50

Анонимен

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТА ИСКА ДА ПРАВИ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, НО НЯМА БАНАНИ.

49

Анонимен

преди 1 година

България 3 десетилетия се руши и запада при мултипартийната анархия и вакханалия, безхаберния пропорционален вот и изцяло интригантския еднокамерен парламент!

48

ЬЬЬ

преди 1 година

И преди да започне войната в Украйна президента и президентството предсказваха, че пълномащабна война няма да има и излъгаха.Сега бръщолевят,че не искат президентска република,но......АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ! Идолът на радев е путин и мечтае да има еднолична и пожизнена власт. Тази мечта беше в основата и на вдигнатия юмрук, а още колко сл. правителства ще има назначени от този президент само ще може да се гадае.

47

Финансист

преди 1 година

Щом като партиите са се превърнали в ЕООД-та, нека да се регистрират по Търговския закон. За да започнат най-сетне техните лидери да разбират поне малко от бизнес, а не само да разчитат на субсидии и на личните пари на Бойок Борисов. В противен случай, дори и Делян Пеевски с парите си няма да може да помогне на ДПС-то.

46

Анонимен

преди 1 година

Резултатът от Електронното гласуване е като да спечелиш джакпота: всички получават малки печалби(проценти) за да има нестабилност и да се подхранва желанието за смяна на управлението: поставянето на управител-президент управляем от елита. И *** доказалите се играчи да не се дава възможност, докато не почнат да се кланят доземи.

45

Анонимен

преди 1 година

Никой не е против да стане президентска република, поне ще има един отговорен, а не така масово безотговорни. За 33 г. се претъркаляха какви ли не сдс, бсп, ндсв, герб и нищо, каквито и да са, резултата е все един, народа обеднява, а те забогатяват. В енергетиката още си седят хората на герб и дпс, после олеле и явно нарочно се слагат хора които не разбират от енергетика и си ги редят за собствено удобство хора като Ковачки, Манчев и т.н. Вижте кои са милионерите и милярдерите и ще ви стане ясно

44

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 ТОЙ ЛИ НАПРАВИ ПРОЕКТ ИЛИ БОЙКО ТАБЪРЗО ГО НАПИСА НА КОЛЯНО.

43

Анонимен

преди 1 година

До ъъъ АЛОО ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА КОЯТО НЕ Я Е ПИСАЛ ПРЕЗИДЕНТА И ВИЖ КАКВИ СА МУ ПРАВОМОЩИЯТА. СЛЕД КАТО ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е ИЗРАБОТИЛО ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ МУ Е ОТРЕДИЛО ТЕЗИ ПРАВОМОЩИЯ. И ТОВА НЕ КАСАЕ САМО СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ А И ВСИЧКИ КОИТО СА БИЛИ ДО СЕГА ПРЕЗИДЕНТИ. ИЛИ СИ ПЛЯМПАТЕ ДА СЕ НАМИРАТЕ НА РАБОТА. Я ВЪРВЕТЕ И РАБОТЕТЕ.

42

Амсалак

преди 1 година

Ашколсун. С много говоренето, че президента не бил искал да става цар, всъщност се обяснява как ако би имало президентска република, щяло било да бъдело по-харно. Да се посмеем. Шараните избегаха далече от мандрите, другарю. Въдиците виръждясаха.

41

Лъжеш!

преди 1 година

Лъжеш, долен агент на ДС лъжеш, "Майсторе"! За най-голям потрес и ужас на българския народ, ние вече сме президентска република! нали точно затова (п)Резидентът на Решников заблуди наивници с вдигнатия юмрук" и "Мутри вън", ама веднага, след като припълзя до втория мандат, показа истинската си мутра на ортак и съзаклятник с Мутрата от СИК и с милиардера от сараите - отколешни негови хора! Радев е позор, коварен двуличник и кремълски лакей!

40

Рпублика

преди 1 година

По-добре президеска република ,отколкото парламентарна.Видяхме ги всички партии на власт как бяха. Мислят с Г.Ъ.З ,грабят като за последно . Няма да станем ,но би било по-добре милион пъти ако сме президентска !!!

39

Анонимен

преди 1 година

Ама ние сме си отдавна президентска, какво има да прави.

38

Анонимен

преди 1 година

До ИзводНе си прав. Най-първият прийом е заливане с помия, за да накараш опонента да се обяснява, че няма сестра. И съответно каквото и да каже да няма абсолютно никакво значение, защото вече е заклеймен.

37

Анонимен

преди 1 година

Иска да, ама на креслото на президентските избори ще иска Борисов да сложи, обаче май Костадинов ще им го вземе из невиделица

36

Анонимен

преди 1 година

Някои хора се усетиха и го разбраха това отдавна,ама много заблудени, като онези,дето подкрепиха вдигнатия му юмрук и се въргаляха по кръстовищата с месеци,с бесилките и ковчезите.Резултатът го виждаме!

35

Вижте се СРС

преди 1 година

Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник е спонсор на ОДМВР Перник и РУ Бобов дол, този ур.од и бандата му Ц. И. Г. А. Н. И изтезават хора в България и целият Европейски Съюз! Урода изтезава всички които не харесвали Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!

34

Анонимен

преди 1 година

Точно Радев е единственият свестен преидент.Ако бяха някои от предишните пионки нямаше нищо да направят. Всички се дупеха на Запада 1000 % Още такива като Плевнята говорят глупости по тв !

33

Анонимен

преди 1 година

Вие сте все някакви платени коментатори.Плащат ви да разпространявате клевети и да очерняте нашия предидент,който сме си избрали,но като ви сложат от вън оосле някакъв наркоман за марионетка ще ви питам аз.А как въобще някой е решил,че президента иска президентска република?Това,че хората го подкрепят и са отвратени от лъжите на политиците е нещо всъвсем различно и не означава,че президента си крои някакви планове.

32

Дамм

преди 1 година

Радев трябва да е пръв на бесилото.Продажен руски боклукЕ!

31

Анонимен

преди 1 година

До 30 От доста време властта реално е в неговите ръце,сега и с това служебно правителство също.Не само не вкара държавата в ред,а я забатачи,че няма излизане.И ПП също са негово творение,а сега се опитва да се измъкне и играе спасител