47

Джуджа потъва само

преди 1 година

Целият ЕС бележи висок икономически ръст. Над 7% на средна база. Цифра немислима дори за Китай по време на отминалия му възход.

46

Анонимен

преди 1 година

С тези 15 млрд. в хартии що евро или що долари,които уж сега са 1:1 колко ще станат общо закръглено дет ще трябва да се изплащат,че на някои трябва да се пълнят гушките покрай енергийните и други кризи,кризи най-различни,че още на някои покрай тез някои трябва да се пълнят гушите,които са свикнали винаги да си ги пълнят що при спад кат криза що при подем кат излизане от криза,които се редуват за сравнение в % за общо не успокоение и успокоение на недоимък или имане,а за тях е само двойни сигнали

45

Центчик

преди 1 година

Мразя Русия щото съм от Евророма, мразя България щот съм евроатлантик

44

Центчик

преди 1 година

Плащат ми в центове да плюя и да мразя аз съм евроатлантик

43

Анонимен

преди 1 година

Аз съм евротурски Трул ще плюя по България ще плюя по Българите. Омразата и центовете които ми плащат от НПОтата са моя живот. Аз съм Центчик защото ми плащат центове от НПОтата колкото толкова икономиката да върви хахаха

42

Анонимен

преди 1 година

Когато се произвеждаха транзистори професора е ходил с ц ър вули. Сега отворкото произвежда лъжи.

41

Иначе

преди 1 година

Познавам лично т.нар професор ***.чо. Името си говори много - завършил в Москва но е голям атлантик в момента, върти си зад.ника винаги към силните на деня. А по темата - естествено че лъже и маже, кой знае кой му е платил отново да говори глупостите си. Те така за ***.ев.

40

Анонимен

преди 1 година

Само да спомена, че четенето и коментирането в тоя долнoпробен сайт е вредно за здравето на що-годе нормалните хора. "Журналисти" тук са някакви некадърни негpaмотници, а повечето от коментарите се пишат от най-големите пpocтаци на България, кварталните пияници и скандалджии, които се вживяват като сopocоиди защото чули, че сopocоидите били "умни и красиви". Не си вдигайте кръвното, а търсете други медии.

39

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Вече година и...нещо,Банкянското Кюлче не е премиер,което е най...големия стимул за икономиката. Главният рекетьор и...крадец го няма и държавата...живна.

38

Анонимен

преди 1 година

Икономика, която внася всичко и се топи населението й се справя добре ?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Докато сме в съюза на извратеняците и сатанистите ,така ще бъде . Рев ,сълзи ,инфлация ,ковид ,демократични мантри и лъжи . Спасението е далече от блАтоТо наречено ЕС .

36

Евроатлантик

преди 1 година

Гладна еврококошка комунист и Коипекин сънува хахаха

35

Евроатлантик

преди 1 година

А бе Хемус не я ли строихме ние евроатлантиците от Гроб? Сега пък комунисти ни писаха хахаха

34

Н/А

преди 1 година

Въпреки нестабилността сме стабилни пред изборите, въоръжени с комунистичестки настроени служебно сложени баби и дедовци, готови на всичко за некой лев, за да обещаят всичко. За сметка на това после няма да е по различно.

33

Евроатлантик

преди 1 година

Утре отивам във моята родна Америка, опаааа забравих че виза нямам или зелена карта да си изкарам. Я да си пътувам към Турция и ще плюя по Копеикин нали съм евротурчин

32

Анонимен

преди 1 година

До преди да дойдат с измама БСП, ПП и ДБ строяхме магистрала хемус и имахме спестен един милиард за довършването и. В момента хемус е изоставен, рушащ се строеж а милиарда е разграбен от киро, корнелия, бойкикев и всички крадливи комунисти покрай тях.

31

Асан/насран

преди 1 година

Мразя България защото съм голям евроатлантик, днес усвоявам евросубсидии, имам 300 марки на овци в чантата и 300 декара Българска земя за евросубсидия нищо че е пуста и в тръни аз съм евроатлантик и икономика бутам

30

Евроатлантик

преди 1 година

По 30 000 коли минават на ден през каналите на митницата, всеки киха и плаща. Лъскави купени с пари от евросубсидии и кражби, измами, наркотици, убийства. Горд съм с евротурската ми насоченост. Стига са минавали само две коли на Живков нали, стига Турско националноосвободително движение, питали Доган за справка.

29

Копейкин

преди 1 година

Турски евромишки мишки срещу мене църкат че не ща евроатлантически да се продам.

28

Е, НЕ ВСЕКИ ИМА

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИТЕ СА НИ СЪСИПАЛИ ЛИ? ПРИ КОСТОВ, ЖАН ВИДЕНОВ, ДА НЕ ГОВОРИМ ПРЕДИ ТЯХ ПРИ ЛУКАНОВ И ЖИВКОВ ПО ДВЕ НАШИ КОЛИ НА ДЕН МИНАВАХА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА, СЕГА ПО 30 000 НА ДЕН? И ВСЕ ДЖИПОВЕ, СКЪПИ МАРКИ, НАД 300 КОНЯ? БВП 25 МИЛИАРДА ДОЛАРА И 10 МЛД ЗАЕМ, 1 ДОЛАР - 2000 ЛВ.? СЕГА 130 МИЛИАРДА БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ?