350

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се изживява, като най-умното създание нс този свят! Кой си ти, че да определяш, кой да управлява някоя партия? Това момче има много сериозни психически проблеми, нужно му е сериозно лечение!

349

Биляна

преди 1 година

А бре Киро,я кажи Борисов с какво ти пречи та си такава,освирепяла махленка?Ама моля те,той не е виновен,че си лъжец,некадърник с баща ченге и сте се продали на олигарси и всякакви задкулисни бандити .А се спри,че си голяма излагация.

348

Анонимен

преди 1 година

378 Кой те излъга, че си нормален?

347

Анонимен

преди 1 година

За всички вече трябва да е ясно, че ГЕРБ са в политическа изолация и ще си останат така и след като отпаднат от парламента. На последните избори гласовете за ГЕРБ-СДС бяха над три пъти по-малко в сравнение с 2009 година при всеки нови избори намаляват.

346

Анонимен

преди 1 година

Киро просто би трябвало, да си припомни от гръцката митология, ако изобщо я е чел, легендата за Хронос, който изяжда децата си.Така Радев постъпи с надменните си изчадия, които сам създаде.

345

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е вносно менте. Политически труп. Ще го научи скоро, по най-неприятния начин.

344

Анонимен

преди 1 година

През 2009 когато ГЕРБ наложиха режима си, както и в следващите години, ГЕРБ си бяха нагли бандюги, които си нямаха хал хабер от управлението на държавата. После с увеличаването на откраднатото, ГЕРБ добиха самочувствие и разрушаването на България се ускори, както и размера на откраднатите милиарди.

343

Анонимен

преди 1 година

382 ГЕРБ е незаобиколим фактор за управлението на държавата. Би трябвало да е ясно това, след толкова и скъпи избори. Коалиция, само за да са на власт, не трябва вече да се допуска, защото ще ни доведе до същия резултат.

342

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е политически самоубиец. Продължава да демонстрира политически нихилизъм и отстъпление от евроатлантическите ценности. Лидери и депутати не се пазаруват, или поръчват както се поръчва пица, например. Конституцията не се нарушава.

341

Анонимен

преди 1 година

Поне се отървахме от Бойко Борисов. Дано никога ГЕРБ не се върнат на власт.

340

Ива

преди 1 година

До 377 Де да бяхте мутри като Борисов,ама вие сте нагли бандюги,които си нямат хал хабер от управление на държава обаче нагли,лъжци,слуги на олигарси ,елементарни махленци, които от сутрин до вечер се занимавате с Борисов и само се перчите .Самочувствие без никакво ,ама никакво покритие покритие

339

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти, че да определяш кога да се пенсионира Борисов? Като не ти харесва хващай самолета за Ванкувър. Обеднелите българи пък искаме ти да се махаш. Затри България, Петков.

338

Калина

преди 1 година

А бе тая шашма Киро,има двама бащи-Радев и Петко .Петко не може ,защото е същата шашма,но Радев да вземе с думи прости да му обясни,че е пенционер и да престане да дрънка небивалици,че става още по жалък.България има нужда от политици а не от озверели махленки

337

Анонимен

преди 1 година

Нормалният човек като чете какви ги пишат трoловете на ГЕРБ и вече е готов да гласува за някои от партиите, които са против ГЕРБ.

336

Анонимен

преди 1 година

Какво ли не измислят мутpите, за да се върнат на власт. Няма да стане, не разбрахте ли?

335

Анонимен

преди 1 година

Петков се справи много по-добре от Борисов на фона на ставащото в ЕС и по света.

334

Нов

преди 1 година

Този никога на власт. Както дойде от нищото , така ще си отиде. Има желание, но нестава нищо от този клоун.

333

Катя

преди 1 година

Ха,ха ха,Кикето е по щуряло,че е вече е пенсионирано за 6 месечния Батак който сътвори и се перчи,ребчи като петел на бунище.На кого се ребчиш бе ?!На Патриарха на българската политика,който успешно управлява България 12 год .Толкова сте жалки всичките ,негодници болни за власт.

332

Анонимен

преди 1 година

Мазен продажен шамшал ти повече власт няма да видиш по скоро ще бъдеш тричан на зима ако не си си обрал крушите дотогава!

331

БАЧКАТОР

преди 1 година

Фалира първия завод, не може да си плаща газта. Киро нещо да кажеш?