356

.!.

преди 1 година

Започна като Хитлер и ще свърши като Хитлер...

355

путьоооо путьо

преди 1 година

Западът винаги е имал господството

354

Пикая на Русия

преди 1 година

Ами кво да ти кажем таварищ... Открито се изпусна да кажеш че Запада има господство...Защо ли ?

353

ДА !

преди 1 година

Западът се опитва да запази своето господство ! И дано да го запази ! ! !

352

Анонимен

преди 1 година

На Путята наркотиците се оказаха доста по силни от на Зеления

351

...

преди 1 година

Бря видяхме ние 77г вече видяхме как русия ни оправя! така, че сега нека БГ да е със запада! да видим как ше е! Защото ние видяхме как е с русия! и да си кажем честно никак ама никак не е добре!!!

350

Анонимен

преди 1 година

375 Западът, преди всичко ЕС, налива в България милиарди, а Русия бедност и войни.

349

Анонимен

преди 1 година

Руснаците никога не са имали демокрация, не я познават. От абсолютната монархия скочиха направо в комунизма. За първи път получиха парламент "Дума", едва при Елцин. Затова смятат, че могат да наложат на света примитивната си диктатура. Западът направи руските олигарси милиардери, затова санкциите ще продължат да се увеличават, за до може руският лидер да "прецени по-ясно", истинската ситуация в която е попаднал. За да може да оцени, що е демокрация.

348

Анонимен

преди 1 година

До goshoДА БЕ ДА, ЗАТОВА ЛИ ЦИА ПРАВИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ СРЕЩУ ВИДЕНОВ... КАКТО И В УКРАЙНА ДВА ПРЕВРАТА... ОРАНЖЕВ И МАЙДАНСКИ... ВТОРИЯ И С ТРУПОВЕ

347

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 1 година

КОЙТО НАЛАГА ЦЕНЗУРА, И Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И ЦЕНЗУРИСТ ПРЕЗ ЮГОВОЙНАТА НЕ Е НИКАКЪВ ДЕМОКРАТ, А ДЕМАГОГ, ЧОВЕК, КОЙТО СЪЗНАТЕЛНО ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА, КАТО ПРЕКРАСНО ЗНАЕ, ЧЕ Е НА СТРАНАТА НА ЛЪЖАТА И СРЕЩУ ИСТИНАТА. ОРУЕЛ 1984ГЕОРГИ МАРКОВ Е УБИТ ОТ АНГЛИЙСКИТЕ СЛУЖБИ ЗАЩОТО РАЗКРИ ДЕМАГОГИЯТА НА ЗАПАДА И ИСКАШЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ.

346

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДА ПО ЦЕНЗУРА ВЕЧЕ ЗАДМИНА ПУТИНОВА РУСИЯ, НАЛАГА ДИВА ЦЕНЗУРА, КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ВЯРВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СТРЕЛЯТ ПО ЦЕНТРАЛАТА, КАТО Е ВЕЧЕ ТЯХНА, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ТО ДА СИ СЛОЖИТЕ ТАВАН НА ЛЪЖИТЕ ВСЕ НЯКЪДЕ...

345

Анонимен

преди 1 година

20 године преди лошите руси да ни освободят от братята ни османци непоробители, а присъстващи на българската земя пет века, английски лорд предлага султана да подари правата над поробеното християнско население на английските робовладелци, за да го експлоатират както африканските роби и индианците... Днес ктак сме - ври ли от свобода, от честни избори и от български независими киро-кокоро-линчета политици и боковци и томиславовци и от деси ... евала български избиратели, самоубивайте държаватаСИ

344

Анонимен

преди 1 година

Много правилно, васални държави.За последните 30 години САЩ изби 11 милиона души, разруши светски държави и постави на тяхно място шериатски режими. Отблъскващо лицемерие. Дано Европа се осъзнае, ако можем да изобщо да говорим вече за Европа.

343

Анонимен

преди 1 година

Западът целенасочено чрез марионетните политици от СДС и ДСБ разруши българската икономика и превърна страната ни в суровинен придатък в неоколониалната западна система. С аутсорсинга българските предприятия са неконкуретноспособни на западните втори път, а в същото време запъдат внася в България стоки с крайна добавена стойност, многократно превишаваща тази на суровините ни. Цялата политическа система е пробита и не защитава интересите на българския бизнес и българското население.

342

Анонимен

преди 1 година

дрон за тебе, злодей! по-зле си от човека с мустачките! задмина го!

341

373-ти путинопитек

преди 1 година

А ти какво искаш бе, лакей на кремълското чудовище и злодей, какво искаш? Западът да го остави да взриви целия свят, да завладява чужди държави, да срива със земята цветущи градове, болници, университети, жилищни сгради и да убива? Това ли искаш бе, подлого кремълска и национален предател! Искаш, ама няма! Руснаците бягат като обезумели то Крим, а на психопата от Кремъл свят му се е завил! Военните се гласят да го свалят!

340

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 370 Успокой се малко. Искаш ядрен удар, явно си мислиш че ще си някъде в страни и ядрени удари ще се сипят като новогодишни фойерверки, а ти ще отпиваш винце и ще се кефиш. Както е тръгнало, третата световна се задълбочава и действително може да се стигне до ядрени удари, но ние може да се окажем в епицентъра на някой от тях. И какво ще правим? Ще се кефим? Ще ръкопляскаме на САЩ?, или на Англия? които наливат демократично масло в огъня!

339

Анонимен

преди 1 година

Може ли *** Путляшки да обясниш защо Расия финасираше Мугабе и защо все още финасирате Африканските геноцидни огнища и обучавате нег-ри терористи там.Крадете зърното на Украйна и го пращате пак там.Мръсная масковская слово4 ядрен удар за вас.

338

май Путин

преди 1 година

се опитва да е господар ама не му се получава..ха.ха само с едни ракети и газ няма как да стане.ха.ха

337

Анонимен

преди 1 година

343 "Слава" на баба ти хвърчилото.