203

Анонимен

преди 1 година

До ДБ много пъти по рано години наред гласувах за ДСБ когато всички нападаха Костов аз ги подкрепях и за това имам право на мнение. Ако служебното правителство върне Газпром, защото това не зависи само от него, а и от Газпром ,но връщането на руската газ е волята на българския народ и за това се подписвам с цяла душа и сърце. Да на ДСБ ,но не и на ДБ.

202

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство не се опитва , а ще върне Газпром като доставчик на руска газ за България по ясно изразената воля на българския народ точк

201

Анонимен

преди 1 година

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ ОПИТВА А ЩЕ ВЪРНЕ ГАЗПРОМ В ИГРАТА КАТО ДИРЕКТЕН ДОСТАВЧИК НА РУСКИ ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ НО ПО ВОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО ДЕСЕБАРИТЕ

200

ДядяВова

преди 1 година

Ние си имаме достатъчно газ под земята, ...ама Кремъл не ни разрешава да го вадим! Пардон, нашите "зелени"(човечета) не разрешават, т.е Путин не разрешава!

199

Надо Щирлиц!

преди 1 година

ПП-ДБ подкрепиха Радев за втори мандат - сега да не се оплакват от него! Дъвъйбъ в аматьорите политически - заради 6 месеца министерстване ни натресохте кремълска лимонка нв Президентството за 5 години. А може би не сте сгрешили, .. а точно това сте искали! Тя кремълската агентура е навсякъде - по крайния резултат ще я позаете - винаги в полза на Кремъл!

198

Читател

преди 1 година

Ей Христо ,съсел долен, недей да лъжеш ти, енергийния министър каза ,че купува само един танкер защото само за него са намерили начин да го разтоварят. Колкото до танкерите за догодина цената им е твърде висока и газа става неизползваем. Министъра каза ,че предлагане на газ има достатъчно ,но за нас е важна цената. Ясно ли ти е лъжлива Американска подлого. Ти и оня Наско генералчето сте за затвора заедно Боко тиквата ,Кирчо и Кокорчо.

197

...

преди 1 година

Разбира се , че радев ще направи всичко възможно , отново да ла.пат топ.ки.те на пу.тле.р иначе радев си отива на село.

196

Анонимен

преди 1 година

Нищоправещите неудачници от ДБ обвиниха президента, че не бил се намесил в преговорите с Турция, за да се осигури свот, където да се разтоварване втечнен газ. Сякаш, някой "на високо ниво", според думите на Вартин Димитров/ДБ, е бил длъжен, да осигури успеха и комфорта на безпринципната коалиция, начело с Киро просто, т.н. Как така, ГЕРБ 1спяваше да преговаря успешно с Турция, на ниско ниво, а некадърниците от ПП,ДБ,БСП, ИТН, не успяха?

195

Любомир

преди 1 година

Градската десница, събудете се, опомнете се! Не давате решения, не ви видяхме веднъж за седем месеца да поемете отговорност! Бяхте малкото ,,ПП" и "дясното БСП" в правителството! Не съм сигурен какво сте вече! Разочаровате дори софиянци вече! Надявайте се поне Ицо да ви донесе гласове за няколко депутати повече!

194

Анонимен

преди 1 година

Копейките вече захлебили в Парламента неистово ще се зверят на ДБ, защото много добре знаят, че ако ДБ влезнат (а те ще влезнат за ужас на копейкаджиите) русофилската им задруга от корумпирани партии ще се разпадне. Много вой ще има срещу ДБ до изборите от червените кхмерчета на Мацква!

193

русофилската с ган

преди 1 година

Ще ни остави без горива зимата --за да прекърши волята на българския народ ЗА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ РУСКА ИМПЕРСКА И ДИКТАТОРСКА ДЪРЖАВА !Това са ---истинските убийци на България и българската ни нация, започнала още от 9.09.44г. ЗА ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНА СТРАНАТА НИ НА РУСКАТА ИМПЕРСКА ДИКТАТУРА !

192

РУСОФИЛСКАТА С ГАН

преди 1 година

ОПРЕДЕЛЕНО ТЪРСИ ПРЕДТЕКСТИ ЗА ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОР С "ГАЗПРОМ" И ДА ОТКАЖЕ ВСИЧКИ ДРУГИ ОПЦИИ НА ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ----ЗА ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ОРБИТАТА НА РУСКИТЕ АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ , ЗАЩОТО БЕЗ ПАРИ ОТ РУСИЯ ---ТЕЗИ МЪРЗЕЛИВИ И МЪРЛЯВИ ОТПАДЪЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВАТ НА ТОЗИ СВЯТ!ОПИТА ДА СЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА РУСИЯ ---Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ НАРОДА И ЕВРОПЕЙСКОТО НИ БЪДЕЩЕ!

191

Анонимен

преди 1 година

Цялата тая своолач,като почнем от Меглена Кунева,Радан Кънев,Мартин Димитров и днешните мравояди Христо Иванов и Атанас Атанасов трябва да бъдат съдени незабавно за национално предателство!

190

Анонимен

преди 1 година

Да сключат договор с Газпром! Путин, когато иска ще им врътка кранчето, когато не иска- няма да им го врътка. Роби!

189

Дай боже

преди 1 година

Да ги върне.

188

Анонимен

преди 1 година

До Д-"защо по дяволите им плащаме, а не дават?"-Защото се сдобихме с Кирил и Асен,а те "РАБОТЯТ"за благоденствието на народа! Разбрахме обаче,за чие благоденствие работят,и то много здраво работят!

187

София

преди 1 година

Аз съм софиянец. На 60 години. В моя "престижен" квартал никога не е имало парно и топла вода. Освен минерална :-) поради тази причина не ни дават кладенци да копаем. Та въпроса ми е: след като толкова години не съм умрял от студ и от глад за какво и на кой толкова много му трябва тая газ в България? Народа има ток, дърва. Ще се грее. Какво толкова плачете, че и апокалипсис предричате.

186

Мехмедов

преди 1 година

Няма лошо в това, ако газът е по-евтин! А вие се замислете дали изобщо ще влезете в парламента...

185

Анонимен

преди 1 година

Абе тия до оня ден бяха на власт, нищо не свършиха сега съвети раздават. Абе я марш *** с ***!

184

Д

преди 1 година

"За Унгария газа е 65евро при дългосрочен договор, в САЩ е 33 долара, в Сърбия е 50 евро, в Турция е 45 долара, за България щеше да е 125 евро... КАПИШ ?"Верваш ли си? Унгария е троянски кон в ЕС, Сърбия е съюзник, Турция е по-добре да не закачат, а да коткат. Ние защо 125? Нали сме братя, построихме им турски поток за наша сметка. Ако врътнем крана, както каза Борисов те откъде ще дават на Сърбия и Унгария? И защо по дяволите им плащаме, а не дават?