4

Pako

преди 15 години

Мисля че липсата на Интернет за 2-3 месеца въобще не е оправдание за дебилщината на днешните ученици...

3

преди 15 години

Ами ти като си учил по време на Мезозоисйката ера не означава че всички трябва да учат по същия начин.Жалкото е че сме страна член на ЕС а няма Интернет в училищата което е просто смешно , както също е смешно че още се правят презентаии на хартиени табла като преди 50 години , упраженията за слушане по езици се пускат на касетофони набор на баба ми , а чиновете още си спомнят избирането на бай Тошо за главен секретар.Абе тъжна история е нашето родно образование :)

2

Pako

преди 15 години

За мен това е поредната потресаваща новина как е възможно без Интернет ами сега какво ще правят учениците по цял ден в училище без Интернет...ГОРКИТЕ спомням си как преди преди много време когато ни спираха Интернета в моето училище отивахме в лятна ваканция... и ни ляха куршум в къщи ... ми то не можеше да се учи без Интернет как ще общуваш с учителите ако не през Skype или ICQ просто не става... абе ба.си статиите има понякога направо да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли... :)) оп засмях се да ме прощавате акъпи ученици.

1

dodo

преди 15 години

" Някои училища в големите градове на страната вече търсят самостоятелно възможности за доставката на интернет за новата учебна година през есента. По-голямата част обаче няма да могат да се справят със ситуацията заради липсата на пари и технически ресурс."т`ва кой го казвавсеки може да си наеме студент/и като технически ресурси да си плаща "баничката"и нЕкой сеща ли се колко струва на данъкоплатеца услугата на консорциумащот не си спомням;)