47

преди 15 години

глупости за хора със слаба психика....

46

hell

преди 15 години

kak nqkfi turkalq6ti se tendjeri 6e sa novata droga i s takava 6itava 4estota xaxaxa hora q si pysnete psy, goa ili trance i eto vi vse edno ste se napy6ili, a ako py6ite i ne6to i napraite taq kombinaciq 6e vidite zvezdi4ki xixixi :)

45

asssasaa

преди 15 години

значи пробвах 3 от тея екса бреин qh и алкохола на достатъчно скъпа система на 2 вида слушалки и освен че ме заболя главата от тоя звук др ни6то няма всичко е вапрос на внушение по добре обарнете някоя др чашка или изпушете един масак вместо тея глупости..

44

преди 15 години

38 нека е самовнушение, нали на нас ни става яко твой си е проблема като не виждаш по-далече от носа си. Истината е, че няма значение дали е вярно или не, дали е самовнушение или не, важното е да ти е добре. Който е дървар по природа едва ли има такова въображение, че да му подейства :). Така че, тихичко :Х

43

kosta

преди 15 години

при положение че ТРЕНИРАНОТО човешко ухо улавя не по-ниска честота от 20 Hz и 90% от КАЧЕСТВЕНИТЕ слушалки не възпроизвеждат по-ниска честота от 18 Нz ......да не говорим за параметрите на звуковата карта на компютрите.........сте чули дедовия.....бази празноглавците.Май от ,,шарените'' хапчета ви се е изпекал мозъка.На мен лично не са ми необходими допълнителни стимуланти за да си купонясвам-това го оставям на бедните духом.....

42

Нестороф

преди 15 години

*** ми п-шката. Ти цял живот на бонбони ли ще караш. Май като станеш на 80, ако доживееш до там де, ще ти дойде акъла в главата. Пък сега си лапай бонбоните. Пълно с .

41

Метрополис

преди 15 години

какво се занимавате с глупости, *** 2 бонбона и не му мисли ... :D

40

Нестороф

преди 15 години

В програмата I-Doser се разчита на плцебо ефекта ( самовнушението ). Принципа по-който се изгражда зависимост от наркотици е друг и става по био-химичен път. Мозъчните, честоти няма как да предизвикат зависимост т.е. блокиране на рецептори и създаване на алтернативни пътища за предване на нервните импулси.

39

Нестороф

преди 15 години

Идеята на бинауралните звуци е, че човешкото ухо не може да улавя звуци с толкова ниска, честота. Затова трябват стерео слушалки. В едната слушалка ( еднто ухо ) се пуска тон да речем с 20 херца в другото, 25 херца, резултатната разлика от 5 херца се генерира от мозъка. Мозъчната честота започва бавно да се води по тази генерирана честота. Така например ако сте в напълно будно и активно състояние трябва програмата да започне с генериране на звуци от 10-12 херца и бавно да пада към 4-5 херца с което да води и мозъчната честота. Чрез такива подобни програми се прави така наречената синхронизация на мозъчните полукълба. Това, че може да се постигнат ефектите от дрога е налудничаво. Действително действа за релаксация, съсредоточаване, по време на учене, помага за заспиване и отпускане. Но не може да се ползва за ефекти от дрога. Има още програми за тази цел - Neuro Programmer и BrainWave Generator. Има изцяло записани компакт дискове с такива песни. Но пак повтарям тази статия е като част от маркетинговата кампания на фирмата създала I-Doser. Авторката на статията не търси нещо вярно, тя търси сензация. Нещо подобно на жените, които чуват нещо от телевизора и разбрали недоразбрали ходят да убеждават комшийките за вярността му. Това не са журналисти, а долнопробни драскачи.

38

Читателя

преди 15 години

Хахаха, подействало им било, то едно време на бабите ви така са им викали, набери шума в гората и ще ти мине язвата, хахаха, без да съм пробвал, съм сигурен, че голямата част от този "наркотик" е самовнушение, като на Кашпировски, тези над 25 може би си го спомнят, и *** пак ще дават пари за фалшиви удовоствия. А тва за имунитета не е нищо повече от защита срещу рекламации... ***, *** народ, че чак вдлъбнат...

37

AnnN

преди 15 години

Nikakyv efekt

36

branko

преди 15 години

Много ми е чудно дали въпросната компания с "дозите" е платила на днес.бг за рекламата? А може би рекламата е един вид благотворителна дейност? Ако е така да ви дам да рекламирате мой сайт, а?Няма как да се отрче че от и-дозер са си направили добре сметката и че ПР-ът им е добър :)

35

преди 15 години

Хахаха! Г-жо Пенева, ти какво очакваше да ти се случи след слушането? Да поумнееш по бързата процедура ли? Невъзможно, колкото и да опитваш!

34

преди 15 години

Ленче, Ленче.... Това не е за всеки, дете мило! На тебе явно са ти генетично заложени блеенето на овце и мученето на крави като стандартен звуков фон, зер то кръвта вода не става - в произхода и вродения интелект е всичко! На хора като тебе големия град и прилежащите му ефекти са противопоказни, не може да садиш круша пък да береш череша от същото дърво, нали? Все едно като прочетеш че някой хирург е правил операции, да идеш и ти да оперираш някого и да чакаш да усетиш същото като хирурга. Резултата ще е един труп, какъвто труп е статията ти по-горе! като не разбираш от нещата, що даваш мнение?Аман от пишещи аграрни мозъци, ей!

33

az

преди 15 години

кой го държи това момиче на работа.А сега ще трябва от днес.бг и да и осчетоводят разходите за лечение в комуна.Следващата и стъпка/като излезе от комуната де/,ще е да напише книга:" Моят живот като наркоманка".Ох, Ленчееее, погуби тА големият град.

32

good for me

преди 15 години

ostavete gi tiq zvyci,sviite 3ma edin masyr s 15% thc i vsichko shte e nared

31

Лъчо

преди 15 години

Много вярно баце - няма такава техника за масова употреба, щото звуците под 20 херца са опасни и дори такива от около 5 херца могат да те убият...а и е всеизвестно , че дори чуваемите ниски честоти убиват сума мозъчни клеткиАз преди време попаднах на един усилвател ,на който честотната му лента започва от 10 херца и си го направих да видя що за чудо е .. ама файда - при положение , че няма говорители с такава ниска честота е безмислено :)

30

преди 15 години

само остава да обясниш с какви точно стереофонични слушалки си чула звук с честота 30 HZ за да си купя и аз такива... :)

29

dynamo

преди 15 години

Какво да ти кажа дете на природата имаще се за спец по всичко ...Гледам аз моите висококачествени Филипс и опааа от 30hz нагорепосле гледам тея на МП3-ката те са няккави си Креатив - от 20hzнагоре -> сега се сещам с какви дървении бяхте оборудвани вцелия Инвестор и си викам -> Ти чете ли си домашнотопреди да наредиш тези глуспости горе?!Моме да те светна че дори и да дойде нещо до теб от спектърана 20hz едва ли това ще се усети понеже ако си чела ефекта е от съчетанието на звуци по слектъра, а не монотонни такива!Тоест добре си изтръпнала - да те поразтрия искаш ли? :) :) :)

28

S16tiq

преди 15 години

Bar 4ernata dupka Gabrovo,nqma drugo takova zavedenie v B1lgariq,proverqval s1m ve4e,i bikini gas!!!!!!!!!!!!!!!!