32

Анонимен

преди 1 година

Какво би станало, ако всички не си подадат имотните декларации и си платят глобите?

31

Анонимен

преди 1 година

Ех, Слави, като не ти се подава имотна декларация, не се бутай в политиката. Не е морално, да не подадеш декларация за имотите си, полигик си, уж. Отговаряйки само за себе си.

30

Асан

преди 1 година

Сакън да не видим колко милиона има Славуца :)))

29

Срам

преди 1 година

И какъв е смисъла от КП КОНПИ след като вместо да отнемат незаконното имущество, те само глобяват Чалгаря?Дейността на тази институция не е ли задължителна за всички?Кой трябва да бъде изчегъртан сега Бойко или укриващия имуществото си Слави?

28

емигрант

преди 1 година

КПКОНПИ : - ще му се засегнат лични данни ??? От кога се крият престъпления под предлог ЛИЧНИ ДАННИ ? Това кеLeме е публична личност и с това се хвали и гордее, не е ли коректно обществото да знае какво притежава и грубо да пресметне дали е плащал данъци, все пак той сам казва, че СУВЕРЕНА ЗА НЕГО Е НАЙ-ВАЖЕН И ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ, ОТ НЕГОВИТЕ УСТА ГО ЧУХ, А КАКВО ИЗЛИЗА, ЧЕ Е ИЗМАМНИК И НЕ ПОМНИ КАКВО Е ГОВОРИЛ, А САМО Е ЛИЦЕМЕРНИЧИЛ ПРЕДИ ИЗБОРИ !

27

ПроСоТо

преди 1 година

абе кво да ви кажа?...Смех,смех!.."КОНПИ",тоест Комисията за ОТНЕМАНЕ на НЕЗАКОННО придобито имущество" вместо да запорира и отнеме активите на тоя,просто СЕ ИЗВИНЯВА за глобата,която му била наложена СПОРЕД ЗАКОНА !......Е,за едни "конпито" са активни "зверове",а за други-"мяукащи котета"..Но вие знаете защо..

26

Копейкин

преди 1 година

*** селянин.

25

Праведен

преди 1 година

До НАП - просто си ***, анадъмно !

24

Анонимен

преди 1 година

Бойко и Пеевски колко ти платиха да бутнеш кабинета?

23

НАП

преди 1 година

Тогава Пеевски може да направи същото, Ковачки също, Пашата, Брендо, Бойко и куп други престъпници. Има такъв народ?!?!40

22

User

преди 1 година

Диван-балалайка!

21

ЧАЛГАРСКИ ВРЪТКИ

преди 1 година

СЛАФ- ЧАЛГА СИ БЕШЕ И ЧАЛГА СИ ОСТАНА- ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ КАКВИ ГИ ДУДНИШ

20

Незнайко

преди 1 година

Ако санкцията за нещо е парична, то санкцията е за бедните. Това е чистата истина.

19

CriticusMagnus

преди 1 година

Е как може такова безобразие бе хора... Платил си глобата и няма да декларира... Е колко да е тая глоба? Аз мога ли така да си платя глобя пред НОИ и повече да не декларирам доходи и да не плащам данъци? То ако всеки така почне да прави за какво тие това КПКОМПИ...

18

Анонимен

преди 1 година

И защо трябваше да го глобяват а да не подаде декларация както всички го правят. Знам защо. Защото не иска електората му чалгажииски да знае какви дворци притежава и колко милиона крие в офшорки. Той е тарикат момче и ги разбира тези работи. Нали е от село Учиндол и е продавал мартенички в подлеза на цум.

17

Анонимен

преди 1 година

Златна ноздра имаш ти, криеш своите пари. Упса, упса. Криеш пачките в дивана, по-велик си от Ивана. Чак-рака, чак-рака.

16

Анонимен

преди 1 година

Слави плаща, за да не спазва закона. Щом службите знаят за богатството му, да пуснат служебно една служебна бележка с данните на Слафчо. Слафчо се прави на Тръмп. Той е над закона и не декларира. Нека го съдят. Каримански е добър специалист по офшорки, приятелите от Капъкуле са най-важни. Телевизията му мирише на прани пари. Всичко е точно.

15

Анонимен

преди 1 година

Има малка разлика проверка на доходите и проверка на доходите по подадена декларация. Във втория случай поставяш собственоръчно подпис, с който удостоверяваш истинността на декларираното и ако последваща проверка установи разминаване между подаденото и действителното подлежиш на санкция, различаваща се от глобата за неподадена декларация. С една дума - подвеждане под отговорност за фалшива информация и ... по-нататък не ми се говори.... Глобата е измиване на ръцете и изнасилване на закона.

14

Българин

преди 1 година

0тподъка Трифонов се прави на недосегаев, който може да гази закони и разпоредби ицинично са каже, че си е рйтил глобата. А помните ли как виеше, че Кирчо нарушил Дакота с двойното си гражданство? Значи когато закона опре да учиндолският 0тпадък,то толкова по-жалко за закона!

13

Ицо

преди 1 година

Така е у нас .. който има пари - гази закона, плаща си глобичката и продължава да кара друсан и пил , или да води безмислената си партия.