85

Анонимен

преди 1 година

Ми честита зима и отопление , на тия с широките жилища и на Таня (пост 87) с къщата, дето я няма в статистиката

84

Анонимен

преди 1 година

Новото строителство е маломерно. Хол стая и баня с тоалетна. В хола е кухнята в банята едвам се завърташ. Хола е 4 на 4.50.Стая 3 на 3 м. Едно жилище от същият тип от бай тошово време хола е 6 на 4,50 м. Стая 4 на 4 м кухня 3 на 4 м. Бяха с тапети и мокет. В кухнята и коридорите балатум. Влизаш вкарваш багажа и живееш две три години без нищо да пипаш и след това освежаваш.

83

Анонимен

преди 1 година

Ами да новите са малки плащаш 90 кв получаваш 60,добре че беше лошия социализъм че ни останаха селските имоти с големите дворове че да бягаме там.

82

Анонимен

преди 1 година

Така живее българина - нагъчкано за да има празни апартаменти чакащи внуците да се родят. За да има жилища превърнати в музеи пълни с антики. Защото има 25+% празни жилища в София, а в провинцията този дял е дори по-висок.

81

гАз

преди 1 година

Глупости, я прескочи в развитите Азиатски държави да видиш какво е тясно? Вземи дори Западна Европа, размера на стаите им е по-малък от нашите. Колкото по малка е стаята - квадатура и кубатура - толкова по-евтино е отоплението при високите цени на електричество на Запад, особено в Централлната и Северната част на Западна Европа! За Америка не зная.

80

Таня

преди 1 година

Аз живея в къща. Значи ме няма в статистиката.

79

Анонимен

преди 1 година

С това заглавие започвам да се чудя кой е този бълтарин, дето живеел на тясно. Добре, че мен жената не ме гони. Все пак, мисля си, че за един от коментиралите ще е по-добре секс, отколкото бокс. Като го подгони неговата имам предвид.

78

до 78

преди 1 година

Така е, но като видиш на чертежа 83квадрата а ти го продават за 120 се замисляш. Освен ако не го вземеш на зелено. Тогава си 120% вътре.

77

Анонимен

преди 1 година

Мирослав Владимиров да отиде в Ню Йорк да види тесни.

76

SS

преди 1 година

Ще ви призная ,че който е измислил санирането особенно при новото строителство е гений ! То (санирането) заличава и замазва всички строителни недостатъци,шупли ,пукнатини,дупки и какво ли не още ! Придава приемлив,дори луксозен външен вид,и оправдание за искането на X Евро на квадратен метър ! После след 1-2 год идват проблемите и усещането ,че са те прецакали !

75

Анонимен

преди 1 година

Мирослав Владимиров да отиде в Париж, Лондон, Япония, Корея, за да види тесни.

74

Анонимен

преди 1 година

А бе не знам в ново строителство как широко е,ама в панелката където имам жилище,имам пералня,тоалетна,баня,два балкона,гардеробно,разстояние до съседния блок 50 метра! Точка!

73

Анонимен

преди 1 година

Ако някой не е запознат,квадратурата се мери от средата на стената ,между другото!

72

Анонимен

преди 1 година

Пишат глупости, а никой не обръща внимание, че при новите апартаменти в квадратурата влиза всичко. Терасата не е жилищна площ, кухнята е сервизно помещение, но те слагат космическите си цифри на всичко. Двустаен е този с две стаи и кухня. Четеш обяви и се смееш на безумието, но явно и купувачите са зле и с ограничен капацитет.

71

111222

преди 1 година

Юруш българино, сега е времето да заживееш нашироко, не останаха .....не знам балон ли е , капот ли е , ама се спука със страшна сила

70

Щото в Токио е убаво

преди 1 година

Да, чудесна инфраструктура, всичко е спретнато и поддържано, но ето ви оферта видяна днес - в добър квартал мижави 60 квадрата с месечен наем еквивалентен на малко над 3000 долара и още финансови "екстри". По някаква извратена традиция трябва да бутнеш на наемодателя "подарък" 2-3 месечни наема, отделно такса поддръжка на сградата, отделно общинска такса в повечето случаи. Да им таковам хубавия уреден живот. Затова там има все повече самотници, които и насън не помислят за семейство и деца.

69

Анонимен

преди 1 година

Верно са малки.....Като ме подгони жената няма на къде .. или или СЕХ или БОХ

68

Anonymus

преди 1 година

Като има *** които продължават да купуват 80кв ново строителство, където реални са 60кв за стотици хиляди евра така ще е.

67

тоз пък

преди 1 година

По-малки жилища са само новото строителство. Вземаш тристаен на немислими цени, а то две стаи и нереални квадратури. Цените високи, а качеството ниско, ако имат акт 16 е чудо.

66

Хахаха

преди 1 година

Българите живеят "задушевно" в малките си жилища.