35

Анонимен

преди 1 година

Кацнахте на Мангъровия, ще кацнете и на Путиновия...

34

Фарс

преди 1 година

Най ми е любопитно, кой е този капацитет, който класифицира атомната енергетиката като ***.

33

Какво следва

преди 1 година

Накрая ще пуснат и Северен поток 2 - от половин година чака сертификат. П'оумняването при евроатлантиците е бавен и труден процес.

32

Анонимен

преди 1 година

Германските власти ще открият отново общите бани по хиляда души. За едни ще има газ, за други ще има топла вода.

31

Анонимен

преди 1 година

До дупката на турбината ... същото като с геврека, който въртяха киро и гърка...

30

aa1830

преди 1 година

Опппа... Точните германци, двигателя на Европа...!

29

Анонимен

преди 1 година

ами да отворим и ние спрените блокове в козлодуй.. таман ще падне и цената на тока..

28

Анонимен

преди 1 година

"Ако руските хайванчета бяха толкова силни и на бойното поле колкото по форумите да са превзели Киев за два дни. Много приказвате и нищо не вършите. Импотентни пиянки." ...........питай жена си, колко сме импотентни, дето щеше да се удави, като й направихме едно букаке снощи.

27

мак

преди 1 година

Тъй тъй, евросанкции до дупка, солидарно и без мрънкане, нали се води война с Русия. Въглища - край с тях, атом - също, само чистичко зеленичко, ветрец и слънчице. Но се оказа, че това не стига, та тарикатите започват да тарикатстват, няма вече солидарност, за какво е тя, щом вреди на големите германци. Фонсмешка наложи ограничения, но не за всички както се оказа. Двойни стандарти, равни и по-равни. Г..нус и лицемерие.

26

Анонимен

преди 1 година

На война като на война. Или се биеш, или вееш бялото знаме т.е. приемаш всички руски искания. Ние сме избрали войната и нека по-добрият победи. Русофилите са ясни, вечно наведени и готови да капитулират преди всеки по-силен.

25

Това е абсурдно!

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че фашисткия режим в Брюксел ще направи на пух и прах цялата европейска икономика, но никога няма да признае провала на Зелената сделка и политиката на санкциите срещу Русия, защото тогава моментално ще загуби лице и ще стане нелегитимен.

23

Коко

преди 1 година

Ако руските хайванчета бяха толкова силни и на бойното поле колкото по форумите да са превзели Киев за два дни. Много приказвате и нищо не вършите. Импотентни пиянки.

22

дупката на турбината

преди 1 година

Какво стана с турбината която цяла делегация начело с Шолц инспектираше и го даваха по телевизията. Какво имаше в дупката на турбината където Шолц се кокореше?

21

Льольо

преди 1 година

Абе коко, до вчера рева, че лошите руснаци от Лукойл, ти продават скъпо, деска искаш да ти ги посочваме! айде стегнете се малко и по-сериозно.Със здраве

20

Анонимен

преди 1 година

Ало мисирките що си траете за това как днес протестиращите го освиркаха тоя, или не е много удобно???

19

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

И без друго грозните като Коне, не това е обида за Кончетата, Немкини, вече миришат на Ако, а дори Туркините миришат на Ягодки и Малинки! 1 път в месеца подмиване на детеродните органи - това е Новото Нормално в Комунистическа Германия!

18

Анонимен

преди 1 година

От кога думата бри кети стана мр ъ сна.

17

...

преди 1 година

... що така бе, несериозници... стегнете се и докажете, че всичко ще си е супер и без РУСКАГАЗ... Хахаха

16

Дгд путя

преди 1 година

Направо да тежат тръбите към Блатная.Полза от Русия няма. Долни *** са!