45

Toни

преди 1 година

Защо не коментирате бе русофилски чекед...жи-и.Нали за вас всичко е гадна западна пропаганда,а?Заленски бил наркоман,а вие какви сте?По добре наркоман от кока отколкото от идеология-първото поне е лечимо.Или ще излезете с-Ама Русия ни е спасила иначе щтели сме да говорим сега на турски-и защо им трябваха 500 години за това,а?Защото тогавашният български цар и мразената от вас буржоазия плати на руският тогава за да ни освободят.Да живее Русия-а дано *** надали!!!

44

sd

преди 1 година

русоиди, това е руският свят за който мечтаете - миризма на алкохол и тоалетна....ерефията - една недоимперия, която ще се удави в нечистотиите си.

43

юлиян

преди 1 година

За това къде е в ход насилствената мобилизация,говори едно;броя на жертвите в последните седмици.От украинска страна броят им нараства не в аритметична,а в геометрична прогресия.Това красноречиво доказва,че насилствената мобилизация е в пълен ход.Неопитни,необучени мъже застават на огневите рубежи и резултатът е красноречив.Застрашително нарастване на броя на жертвите от украинска страна.От това по-красноречиво доказателство няма.

42

стъкмистика

преди 1 година

За Луганск (ако наистина е от там) е шокиращо, за Киев е ежедневие.

41

Анонимен

преди 1 година

Такива клипчета имаше в телеграма как урките събираха момчета от някакъв компютърен клуб. За пореден път урките и сатанинскат им пропаганда се опитват да припошат своите грехове на руснаците.

40

Алекс

преди 1 година

Няма мераклии,които да се бият за болните амбиции на кремълското джудже.Специалната военна операция е обречена на провал.

39

юлиян

преди 1 година

Аз съм си виновен.Не погледнах коя е ''словоблудницата'' написала ''фейка''.*** Христова-синоним на словоблудство и измишльотини.И кога само успява.Със сигурност получава много повече от митичните 4 хиляди.Обаче ги цвъка като охранена мисирка курешки,една след друга.Не можеш да и наваксаш.Интересно,има ли някакви морални задръжки или най-вероятно действа на принципа,парите нямат миризма.

38

Анонимен

преди 1 година

Някак не се шокирах.

37

юлиян

преди 1 година

Това от коя страна на Луганска област е.Щото насилственото мобилизиране е патент на украинската наборна комисия.Там именно се вършат тия жестоки циркове.Мъж да не си на подконтролните на Украйна територии.А се мерна на улицата,а са те бройнали и връчили повиквателната.А там е ясно.Месомелачката работи.Още повече,че на огневата линия се изкарват точно такива необучени новобранци.А ''нацистките''батальони дебнат отзад.

36

Хан Аспарух

преди 1 година

Русия доиграва срещата.Войната е спечелена преди да започне.Русия е непобедима,защото БОГ винаги е с нея.

35

Анонимен

преди 1 година

С тези темпове на мобилизация, ще останат ли хора там, които да освобождавате? Или за вас хората, които живеят там не са важни, важно е да заграбите природните ресурси, заводите и плодородните земи.

34

Анонимен

преди 1 година

Който има малко мозък в главата си , отдавна е напуснал Донецк и Луканск. Още 2014 година се изнесоха хората. Тези които останаха вярваха на глупостите на Русия и сега си скубят косите, че не са напуснали, докато ги влачат насила към фронта.

33

Анонимен

преди 1 година

Ето какво носи Русия, смърт и тоталитаризъм.

32

Анонимен

преди 1 година

А не е ли пратен на златните? КОрорта е пълен д такива.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен43Пълно е да. Дори едни и същи кадри се появяват както в про-руската, така и в про-западната пропаганда. На теб ако източника за информираност ти е ютюб , много си го закъсал.

30

А-а да-ли е така-а

преди 1 година

Това, ако го направят руснаците, означава, че си отварят вътрешен фронт. Изобщо не е нужно и да се коментира тези хора като пипнат оръжие към кого ще го обърнат. Така че, това за мен е инсинуация.

29

Анонимен

преди 1 година

Като първите дни на войната разбира се бяха друга ситуация. Тогава Киев можеше да падне всеки момент и затова тогава в териториалната отбрана раздаваха автомати на всеки желаещ и даже пускаха затворници. Тогава беше няколко дена на живот и смърт. Сега ситуацията е различна и всичко е организирано.

28

Анонимен

преди 1 година

В Донецк и Луганск от месеци мъжете или се укриват или плащат подкупи за да избягат в русия. А за Украйна, всеки който пише, че има насилствена мобилизация от украйнска страна е лъжец. Украйна няма достатъчно оръжие и затова няма смисъл да мобилизират масово. На фронта са хора с опит, доброволци и малко количество хора мобилизирани като наказателна мярка (например хванали са те пил на пътя). Даже още не са мобилизирани всички с боен опит пък камо ли ти да тръгнат да мобилизират кол и въже.

27

мдаа

преди 1 година

Това по при го правят украинците. Зеленски забрани мъжете да напускат Украйна. Това пък може да е коренно различна ситуация, но да бъде представена така. Руснаците може да напишат, че са арестували атентатор.

26

Анонимен

преди 1 година

До 30Ако кръшне ще накажат жена му и децата.Това е стара практика в диктаторските държави.