28

Анонимен

преди 1 година

Борисов , вече е готов да вреди , само и само да си върне властта ! Колко хора го осъдиха за лъжите му , а той не спира да сее компромати !

27

Анонимен

преди 1 година

Ако са платени защитниците на ДБ РАДЕВ И ПП РАЗБИРАМ!АКО Е ОТ СЪРЦЕ-ТЕЖКО И ГОРКО ЗА ВСИЧКИ !

26

Красен

преди 1 година

Владислав Панев е пионка на олигархът Иво Прокопиев! Всичко прави за пари!

25

ПроСоТо

преди 1 година

до Анонимен:..-За малко да си точен!..Но драги,споменатите от теб НЕ са луди,те са просто откачалки,ръчкани със задокеански остен..А щетите,които БанкянскияДебил нанесе на СОЦИУМА по време на царуването си,трудно ще ги поправим дори и за десетилетие.

24

Музика за нашите уши

преди 1 година

е гибелта и рева на СССР

23

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа е в истерия заради газа!КАКВО ИМА ДА ПЛАЧАТ БИВШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!ЗЛОБАТА СЪБРА ЕДНИ НЕКАДЪРНИЦИ! ЮМРУК СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! ВСЕКИ Е ВИНОВЕН ЩОМ ПОСОЧВА НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА РАДЕВИТЕ МОЖЕЩИ С ХАРВАРДСКА ДИПЛОМА

22

Анонимен

преди 1 година

Панев, мислех те за по-умен, но явно слънцето ти е стопило Ентелекта. Какъв икономист си бе , какъв експертин си бе, 'що не се захванеш с нещо смислено и достойно, ами си се наредил в опашката на крадците и пишман политиците? Жалък рев за кокала, който не поглзгахте от лакомия, простотия и некадърност!!!

21

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо, за въдворяване в психиатрията има ред изпървом са Кики, Мики, Лени и още много от ПП, после иде ред на оранените свинеподобни от ДБ, Мирче' и Ристе, та така и Мая и Дончева,та чак накрая иде ред на еднокнижника, който успя да се издигне в очите на слепците пред корифеите от 'Арвард. А гусин Панев, грях му на душата и пепел на наученото и приказките, които бълва безсмислено! Какво да каже за безделието и мудността на служебните, па и за тяхното управление??? Изгорихте къщата за да изг

20

СССР

преди 1 година

Ти ще си умрешшш в затвора излъган от Тиквата ***.

19

СССР

преди 1 година

До гербавияяяяя тролллл педерастттт,и ти ще правиш бабалюгииии на бай Ставри Нищожествоооо.

18

СССР

преди 1 година

Абе еййй Геййй гербавввв и ти много добре знаеш че без ГЕШЕВ слънце няма да видят,гербавввв педерастттттт не манипулира хората нещастниккккк.

17

Изнервен

преди 1 година

Уф, не знам ако Борисов умре с какво ще се занимават 90 процента от нашите политици.

16

Анонимен

преди 1 година

Дори да не освободят Гешев пресрочно мандата му вече върви надолу. Бокича вместо да се скрие в гори тилилейски и да се моли да го забравят се навира в публичното пространство. Така няма как да бъде забравен и след 3 години при новия прокурор му започват яките проблеми. Ние помним колко ни окраде с шайката си.

15

Хейт Дъи Бъ

преди 1 година

Панев смешен си,нестига ,че благодаярение на вашето управление предприятията едва свързват двата края, ами и на интересни се правите. Ами 75 млн за теб може и да не са малко ,но ако миналата година са били 200 ,за какво говорим.Плюс това не отчиташ и при какви приходи от продажби е реализирана тази печалба, ако са три пъти по голени от миналогодишните какво правим.Язък ти за икономическото образование.

14

ДБ = БСП...

преди 1 година

Няма какво да се обясняваш.....

13

Анонимен

преди 1 година

Еми така Боко и неговите собственици на заводи, олигарси, бизнесмени, прокурори, земеделци, Лукойлци и всякакви други влияят върху цени, икономика, политика и т.н. и не много умните и късопаметни хора им вярват и им се вързват на лъжите

12

Анонимен

преди 1 година

Много лъже тоя дядка бе, направо е за ромската махала. Май ако не сега, то все някога ще си го нахендри яко с неспирните си лъжи и евтини манипулации.

11

Анонимен

преди 1 година

И на малките деца е ясно, че с тези цени на Газта, отровите заводи са пред спиране. И не само в България. Този за каква публика ръси умности по медии?

10

СССР

преди 1 година

Всички гербавииии *** начело с тиквуннн в затвора,всички знаят какво ги чака ако падне главата на закрилника на мафията ГЕШЕВ КАСКЕТА.

9

Анонимен

преди 1 година

Че Борисов си е лъжец с докумен. Два пъти е осъден за лъжа. Няма друг премиер в Европа осъден за лъжа.