19

Анонимен

преди 1 година

Брокерски ***. Тази кака от коя планета идва ? Такава криза ще ни връхлети след няколко месеца, че никой няма да му е до "инвестиции" в коптори.

18

Тръцкам

преди 1 година

Праднята ми е газ, който русофобите могат да използват. Като бонус ще получат редки екскременти

17

ПРИКАЗКА

преди 1 година

Все повече Богаташи купуват имоти в Русия . ЕС е на финала на Живота си .

16

Анонимен

преди 1 година

Уж са поскъпнали пък никой не продава. Ако не продават тогава цените ще скочат но не са скочили или са скочили. Някой разбра ли я.

15

Albi

преди 1 година

Много странно, населението намалява а търсенето се увеличава.

14

черния

преди 1 година

Цените растат, защото хората имат пари да плащат повече. Ако нямаше кой да дава по 3-4000 евро за панелки, нямаше и цените да са такива.

13

Анонимен

преди 1 година

Това са абсолютно брокерски измами и игри на думи.

12

NoWay

преди 1 година

Купих преди малко повече от година след чудене близо още година дали цените все пак няма да паднат. Равносметката ми е следната -цените са с над 30% по-високи днес, а със спестявания върнах 1/4 от кредита. Удобството да не си под наем и да се съобразяваш с прищевките на наемодателя е безценно. Така че - който се нуждае от жилище, за да живее в него и има заделени пари, да не се помайва, а за инвестиция сега - абсурд!

11

Анонимен

преди 1 година

Моите съседи са четирима в боксониера... Децата им са на 14 и 20 години. Нищо не търсят щото нямат пари да си покрият вноските по евентуален кредит.

10

Асан

преди 1 година

Баба Снежа най разбира :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Търсенето на ЕВТИНИ.... имоти надвишава предлагането... За да бъдем точни.... Пред очите ми има кооперация, която вече почти 2 години стои полупразна.

8

Запетайко

преди 1 година

Не запетайка, а съюз "и". "Новото строителство се свива драстично заради кризата И инфлацията". Тук не сме в САЩ - нашият правопис изисква при изреждане да се използва "и" преди последното изброимо. При само две изброими - задължително "и".

7

Teo

преди 1 година

Имот: само в няколко случая: имате сериозен човек до себе си и живеете под наем - ерго пари хвърлени на улицата. Тогава си струва - първите 5 години сте на загуба - нотариус, данъци, такси, лихви от банката, но после - имате инвестиция. Вариянт 2 - имате пари излишък? Купувате нещо ликвидно, което ще ги защити от инфлацията. Вариянт 3 - имате сравнително малко пари, но здрави ръце - купувате порутена къща в инсайдерско курортно място и я реновирате.

6

Антиикономика.

преди 1 година

Ами то отдавна е така. Отпреди 20 години. Нищо ново под слънцето.. Търси се за 50,,,, предлага се за 100,,,,. И се отчита голямо предлагане и търсене... На практика сделки няма.

5

Laravel

преди 1 година

Е как ве? РазбЕрачите казват, че балон, муш-пук. Вие да не искате да кажете, че разбЕрачите бъркат, а не пазара? Пффф

4

Анонимен

преди 1 година

Реклама :)

3

123

преди 1 година

Глупости!

2

Русский мир

преди 1 година

Купувайте, купувайте ... скоро борец за православни ценности от Чечня, ще се разполага в къщата ви.

1

бургазлия

преди 1 година

За това в Бургас половината комунки са замразени !!!