84

До 87 шотландец

преди 1 година

Верно! Трябва руснаците и шотландците да освободят? Сигурно има много рускоговорящи?

83

БАНко

преди 1 година

КОЙ ДА ГО ВЪРНЕ ??? ТЕЗИ ДЕТО ГО ,,СТРЕЛЯХА " ОНЗИ ДЕН ??? ЖАЛКА НАТОВСКА ПРОПАГАНДА , СТАНА КАТО БУЧА , АЗОВСТАЛ , РАЗРУШЕНИЯ КИЕВ !!! ЛЪЖИТЕ НА ЗЕЛЬО СА ЕДНОДНЕВКИ ЗА НАРКОМАНИ !!!

82

Дали

преди 1 година

Ако бяха построили Белене, нямаше да си го окупират?

81

Анонимен

преди 1 година

""Нито янките, нито руснаците са ми любими. Любими са ми българите" Русофилите лъжат сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спят." - Не, просто такива като теб (русофоби) не могат да проумеят, че е възможно да харесваш нещо (например българите). Вие сте като македонците. Освен да мразите не можете да обичате/харесвате. Ваш проблем.

80

Връщаме го!

преди 1 година

Само - елате си го вземете !

79

Анонимен

преди 1 година

Верно, те са я завзели сигурно за да я върнат, дайте и един призив към Великобритания да върне независимостта на Шотландия

78

Какво следва

преди 1 година

Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН на 11 август (т.е. утре) във връзка с обстрела на Запорожката атомна електроцентрала от украинските въоръжени сили, съобщи за Интерфакс източник от руската постоянна мисия в Организацията. Както уточни друг източник, руската страна е поискала участието и на генералния директор на МААЕ Рафаел Гроси като докладчик.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 "Нито янките, нито руснаците са ми любими. Любими са ми българите" Русофилите лъжат сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спят.

76

Анонимен

преди 1 година

За какво им е на Украинците? Това е паметник на Съветския съюз, а те в момента разрушават всичко свързано с него. Та и АЕЦ-а ли искат да гътнат?

75

Нека отидат

преди 1 година

До Активист БСП(к): Човек трябва да има някакъв умствен дефект за да може да помисли, че руската армия ще взриви АЕЦ само за да може след това да обвини украинците. Но не е зле наистина да отидат експерти от ООН в АЕЦ "Запорожие" за да видят резултата от обстрелите на укронацистите, а също да проверят дали на територията на централата е имало руско тежко оръжие (което според украинците било причина да я обстрелват). Могат да говорят с работещите там - те са украинци.

74

Анонимен

преди 1 година

До Активист БСП(к) 73Ти от Марс ли падаш? Искаха да пратят специалисти, но хохолите не дадоха. Защо ли? Защото ще се разбере, че те обстрелват АЕЦ а. Опълченците от ДНР и ЛНР, заедно с чеченците ще освободят руските територии и от Покрайнина ще остане само Киев. То, поляци, унгарци, румънци и словаци също има какво да си връщат.

73

:) смехорани!

преди 1 година

Недорасляка им беше обещал евтин ток май? Не става ли без атомната централа?

72

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Тия правят конкуренция на Хлорофила по безмислени заявления!

71

Анонимен

преди 1 година

До 60. А как викаш на това, дето Дънди Метълс точи от нашата чешма в Челопеч? Май го приемаш нормално.

70

Анонимен

преди 1 година

До Активист БСП(к) - Поне 2 мозъчни клетки имаш ли? Нали радиацията може да достигне и до Москва, където живеят не малко от близките на руския елит, а и самия руски елит. Виж до Вашингтон трудно ще стигне. Я помисли сега с едната мозъчна клетка кой би си позволил да взриви АЕЦ-а Русия или САЩ.

69

Анонимен

преди 1 година

Европейска армия никога няма да бъде създадена защото само държава може да има своя армия а ЕС не е държава

68

Г 8

преди 1 година

Чао аморе.

67

Путин

преди 1 година

Е те сега

66

Анонимен

преди 1 година

"От февруари чакам да видя как американците изгонват руснаците ---------- ти се моли да не влизат янките, че от любимите руснаци ще остане само миризлива купчинка тор." Нито янките, нито руснаците са ми любими. Любими са ми българите. Чакам от февруари да видя американците директно срещу руснаците, вместо да пращат украинци да измират за интересите им, но нещо не им стиска. В крайна сметка ако 2-*** имат конфликт е добре сами да си го решават, а не да карат други да се бият вместо тях, нали така?

65

Активист БСП(к)

преди 1 година

Незабавно да се изпрати международна група от специалисти да наблюдават ситуацията в АЕЦ-а. В своето отчаяние кремълския режим е напълно способен да извърши някаква провокация. Ядрено оръжие едва ли ще посмеят да използват но ако взривят централата ефекта ще е същия и после ще обвинят украинците.