52

Важното

преди 1 година

Е, че е жива! Да се оправя!!!

51

Беновска пипа

преди 1 година

Дано се възстанови жената. "Твърде лично" в гръцки вариант.

50

Анонимен

преди 1 година

Хора пазете се! Особено, когато сте в чужда държава. Местните бандиди веднага надушват чужденците. Всички пъти, когато дилъри са ми предлагали дрога на улицата са били в чужбина (западна Европа). Представете си сама жена, направо не ми се мисли. То и за мъже е опасно. Както някой каза по-долу - срещаш готина мадама, ала-бала и на сутринта се събуждаш без бъбрек (в най-добрия случай) Опичайте си акъла и не бъдете наивни.

49

Анонимен

преди 1 година

Преди години ми трябваше документ от психиатрията и отидох на 4ти километър. Ужасна картинка, млади хора на по 20-25-30 години с празен поглед, напълно изгубени. Предполагам резултат от всякаквата химия продавана на улицата.Дано има начин да и се помогне и да се възстанови жената.

48

до 25

преди 1 година

Такае. Никой не е застрахован Преди години една жена (българка)пред централна гара в Рим я бяха отвлекли румънски ***. Та добре , че имала куража да им открадне джиесемите, с които снимали как и се изреждат, та скочила през прозореца докато спят. Ужас. Голяма гюрултия се вдигна в Италия, че на обществени места не си защитен. И като помислиш, че имаме деца, които учат в чужбина (не че и тук не се случват такива работи). Господ да ги пази! Явно трябва да сме въоръжени...

47

Анонимен

преди 1 година

Добре, че майката замина да я търси, ако чакаха съдействие през външно щяха да слушат 12 години как няма информация.

46

Анонимен

преди 1 година

В Миконос и на другите скъпи островите всяко лято се събира цялата българска проституция и като се връщат се правят на арктиски и манекенки

45

Нане

преди 1 година

Мъ чий го дирите при византийските гупци бре.... Сите да ви изнасилят що сте там...... ===))) а тук една мазна гъркиня ми върти за без пари.. Чудя се дали да не и туря такса от 1 септември...

44

Анонимен

преди 1 година

Светът е пълен с измeт. Горкото момиче! А оня ще го намерят рано или късно и ще си плати всичко с лихвите.

43

Teo

преди 1 година

"По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.''Е какво да коментираме повече?Каквото е търсила намерила го е!"Хотел, запознаваш се с яка мадама, харесвате се, каниш я в стаята, тя приема, цуни-гуни, после нищо не помниш и се събуждаш с вана с лед и без два бъбрека! Каквото си търсил - намерил си!

42

дедо Ташунко

преди 1 година

Горкото момиче, кой знае какво е преживяло...Хора, моля бъдете смирени и не си правете шеги със сериозни неща.

41

Teo

преди 1 година

Няма начин да не го хванат, ако искат. 100% има камери в хотела. След това е достатъчно да го пуснат на един загорял затворник с 30 см. паламаpка и да му кажат, че ако не пее, ще му се случи същото, което той е направил! Ще пее като славейче! Но надали ще си дадст зор, защото и ченгетата са в играта! Съсипали са психиката на момичето! Такива заслужават цялата банда да ги хвърлят в една гора и да извикат дружинката да ги отстрелят като кучета!

40

момичето - 32

преди 1 година

я пак:))))

39

Анонимен

преди 1 година

гърция е мехико на Балканите.

38

Анонимен

преди 1 година

''По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.''Е какво да коментираме повече?Каквото е търсила намерила го е!

37

Анонимен

преди 1 година

Дори и да е ***, не е добре това, което ѝ се е случило.

36

Петров

преди 1 година

все ги изнасилват жените

35

Анонимен

преди 1 година

Ходят като м...и из чужбина,сгафят и тогава търсят България..!

34

До Анонимен 43

преди 1 година

E.аси колко си ***.

33

Анонимен

преди 1 година

И вие газ чакате от тия.