72

Асан

преди 1 година

Сакън да не видим колко милиона има Славуца :)))

71

Анонимен

преди 1 година

тез милиони да беха веждите да им изпишем. да каже плешивата импотентна българомразка нискоинтелигентна продажна мижетуркка дето ги качи на власт и ги остави 8 месеца да правят мизерии колко пара получи от прокопи сектата.

70

Анонимен

преди 1 година

Браво на Трифонов.Обаче...там на протестите с ковчезите и вуду куклите срещу Бойко донякъде е участвал.Затова сега му се връща и ИНТ може и да не влезне в парламента.Да се покае пред Господ и да приеме,че е сгрешил тогава.Подвел се е от медийна пропаганда от фалшиви снимки.Дано вече магията от НС се е вдигнала.Следващият път като някой не ви харесва не му правете магии,защото се връща.

69

А,бе

преди 1 година

Не ме интересува дали си луд.Вече досаждаш!

68

Хоп

преди 1 година

Плащаш индулгенции славчу, но не ти се получава!!!

67

факт

преди 1 година

учиндолския и тошку ше гледат НС по телевизоро .

66

нормален

преди 1 година

слаФчу , никой не мисли за теб бе , не ни интересува къв си !

65

Ланкоолу

преди 1 година

Тези пари са наши, т е. на суверена. Иначе, переш пари на мафията чрез Пепи Плагиатчето в Барбадос.

64

Анонимен

преди 1 година

Не мислим, че си луд, а само, че си ***

63

Праведен

преди 1 година

Moже би си прав, например, ГЕРБ, ги използва за довършване на пътища, църкви и т.н., за това, гледай, себе си !

62

Lina

преди 1 година

За какво точно ти е субсидия, при положение, че имаш толкова пари , че те е срам да ги декларираш, дори?Драскай там - под дивана, пък ако Майчината партия се отпусне могат да ви закупят гласове и за следващото НС , я какъв сте цирк? Имат нужда от ла.ладжии, като тоша. А и той специално прави всичко за пари. Като собственика си.Такива са домашните любимци.

61

Анонимен

преди 1 година

Затова с политика трябва да се занимават богати хора, които могат да издържат със средства партийния си апарат, а не да се вземат пари от бюджета на държавата, сиреч да се взема от джоба на данъкоплатеца. Това е цялата идея на символична субсидия от един лев.

60

Анонимен

преди 1 година

До Браво Къв кокорочо те гони бе т.ъпанар. В момента кой ни управлява? Какво стана? Стана нещо за което е виновен този наркоман тук на който му смучеш дедовия.

59

Анонимен

преди 1 година

12 години крадоха милиарди, вероятно общо към 300-400 милиарда, а Слави ни занимава с 3,5 милиона, които бил върнал. Той може и да има пари да си издържа партията, но повечето партии нямат пари и зависят от тази субсидия, която Слави иска да им отнеме.

58

Анонимен

преди 1 година

До ВергинаТака е. Да се вземе и да се даде за благотворителност наистина е най-доброто, което може да се направи за случая.

57

Анонимен

преди 1 година

Мислим те за т-ъ-п, но не защото си върнал субсидията. Ти достатъчно субсидии си получил, още от Илия Павлов едно време.

56

Тома

преди 1 година

Славуца а на доган защо не върна субсидията

55

31- и чалгар

преди 1 година

Ами, гласувай за чалгарската сбирщина на учиндолското сакато нищожество, бе чалгарино, КОЙ те спора! С теб и още един *** като теб, дето го играе "адвокат" на учиндолския инвалид, сарайски лакей и изпълнител на мокри поръчки, общо ставате двама гласоподаватели на " Има Такива Наглеци", или " Малкото ДПС", или съкратено - ИТН! Ега ти нещастниците, станали за посмешище по света и у нас, ама имат наглостта още да показват омразните си на цял народ физиономии на продажници и измамници!

54

Анонимен

преди 1 година

Слави не е лудд, а е комарджия, който залага 4 милиона, за да спечели още повече. Милиарди се раздават из пътищарите. Тези пари са истинските пари, които искат, а 4 милиона е червейчето на куката за рибите. 4 милиарда искаха, не 4 милиона, с Караджов. Свалиха правителството заради 4 милиарда лева.

53

Браво

преди 1 година

Добро решение ,но върнати в държавната хазна парите отиват при Кокорчо и той ги харчи както прецени.По добре е да ги бяхте взели и дарили за кауза която Вие прецените ,така ще знаете за какво са отишли парите. Иначе акта е похвален.