81

ДАДА

преди 1 година

ПРОФ. НАЧЕВ ГО КАЗА- ОСНОВЕН ФАКТОР Е СТРЕСА! РАКА ИДВА ОТ ЯДОВЕ. ВСИЧКИ ЯДОВЕ - ОТ ГАДОВЕ.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92Хайде, и Талев намесихме. Ти ли ще издържаш хората в Родопите, на които демократично ще им забраниш да си гледат тютюн?

79

Анонимен

преди 1 година

Щяло да изчезне традиционното за нашите земи тютюнопроизводство. Дека си бе Талев, ти в кои години живееш. Пеевски затри Булгартабак в Благоевград заедно с 5000 работни места, ти си живей в романите и обяснявай как баба ти е пушела по 2 кутии и живяла до 100. Аман от ***.

78

Анонимен

преди 1 година

До Ей наркоманирядко било, пълни глупости, имах няколко съученика по време на комунизма, които загубиха родители от рак, включително и двама съученици... Ракът си е голям бич в България от край време

77

032

преди 1 година

Ами като сте почнали с цигарите и алкохола, прибавете и масивните татуировки. Това е канцероген който си го носите под кожата и ще дойде време да си носите и последствията. Зная каква ще бъде реакцията на всички татуирани и на печелещите от това. Опровергавате с измислени тези как всичко е безвредно, ама колкото си искате опровергавайте, колкото си искате минуси слагайте-нищо няма да ви спаси. Битката с Природата ще я загубите, благодарение на глупостта си!

76

хахаха

преди 1 година

Алкохолиците и тютюнджиите налазили коментарите да обвиняват световната конспирация, понеже са беззъби, с невероятна миризма, зависими от ракията и цигарата. Иначе обожават да говорят врели некипели, че демокрацията ги убивала, а в храната имало "химия". Химията е навсякъде около нас. И най-обикновената домата в градината също е съставена от химични елементи. Българското образование е потресаващо, бълва л---овозна и безкритична маса от поне 6-7 десетилетия.

75

Дедо

преди 1 година

А за другата половина?А мръсният въздух и вода, стресът, безпаричието, химията в храните, несигурността в дългосрочен план?Тези фактори май нямат нищо общо, нали!?

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84, и сякаш ще те разберат, а? Виж ги: дядо му бил пушил и пиел и живял до 100 години! И вафли е ял дадо му... ама пак е оцелял! Пишещите тук масово нямат акъл за 5 лв надник на ден, но мнение имат :) Жалка картинка! Дори не осъзнават колко глупости пишат!

73

Анонимен

преди 1 година

От какви капиталистически храни се оплаквате, кви 5 лева. Половината народ пуши като изоглавен, пие калпав алкохол, нагъва вафли и бейк ролс. Спрете всичко това, купувайте си качествени сирена, меса и зеленчуци от правилните места и няма капитализма да ви пречи.

72

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 78! Варене и сол(в минимални количества)! Замразявам каквото не мога във фризера! Консерванти НЕ ИЗПОЗЛВАМ! Не знаеш ли как се консервира харана без консерванти? На какво са те научили родителите ти? На плюскане и търкаляне по леглата?

71

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Аз си поддържам формата (облата) и затова гледам по-калорични неща да консумирам и с връла рикиа да ги поливам. Защото когато гладът почука на вратата със следващото правителство, дебелите от електората ще отслабнат, а слабите ще изчезнат.

70

Анонимен

преди 1 година

Хм, най-после една статия, която казва, че раковите заболявания се дължи на комбинация от фактори, а не само "пушенето причинява рак". Няма причинно-следствена връзка. Затова има хора, които не пушат и не пият и се разболяват от рак и обратното. Мой приятел се разболя и почина от рак на 24 г. без да пуши и пие. Никой обаче не подхваща хранителната индустрия, която слага какви ли не отрови в храната, за да е по-вкусна и да продава повече. Да не говорим за останалите.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Аз си меся хляб всеки ден :) Консервирам си храна и когато се преместя за постоянно ще си я и отглеждам" ...... А какви консерванти използваш при консервирането? И защо я консервираш, преди да си почнал да си я отглеждаш? По-полезна ли става при консервирането?

68

Анонимен

преди 1 година

Гадно е когато осъзнаеш, че се алкохолно петно което не може и 30мин. без цигара. Чисти Наркомани, иначе викат на другите наркомани

67

L.

преди 1 година

Ако знаеха това дядовците и баби столетници, щяха да пукнат на 60.

66

Анонимен

преди 1 година

И какво се оказа, че алкохолиците и пушачите на цигари, където викаха на тревата "наркотик" , са НАРКОМАНИТЕ.

65

Анонимен

преди 1 година

Тези призиви за забрана на цигарите и алкохола са най-малкото лицемерни. Само си помислете, какво ще стане, ако забранят алкохола и цигарите. Като се почне от изчезването на традиционните по нашите земи тютюнопроизводство и лозарството, през фалити на всичките прекупвачи, производители и търговци в световен мащаб. Газовата криза ще ни се стори песен.

64

Анонимен

преди 1 година

Пушим коз и е по-безвреден от алкохола и лекарствата, с които се тъпчете. От коз нема един умрел, от алкохол и лекарства милиони.

63

Анонимен

преди 1 година

Аз си купувам от пекарна, ръчно месен.

62

Анонимен

преди 1 година

До Бай Шилле а форджи вредно ли е? или само файфджи?