57

каква коалиция,

преди 1 година

като "кирококорчовците " ще гледат НС отвън,където им е мястото на всички *** - на жълтите павета!

56

Анонимен

преди 1 година

В цялото интервю се говори за газа, за цените, за доставките. Има едно изречение за коалиция и то е лепнато като заглавие. Като, че ли това е най-важното.

55

Ти да видиш

преди 1 година

Не да е възможно , тя е абсолютно сигурна.Шефът им е един и същ. И това е ясно отдавна.

54

Два пъти мислете

преди 1 година

преди да гласувате за ГЕРБ или ПП-ДБ, защото както сега ви се кълнат, че няма да се коалират, още с първия мандат ще обърнат палачинката, че за НАШЕ благо ще се прегърнат па целунат и ще направят общо правителство. Даже и Корнелка е готова да се включи в отбора, заедно с ДПС. Щото като няма редовно правителство, не текат едни комисионни и бизнес партийните организации са на загуба.

53

Анонимен

преди 1 година

Възможна е коалиция на всичките 7+1.

52

правопис

преди 1 година

"Проблемът не е толкова лисата на газ, колкото цените." Защо не си проверявате какво пишете вие от днес бг. Нямате ли редактори? За каква лиса на газ става въпрос?

51

свидетел

преди 1 година

Вчера К.Костадинов е имал среща с Данчо Ментата ! За какво ли са си говорили ?

50

Анонимен

преди 1 година

ПП влязоха в коалиция вече с бившите комунисти БСП, синовете на комунисти дясната партия ДБ и с ИТН, така че са доста прагматични. Затова може бу като папагали Ваилев и Петков повтарят ако Борисов се оттегли, ако Борисов се оттегли и т.н. Друг е въпроса че ГЕРБ никога няма да се съгласят.

49

АТАКИСТ

преди 1 година

Според мен ГЕРБ са виновни за кризата и високите цени, защото в края на мандата им цените започнаха да скачат като видяха, че губят изборите. После техните хора, за да отмъстят на народа, че не са на власт, качиха цените. ГЕРБ стои зад високите цени.

48

Анонимен

преди 1 година

БСП, ДБ и ПП са комунистическите кланове, които последната година разграбиха и загробиха България за десетилетия напред!!! Преди тях нямаше инфлация и строяхме магистрали, булеварди и спортни зали. След тях разрухата е навсякъде!

47

Наказването

преди 1 година

в сайта от празните глави на Копейката и окупирането на статията от тях започна, по изказите, простотията и бедният им *** речник ще ги разпознаете !

46

Истукан

преди 1 година

Гласуваш за ГЕБ, получаваш Продължавме промяната и кризата се връща с високите цени.

45

Боби

преди 1 година

Гласуване за ГЕРБ не е решение на проблема, същите са като ПП. Може да се да се обединят след изборите в коалиция.

44

до 45 българин

преди 1 година

Само човек с празна тиква от Възраждане може да каже такава изключителна глупост, че посолството на САЩ щяооюда принуди някого и салто вкара във война ?? Поне не пиши "българин", че чак толкова не са прости българите за да се излагат толкова елементарно !

43

що не

преди 1 година

Все комунисти!

42

Българин

преди 1 година

Американското посолство ще принуди двете партии да се коалират, за да могат да ни вкарат във военен конфликт.

41

Анонимен

преди 1 година

тоя луд ли е или да? Или е гълъб целящ само да *** нещата?

40

емигрант

преди 1 година

ПП нямат моралното право на коалиция с ГЕРБ,нито е достойно!Цялата пасмина в ГЕРБ са престъпници сред тях няма достойни и честни политици,всички са единни в укриването и защитата на вождът си,всички крадяха заедно,никога не може да се разчита на тях,всички в тази шайка са изнудвачи,крадци,използвачи,всички са страстни фенове на охолният живот,всички са лицемери и политически мЕкеRета,ако това стане истина в бъдеще,това означава ПРЕДАТЕЛСТВО от ПП към избирателите си също като ИТН,срамно и обидно

39

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗМОЖНО Е ВСИКО В ЧАЛГАРИЯ. КОАЛИЦИЯТА Е ФАКТ СЛЕД ГЛАСУВАНЕТО ЗА РСМ.

38

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ДА ИМА ТАКАВА КОАЛИЦИЯ.