195

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не е некъф сaвецки експерт, че нещо не му тече гладко мисълта?

194

Анонимен

преди 1 година

До До Да бе! "Космическа Америка." ползва ракетни двигатели произведени от "Примитивна Рус" -------- американски двигатели произведени в Русия по американски лиценз. Де толкоз акъл у блядухите да направят нещо подобно?

193

Анонимен

преди 1 година

До Пян_Гъ Русия има ЯВНО превъзходство във военно отношение, щом печели на фронта (не в медиите!) с/у КОЛЕКТИВНИЯ Запад. ---------- и какво точно е спечелила бе каскет смачкан? С 8 хаймарса им срахa в yшанките :) На ден по 30 хил бягат от Крим по Керченския мост към Русия.

192

999

преди 1 година

Цветослав Цачев е финансов анализатор и инвестиционен консултант.В публикацията се изказва гледната точка на индустриалния капитал.В друга публикация той казва: ,,Ако оставим настрана политическия аспект,чисто икономически е невъзможно до края на годината ЕС да се откаже от руския петрол."А опорка е руска дума.На български е теза или поддръжка.

191

Пян_Гъ

преди 1 година

Хайде стига с тази митология за "невероятния" Запад. Правете разлика м/у гражданско и военно производство. Русия има ЯВНО превъзходство във военно отношение, щом печели на фронта (не в медиите!) с/у КОЛЕКТИВНИЯ Запад. Иначе Западът щеше спокойно да завземе територията на Русия. Ама не го прави, и то не от добро сърце. Толкова ли е сложно?

190

Кузман Каспичански

преди 1 година

Много интересно ще стане след като се разпадне ЕС всички ще се натискат да влязат в Руско-Китайския икономически съюз,а дълга на САЩ и европейските държави ще е рекорден

189

новата опорка

преди 1 година

Европа отстъпва----явно путинистите са получили нова опорка. Вссяка втора статия твърди, как ЕС и САЩ щели на отстъпят, защото.....а , бе няма значение защо----с две думи--щом путин иска Европа ще отстъпи....смях, само смях....

188

брат Пид

преди 1 година

Бре , как така да се пропукат евроrейските,пардон, краварските опорки ,как така се допуска някой да каже , че царят е гол ?! Да вярваме ли , че още има мислещи с главите си хора ?!

187

Анонимен

преди 1 година

До Morski__2003 БЕШЕ 150 ДОЛАРА/БАРЕЛ,А НА БЕНЗИНЕРНИЦИТЕ 1,30 ЛВ/ЛИТЪР.

186

До Да бе!

преди 1 година

Джендърлюг, "Космическа Америка." ползва ракетни двигатели произведени от "Примитивна Рус" тихомълком.

185

БОЛИ МА ОНАЯ РАБОТА

преди 1 година

БОЛИ *** ОНАЯ РАБОТА ЗА УКРАЙНА !!!!

184

Реалист

преди 1 година

Германци да ходят некъпани ? Май Шолц ще свърши като Мусолини

183

Да бе!

преди 1 година

Примитивна Рус не може да се мери със Свободния свят, а най-малко с Космическа Америка. Авторът на тази статия или е политически неграмотен, или е болен русо.роб.

182

Morski

преди 1 година

Христо Николов, я си припомни кога за първи път петрола скочи над 100 долара за барел!!!??? Когато същата тази Русия нападна Грузия 2008!!! Русия не е решението на проблема с цедната на петрола ,РУСИЯ Е САМИЯ ПРОБЛЕМ С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА! Европа си позволи да изтърпи лишенията и да победи Хитлеристка Германия ,а какво остава за рашиска Русия!!! Стига РОБО ФИЛСТВО Е ТЕКЛО ОТ "МОЗЪЦИ" платени ,Христо!

181

Чичо

преди 1 година

Ами да си гледат собствените интереси вместо да пригласят на мародери като САЩ

180

Сопаджиев

преди 1 година

Изходът на войната няма да е на бойното поле, а в икономиката. Без ефтините руски и украински суровини, Европа е едно неефективно предприятие на загуба, неконкурентно на световния пазар. Номера с печатането на и прехвърлянето на проблема към страните от третия свят няма да мине втори път. На кого му трябват хартии срещу неговия труд и стоки.

179

Един

преди 1 година

Смях. Всички евро политици са негодници и печалбари Водени от идеологията колко пари ще заработят/откраднат. Ще си променят и политиката и вижданията. От Путин печелят, на зеления наркоман само дават.

178

Анонимен

преди 1 година

НИКОГА ОТСТЪПЛЕНИЕ!!! ЩЕ ПОТЪНЕМ КАТО ДРЕВНИТЕ АТЛАНТИ, НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ !!! ПО ДОБРЕ КАТ СПАРТАНЦИТЕ НА ЛЕОНИД ПОД СГАНТА НА КСЕРКСА,НЕЖЕЛИ В СИБИР !!!

177

Поредния платен трол

преди 1 година

Ааа да си ходят и други имат ресурси - бъдещето на Русия ще е сателит на Китай

176

Алек

преди 1 година

Най - накрая един, който си е с акъла и не говори поръчково.