128

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да ви обясняваме повече за българската икономика, за една година и нещо ще имаме вече 4 пъти избори, докато изхвърлим чуждите прислужници. Вие руснаците си опичайте ума защото вашите предатели също са много, нямате смелост да вкарате един горбачов в затвора, където му е мястото.

127

Анонимен

преди 1 година

Свива се Украйна. А Русия, не.

126

Щирлиц

преди 1 година

Свива се,така се свива,че ни чака студена зима,мда.

125

Дядо Поп

преди 1 година

До АнонименКак да дръпне България като непрекъснато се управлява от КГБ, ДС, БКП, Лукойл и производни, Газпром и други азиатски корпорации?

124

Дядо Поп

преди 1 година

До АнонименПоне имаме паспорти за разлика от ***!

123

Анонимен

преди 1 година

Пример за страни, които са дръпнали напред са Полша, Унгария, Чехия. България не се е възползвала за времето в ес от това, което е било възможно. Но когато една страна се управлява от пожарникар, който не разбира от икономика, какво може да се очаква, при това корумпиран поради генетична предразположеност. А населението го преизбира безкритично. Чудно, при това има икономически институт към бан. Не е ясно каква роля играе. Както и много други институции само за украса.

122

Анонимен

преди 1 година

Всички санкции ще сринат Европа, а Русия ще се мобилизира от всичко това и ще стане по силна. Вкараха си автогол. Населението на Европа няма да издържи на студ, глад и тъмница, идва зима. Хората ще се усетят как заради едни продажници страдат те. Урсула и сие няма да зъзнат, но населението ще.

121

Дядо Поп

преди 1 година

До АнонименДа няма нищо в България, освен 120 000 руски граждани, които за нищо на света не искат да се завърнат в родината си *** Россия!

120

Анонимен

преди 1 година

България в момента е бедна, защото се управлява от прислужници на чужди интереси, те работят за собствения си джоб, а народът не може да си избере качествени хора -- те са много малко на брой. Учил в харвард -- никаква гаранция, недоучен -- личи си от километри. Прислужниците трябва да бъдат изгонени от властта.

119

Анонимен

преди 1 година

Това което искам да кажа го е казал Маркс -- при капитализма развитието е неравномерно -- днес една страна е много бедна, а след 20 години е възможно вследствие на използване на технически нововъведения, неизползвани доскоро ресурси и други конкурентни предимства, тази страна да дръпне доста напред.

118

Анонимен

преди 1 година

Не бе, как? Ако слушате путинистите в България, Руската икономика не само расте, при това главоломно, направо цъфти и се пръска по шевовете! Какви са тия анализи някакви, това са долни инсинуации!

117

Бонго Бонго

преди 1 година

Да вземат Радев за заместник президент и ще оправи и тяхната икономика. Путин ще обърне джоба да се държи Радев за него и ще го разхожда по червения площад.

116

Анонимен

преди 1 година

Когато американците са влезли в германия през всв те са останали учудени, там където е нямало разрушения, от това което виждат -- материалното ниво на бита на обикновените германци е било по-високо от това на обикновените американци в сащ.

115

Анонимен

преди 1 година

"В болгария нямо газ, нямо петрол, нямо икономика, нямо продоволствие" -- ако в Русия живеете само от износ на енергоносители и не развивате друга икономика -- чака ви катастрофа. След 10-20 години светът ще мине на друг вид енергия и няма да замърсява околната среда с горене на петрол, газ и въглища. Каменният век е свършил не защото са свършили камъните. Петролът също няма да свърши -- той се произвежда в недрата на земята, не е резултат от трансформация на биомаса при определени условия.

114

Анонимен

преди 1 година

Добре, а ние защо трябва да вярваме на "пише Си Ен Би Си" относно състоянието на руската икономика ?

113

До 146

преди 1 година

Не ти разбирам въпроса, но в събота набрах около 50 кг домати от градината ми. Имаше и други неща, да ги изреждам ли?

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146 Къв кетчуп бе? Баба ти все кетчуп е правила :))))

111

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ "Ха-ха-ха, в момента цените на потребителските стоки в Русия са поднивата от февруари месец" Ама друг път :))))))

110

Анонимен

преди 1 година

Държави, които не работят сами за себе си, а чакат някой отвън да ги направлява с инструкции, вървят към катастрофа. 33 години вече го наблюдаваме тук. Американските инструкции са добри само за тях. Ако искаме да ги използваме е възможно само ако бъдат пригодени за нашите условия и цели. Сляпо следване води до неочаквани резултати.

109

До 199

преди 1 година

Аха, преди няколко дни си купих хайвер от Берьозка, естествено руски. Вътре имаше поне 5Ета + натриев глутамат. Това в един *** хайвер. Ядат страшни вкусотии ...