13

Габи

преди 1 година

ТОЯ ШИШКОВ МИ ПРИЛИЧА НА НИКОЛА АНАСТАСОВ ТРИМАНА ОТ ЗАПАСА

12

Анонимен

преди 1 година

Плюите пак по Баце, обяснявайте за корупция и чекмеджета. И си карайте по калдаръма. Гласувайте пак за БСП-то и они измамници. Дамаджан нещо направи ли???? Освн че всеки ден стават тежки катастрофи. Или Комитова нещо да оправи??? Гласувайте за нея сега да ви дооправи. 500млн прибраха от сметките за Хемус, а ококорения разправяше че като спрял кражбите и щяло да има за 5 моста 4 тунела, а то една мантинела неможаха да сложат. Хахаха гласувайте пак да си го забoдете, аз пала към Цюрих и не ме грее

11

Анонимен

преди 1 година

Тез дет не са направили нищо ще се кандидатират пак ли за избори,че те са с отрицателни резултати всички и не нулеви от икономическо-финансово развитие на държавата по сектори на общественото производство,че също в техническо отношение не са постигнали никакъв напредък за развитие на материална база от стредства за дейностите на производства.а изразходили неправомерно,не планомерно всички средства предоставени им от заработените средства от труда на обществото и икономисани,че уж да правят нещо.

10

Габровец

преди 1 година

Един е написал, че не му пука за северна България, там били само турчеещи се. Нека някой да ми подскаже не много отдавна в кой български град избухна "въстание" поради ромски произвол. И има ли друга област в България осмелила се на подобно нещо. Кой град изпрати над 1000 души доброволци и опълченци да изковат свободата на България на Шипка. В кой град е първото българско училище. Този който е написал това определено няма по-българска кръв от мен.

9

До 8

преди 1 година

Още преди година ви казах, че изчегъртвайки герб реално ще се самоизчегъртате. Аванси, инхаус поръчки било корупция, а сега без тях да видим кога ще ги построят. Мразете герб, гласувайте за антикорупционерите и си карайте колите по третокласни пътища, ползвайте си гориво за 3 и 50 и бъдете щастливи

8

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна!

7

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от централна северна България, градовете тук се обезлюдяват, като хората отиват на юг и в София. Лично аз пътувам много и от години виждам напредъка в инфраструктурата на южните градове и съпровождащите го икономически растеж и покупателна способност на населението. При нас дори ново строителство липсва. Всичко това е свързано с магистралите в южна България, които реално са 3 броя, а в северна България няма нито една. Затова ние ще гласуваме за този, който ни направи магистралите....

6

Грую

преди 1 година

А харвардските крадливи некадърници щяха да правят не знам колко си тунела,мостове и магистрали.За седем месеца откраднаха толкова, колкото Боко не успя и за десет години.

5

Лъжец

преди 1 година

В събота се работеше, даже си говорих със строителите. Не знам това корумпе какво е инспектирал.

4

Стига бе,

преди 1 година

... техниката била строена , но нямало ...работници? Ами как ще има, като Кирчо и Кокорчо окрадоха парите заделени за Хемус, набутаха ги в излишъка, уж спрели всички кранчета, и ги профукаха незнайно къде? Защо не отговорят, къде изчезнаха ония 9 милиарда, за декември! Ако не отговорят, значи и Радев е в кражбите и далаверите!

3

Анонимен

преди 1 година

Корнела, чорапа, киро и бойкикев окрадаха милиарда спестен от българите за довършване на хемус! Окрадаха и загробиха ни за 20 год. напред!

2

Анонимен

преди 1 година

не ми дреме за северна 'българия', там са само турчеещи се и няма нито един българин!

1

САЩ

преди 1 година

Харвард???