8

Анонимен

преди 1 година

Добрютро сякаш е новина

7

НЯКОЙ

преди 1 година

САЩ са наши приятели и тези забавяния да знаете са само работа на Путин. Трябва да се протестира пред Призидентството за забавените самолети.

6

Анонимен

преди 1 година

Краварите са успели да прекарат правителството с класическата "компенсация" в услугите, значи на запад като си купуваш кола и се опитваш да направиш отбивка в цената ти казват така - от стойността на автомобила не мога да отбия, но мога да ви предложа първите 2 или 3 сервизиране безплатно. Съответно безплатното сервизиране се свежда само до измиване на колата и проверка на износване на грайфера, което е смешно за нова кола. Иначе платеното сервизиране включва сняма масла и филтри, течности и др

5

Този Как Мислите

преди 1 година

дали е като Асенчу?!

4

Анонимен

преди 1 година

Върни парите в хазната, бе смешшник! Полсе ни разправай колко сте гъвкави

3

Вълчо Кумчев

преди 1 година

Братя Българи,заклевам Ви никога не вярвайте на децата на ДС! Братя,те Ви мислят винаги най-лошото!Заков е именно такъв а МО е важна много важна структура която е зела дала! Българи родината си отива !

2

No comment

преди 1 година

Този от позицията на пазач на строеж или паркинг се обажда?

1

Анонимен

преди 1 година

Американците ни преметнаха, вземах парите и казаха ще видим. Естествено, че с такива "съюзници" ще имаме проблем. Когато бяхме в един блок с руснаците, такива проблеми с авиацията нямаше - в един момент бяхме най-голямата авиационна сила на Балканите с около 350 самолета от различни типове.