33

руски поодлоги

преди 1 година

И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.

32

Анонимен

преди 1 година

Гласът на Пеевски пак се обажда.

31

Аноним

преди 1 година

ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ ШЕФ НА КУЛТУРАТА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ТАКИВА ХОРА БИЛИ ПРОМЯНАТА БЪЛГАРИИИИИИ МНОГО МНОГО СТЕ ПРОПАДНАЛИ ГЕРБ БИЛИ ГЕРБ ТОШКО 600ХИЛЯДИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ А ТИ СИ НИКОЙ ГЕРБ ПАРТИЯ СТАБИЛНА ЗАСТАВАШ СРЕЩУ 600ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПРОПАДАНЕ ПРОПАСТ КРАЖБИ ФАЛИТИ НА СТРАНАТА НИ ТОВА ДОНИСЕ ПРОМЯНАТА НАЧЕЛО С ЮМРУК ДЪРЖАВНОСТ БОЖКОВИСТИ РАШКОВИСТИ ПЪПЪ ШАЙКАТА БЪКЪПЪ ДЪБЪ

30

учиндолски селяк

преди 1 година

СЛАВИ, ТОЯ УУЧИНДОЛСКИ СЕЕЛЯК ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ !!! ИЗКОРЕНЕТЕ ТОВА ЗЛО !!!

29

Анонимен

преди 1 година

ТОШ ГЛАМОШ НОБЕЛОВИЯТ КОМИТЕТ ВИ ДАВА НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ ЗА ЛИЦИМИРИЕ. НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ШАНСА - КАНДИДАТСТВАЙТЕ!!!

28

уточнение

преди 1 година

Можеш да показваш лицемерието и без да си депутат.Лицемерие е да си депутат и да говориш за лицемерие в НС

27

Анонимен

преди 1 година

Показали СТЕ лицемерие. А бе вие, ИТН, за зелените сертификати гласувахте ли ЗА? Щото аз нямам повече въпроси, относно лицемерието.

26

гостенка

преди 1 година

Не може да си с малък процент влязъл в парламента и да не уважиш избора на хората гласували за ГЕРБ, това в демокрацията е признак на слабохарактерност, на его и гордост и малодушие. Да не признаеш вота на толкова много хора и да го загърбиш. Докато продължават политиците да са толкова крайни в изказванията вместо да балансират в решенията си за доброто на България, няма да вървим напред, ще вървим назад, заради хора, които не могат да надраснат комплексите си!

25

А,ха

преди 1 година

И вас не ви включиха в схемите?

24

Абсурдът

преди 1 година

И този текташаклия го бяха сложили да отговаря за културата на България !!! Също като министър на културата - Минекян - нищожеството, което разнасяше ковчези по площадите и хврляше яйца по министерството на културата - а днес е министър на културата на България !!!! Такива парадокси само в комунистическите страни останаха ! Но, явно ние си оставаме комунистическа страна.

23

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ви се получават концертите със Софи Маринова.За друго не ставате.Ама и те няма да ви помогнат на вота.

22

Анонимен

преди 1 година

ПП ОЗНАЧАВА ПРАНЕ НА ПАРИ

21

Христо Христов

преди 1 година

Нали 95% искаха евроатлантизъм и западни управници - получиха ги. Какво ревът?

20

ха ха

преди 1 година

Абе много ми е интересно как така БСП се превърна в партия на демокрацията, промяната, и новото. С Нинова, Румен Овчаров и Румен Гечев-същия, който фалира 17 банки навремето. То бива, бива къса памет, ама чак толкова-не бива. Повдига ми се.

19

Анонимен

преди 1 година

Как пък поне веднъж тия не казаха сгрешихме.Все другите са им виновни.

18

Анонимен

преди 1 година

ПП Е ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ.

17

Съвет

преди 1 година

Жалко сценаристче на долнопробни улични скечове, не се показвай, че лъсват цър.вулките ти и се усеща миризмата на лук и вкиснало ! Гледай си там чалгата, псувайте се на майка с Чалгаря и не се напъвайте - няма да видите Парламент повече !

16

Анонимен

преди 1 година

Тоше,я кажи Караджов,дето му плачеха бебетата за едни 4 милиарда,с какви пари си купи апартамента в Рим за някакви си 2 милиона?Нали сте много честни?

15

Анонимен

преди 1 година

Тошко,ти казваше на твоите депутати,че са никои.Сега всички вие сте никои.Никой не ви взема насериозно.Самоизчегъртахте се.

14

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Джинотският селянин пак се изказа...неподготвен. Всичко свежда до неговото...опосредствено ниво. Дано ИТН...качат до 1,5%,че Слави Трифоновски да има с какво да...захлеби кабеларката си,все пак...балета и Годжи,хляб трябва да ядат.