17

Анонимен

преди 1 година

На афганските овчари-талибани никой не им помагаше и успяха да ги изгонят от територията на Афганистан след 20 години окупация.На хохлите,цяла Европа им помага, не само с оръжие ами и с жива сила,а загубите им са огромни Как мислите,че ще успеят срещу Китай,ако Тайван ги послуша и избере войната вместо Мария и милионите жертви, като не се изключва и риска от ядрена война

16

Анонимен

преди 1 година

Къдее Тайван къдее краваристан. На 50 км ли е. Какво търсят кравари на десетки хиляди километри. Да създават напрежение и да се правят на велики ли.

15

до 18

преди 1 година

Ти сигурен ли си, че пита случайни хора? Я *** да питаш в Тексас или Алабама какво мислят по въпроса, ама носи бронежилетка.

14

Анонимен

преди 1 година

Да бе знаем как действа света. Тоя западния начело със САЩ. Със съла. Е сега като някой друг го направи той е лош, а западните "демокрации" сълзи ненапити. Тоя начин на действие го видяхме. Съсипаха целия арабски свят..от където минаха само разрушения. За България да споменавам ли? Европейски просперитет??? Вече и картофи и чушки и лук и чеаъм внасяме. А преди май си го произвеждахме. Много странни сте американоробите.

13

Laravel

преди 1 година

Как сте? И днес ли борите САЩ? Има ли напредък или като последните стотина години?

12

Щерю

преди 1 година

САЩ е само декор. Отзад са юдеи милиардери, чиято цел е световно робство под ционизма - понеже били богоизбраните...

11

Таня

преди 1 година

Как се избягва рецесия с война? Да кажем, че имам бизнес с пекарни и пека хляб и кифли. Обаче идва рецесия и хората не купуват. В един слънчев ден Русия нахлува в Украйна и изведнъж аз започвам да продавам много хляб и кифли на американците? Бая сте зле май :)

10

Пян_Гъ

преди 1 година

Китай не ви пита какво правите в Калифорния, не казвайте и вие на Китай какво да прави в Тайван. Просто е.

9

Анонимен

преди 1 година

До до 4 Да напомня, Пелоси не е "една старица", а висш американски политик. Не го знаят само децата от помощните училища. И г-н "до 4".

8

Анонимен

преди 1 година

Юсей неистово се нуждаят от война на чужда територия,за да избегнат голямата рецесия.Но искат да я води друг вместо тях.Не осъзнават,че вече е дошъл и техния ред. На фона на бягството от Афганистан са просто смешни със заплахите си срещу Китай.Бяха,каквото бяха и никога вече няма да бъдат.Имперските им амбиции нямат никакво покритие.Разделението помежду им вероятно ще ги доведе до разпад на федерацията.Дано съм лош пророк, но друг изходна не виждам от рецесията.Светът отдавна вече не е такъв.

7

Анонимен

преди 1 година

Действията на САЩ по целия свят са провокативни. Време е краварите да си събират чемоданчетата и да си седят в ЕС и Австралия, че по останалата част на света почнаха да ядат много хурката.

6

до 4

преди 1 година

Напълно еквивалентно е на една старица на мирно посещение в Тайван да се отговори с ракети, самолети и военни кораби. Русофилите сте странна порода почти хора. Когато любимите ви руснаци, китайци, и други непрокопсаници сътворят огромна посирня, някак винаги намирате някакво напълно безобидно действие на САЩ като абсолютното оправдание за тотална ядрена война. Не схващате как рабори света и затова сте бедни.

5

Анонимен

преди 1 година

няма нито една извънгранична краварска война увенчана с успех. корея - провал. виетнам - провал. близкия изток - над 30 г провал, украйна - ???

4

Ром"с

преди 1 година

Има ли свобода на медиите и демокрация при медиите !? Има ли диктатура на американците във всички медии в ЕС !?

3

Анонимен

преди 1 година

Та бабичката отиде да дразни. Щото ти глупост дето ги изплещи че били за Тайван , демокрация....можеше и по скайп да им ги каже. Са тръгнали да се оплакват краварите. Що не си седите във вашите териториални води Ами се разпореждате навсякъде. Какви сте вие? Е вече ще имате отпор. Ще се примирите и с това.

2

Анонимен

преди 1 година

Китай си е до границите краварите чий го дирят там?

1

Анонимен

преди 1 година

Най-големите провокатори в света обвиняват другите в провокация.