137

от Кирил Добрев

преди 1 година

Нито една молекула американски газ не е пристигнала в България до момента. Двата танкера ги продадоха в Турция/Гърция и купиха руски газ от посредницитеГазът си е 100% руски. Диверсифицираха единствено паричните потоци. "Промяната" ни цакат с 30% над цената Трябва да мислят Киро и Асен е как да отърват затвора. В последните 3 месеца са ощетили държавата с 200 млн. евро само от газа. Газът е изцяло руски, но по-скъп с 30% В Бул.газ има фактури от посредническите фирми,от америк.газ-няма.

136

откривател на америк

преди 1 година

Всички отговорни специалисти в енергетиката са към Русия. Няма никакъв начин те да бъдат заменени. Това Русия НИКОГА няма да го допусне! Всеки опит за някакви "промени" е само кражби и разруха. Енергетика е била, е и ще бъде само руска. Набийте си го в главите, за да не ви го набива Руската Армия!

135

Анонимен

преди 1 година

Ще има газ четири пъти по-евтино, ама друг път.

134

Анонимен

преди 1 година

Загубено Ленче.. Газпром му бил виновен

133

Kolio

преди 1 година

По наглостта ще познаете пп

132

Обективен

преди 1 година

Сетих се за песента "..мятало Ленче ябълка..." . И се чудя кой ли ще я хване,за да му пристане...горко му.

131

Анонимен

преди 1 година

Лена ще те изпъна на парапета права

130

Анонимен

преди 1 година

По кюлчетата и наглостта ще ги познаете.

129

Тошо

преди 1 година

Леночка, ти си добро дете, опитът ти е проблема, но и него ще придобиеш с времето!С Деси не се карайте, а си говорете и ...решавайте проблемите, не ги създавайте!Тигрите са много и са голееееми, с тях не можете да се разберете, но те трябва да са в ъгъла, не в центъра!Пожелавам ти добро здраве, характер, добър приятел, и успешно развитие в на следващото ти поприще!

128

Колето

преди 1 година

Как може България да ражда такива простакеси !?

127

ДО

преди 1 година

деса општата къде се вре?!

126

Анонимен

преди 1 година

ФАКТ - Борисов мутрата прекара през цяла България газа на Путин и Ердоган за наша сметка и сега на всичко отгоре нямаме никакви ползи като газ от тази далавера на мутрата!? Затвор за Б.БОРИСОВ!!

125

Анонимен

преди 1 година

с 800%

124

ПП-на прав път сте!!

преди 1 година

Пожелавам на всички софиянци, гласували за киро сметките им за парно да са с 400 % повече от миналата година, и на есен да мислят като гласуват, дали Русия е само бензиностанция с ракети...

123

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не може да се сравняват двете жени, и в абсолютния и преносен смисъл. Деси е утвърден, опитен политик, с финес и женственост. Лена сега прохожда, напориста и арогантна, с подчертано мъжко поведение и излъчване, вероятно свързано с по- голямо количество на мъжки хормони.

122

Анонимен

преди 1 година

След зимата и двете ще се къпят в народната любов!Разбират от газ и газови доставки, колкото Черната Златка от география!

121

toti

преди 1 година

Ефтин газ и ефтино олио няма никаде на паара и стига сте ревали,щото времената са зле в цял свят,нито Ленчето е Светица да ви оправи положението!!!

120

Анонимен

преди 1 година

Както се казва "По-малкото е повече". Колкото по-малко говорите в този момент и двете, толкова по-добре за партиите ви, че 2 октомври ей го де, направо дошъл!

119

любопитен

преди 1 година

Ленче ***, де го тоя четири пъти по-евтин газ,***?Булгаргаз драпа да вдигне цената с 60% и то само за август, за спетември не ми се мисли.Да не би да си си представяла, че ако надуеш вувузелата на газовите босове, като на Кики, ще ти пуснат тънко? Ако ще е трътката ти да е 24 заета пак няма да имат милост.

118

Анонимен

преди 1 година

Във всички нормални страни членове на ЕС. Горивана се доставят от 5- 6 различни фирми. Тук в България само эт Газпром / московпром/. Другите били опасно скъпи. Само московпром трябва да има. Е нетрябва ли да си избираме.