62

Зина

преди 1 година

На кой доходите са скочил с 16%??? Не познавам такива работници. Увеличение на заплатите има само за депутати, министри, президент и ви е поради увеличение на минималната заплата. Никой не работи на т. н. минимална заплата, с увеличение на същата се увеличават само вноските (здравни и социални) плащани от работодателя и заплатите на депутати, министри и президент, които се определя според минималната заплата. Отделно, инфлацията не е18%, реално е 50-60%.

61

дедо Ташунко

преди 1 година

Не е случайно, че статистиката я наричаме стъкмистика! Основните продукти за ядене скочиха 100%, олиото с 300. Бензин, газ, ток, пелети, дърва за горене полудяха. Подобно четиво в мен предизвиква невъздържан гняв и предполагам, че така е при всеки нормален човек. Не слагам крадците в това число.

60

Българин

преди 1 година

Къде са скочили доходите с 16%? Аз работя в голяма западна фирма и бях един от късметлиите, които получиха 5% увеличение ... за да компенсират 20% инфлация. Повечето колеги получиха стандартните 2%.

59

Анонимен

преди 1 година

В моя кръг хората, никой не се е похвалил да са му индексирали или увеличавали заплатата последната година. Верно, нормални хора сме - инженери, медици, продавачи, складови работници, шофьори....Та се чудя от къде ги вадят тези статистики? На кого, освен ай титата им се повишават заплатите?

58

Анонимен

преди 1 година

И кога ще празнуваме, деня на независимостта от Газпром - може би на 4 юли

57

Анонимен

преди 1 година

Свободата Санчо, свободата трябва да се заслужи.

56

Анонимен

преди 1 година

54 я пробвай да стоиш наистина гладен и още на третият ден като ти засвирят червата пак ела да пишеш тука

55

НАНЕ И ВУТЕТО

преди 1 година

НИЕ НЕ САКАМЕ ДА СМЕ ДОБРЕ...НИЕ САКАМЕ пРУСИЯ ДА Е ЗЛЕ.....

54

Анонимен

преди 1 година

И аз съм свободен, освободиха ме от всички пари

53

Анонимен

преди 1 година

Познавам един, дето се води мениджър в една фирма, голям надувалник е :))) Та той кара служебна кола, не плаща за гориво, всичко е от фирмата, обаче отрежат ли го, все едно гледаш клошар :)))

52

До 57

преди 1 година

Свободен се чувствам да. Време е да престанеш да се втренчваме само в парите, те не носят щастие сами по себе си.

51

Анонимен

преди 1 година

До Българин. И сега свободен ли се чувстваш. Особено като ти наврат парцала пак в лицето.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да загуби войната в Украйна, ако трябва и ядрена война ще започнем с Русия, защото иначе цялата политика на ЕС и санкции и доставки на оръжия ще се окажат погрешни, ЕС ще загуби лице и легитимност и ще се разпадне. По добре ядрена война с Русия.

49

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

48

Българин

преди 1 година

По-добре да обеднявам и да студувам, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

47

Анонимен

преди 1 година

Който работи, зеленчуци не требва да яде :)) Винаги съм се чудил, защо тези които бачкат като роби, дават половината си заплата за гориво, данъци за колата и т.н.....явно искат да покажат колко са големи с безпаричието си :))) Автомобил на Запад е просто необходимост при нужда, не е всекидневно развлечение :)) Който иска да кара нафта за 2 кинта, да ходи в Сибир, там нема къде да караш :)))

46

Анонимен

преди 1 година

До 45 Как ще загуби Русия войната като е ядрена сила, я ми обясни

45

Песков

преди 1 година

"Да дадем шанс на България да изкарат зимата без руска газ" - Няма газ за България: Вот это поворот! Газпром отказался открывать брат+ушкам кран даже за рубли. youtu.be/73cL23tR21o

44

Анонимен

преди 1 година

Минималната скача с 9.23%, на нея се осигуряват около 1 000 000 души, имаме и около 1000000 администрация, депутати и синдикати, чиито възнаграждения са пряко свързани с минималната, пр. минимум 2 минимални за еди коя си позиция и т.н. Земеделците (малките производители) се осигуряваха на 420лв, сега на 710 - направо 69% ръст на дохода. И статистиката после осреднява и готово.

43

Анонимен

преди 1 година

Шоково поскъпване на тока във Великобритания, възможен е и режим. Драстично увеличение с 81% на цената на електроенергията очакват във Великобритания. Това породи опасения, че милиони домакинства в една от най-големите икономики в света няма да могат да платят сметките си.