23

Супер

преди 1 година

Супер, че не мина това за хартиените бюлетини. Изборите може и да минат честно, ако МВР успее да си свърши добре работата. Успех Демерджиев!

22

Връзкар

преди 1 година

Който е "точен с парите" само той няма да получи СМС ! Гарантирано от получателя на парите -Демерджиев ! Тази куха лейка,Демерджиев, са го сложили , за да може Фигуранта да управлява всичко ! еееех, Българио , налазиха те военни, адвокатски,комунистически насекоми !!!

21

Ралица

преди 1 година

А ЕКОНТА КОЛКО ПАРИ ДАДЕ ЗА ПОСТА МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА ТОВА КАКВО Е И ХВАЛБИ ОГРООМНИ И СЕГА ТИХО СЕ ИЗМЪКНА НИЩО НЕ СВЪРШИЛ НИЩО ПОЗОР СТАНА БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИ ДЪРЖАВНОСТ ИНСТИТУЦИИ НИЩО НЕ РАБОТИ МАФИЯТА ПРЕВЗЕ БЪЛГАРИ С ПРЕВРАТ И ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 2 ГОД И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ

20

Минихуйчо

преди 1 година

Това мижаво адвокатче от Пловдив толкова се е взел насериозно, че коментира как не би арестувал Борисов ,ако бил той тогава министър ! Абе, г.н.идо адвокатска, кой *** те направи министът на МВР ??? Как може такова министерство да се управлява от адвокат ??? Та дори Пинокио може да е адвокат ! ( само дето и за това няма права).

19

МВР колапс

преди 1 година

МВР кога ще пусне СРС срещу корумпираният изверг Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол -този убива Българи по поръчка!.....Мирослав Германов

18

Ралица

преди 1 година

А ЗАЩО МВР НЕ ИЗПОЛЗВА ЦЕЛИЯТ РЕСУРС СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ РАШКОВ ГОЛЕМИЯТ КОМУНИСТ МИЛИЦИОНЕР МИЛИОНЕР С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА С БАРЕТИ ДЪРЖАВНО ЗАПЛАТЕНИ ТИЧАШЕ ДА ЗАПЛАШВА ДА РЕПРЕСИРА МИРНИ ГРАЖДАНИ В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НО РАШКОВ НЕ РЕПРЕСИРАШЕ КИРО ГОРДИЯТ КУПУВАЧ НА ДЕПУТАТИ КАКВО СЕГА ЗАКОНИ ДЪРЖАВНОСТ ИНСТИТУЦИИ НЯМА

17

Анонимен

преди 1 година

А нелицензираните машини къде са? Нали намериха за един ден 180 нелицензирани машини, а на другия ден изникнаха като гъби още 228 машини без лиценз? А онези 28 кашона с 20 000 флашки в склада на летището? За врабчета ни вземаха.

16

Анонимен

преди 1 година

Стармето ит Еконт дето даде 300 000 лв и стана министър от Пидмяната него кой ше го разследва?

15

Давай!

преди 1 година

Ама ти знаеш за някой депутат, че е бил купен ли? Тичай бързо в МВР и Прокуратурата, подай сигнал. Имаш пълна подкрепа.

14

перко

преди 1 година

Мижи да те лажем!!! !

13

Анонимен

преди 1 година

Аз бях точен с парите, нали Демерджиев?

12

Анонимен

преди 1 година

Купуването на депутати също е престъпление. 1 депутат влиза с 10 000 гласа. Като купиш 6 депутата директно купуваш 60 000 гласа. Кой ще разследва покупката на депутати?

11

Анонимен

преди 1 година

Тройна и четворна е увеличена престъпността при управлението на Подмяната с министър Бойко Рашков пияницата.Срещу тива трябва да има СРС та!

10

Избори 10, 2022

преди 1 година

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

9

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха. Превръщат ви в полицейска държава, а вече и ви информират за това. Впрочем, колко от СРСтата ще се използват за подслушване на политически фигури които кандидат-диктатора Радев смята за свои опоненти, под предлога, че се разследват "изборни измами"? Да не забравяме челния опит с Русия, където политическите противници на свръхкопрумпирания Путин, се оказват с обвинения за ... корупция.

8

Ха ха ха

преди 1 година

А за купуването на депутати, защо не пуснахте срс-та.....???

7

Браво

преди 1 година

Дано да успеете да го ограничите. Успех МВР!

6

негласуващ

преди 1 година

Пуска...таратанци!Те месец преди изборите разнасят куфарите с парите из маалите!Нали ги виждам тука в нашенския изцяло Цг район!А отговорниците им даващи парите стоят цял ден пред изборните бюра,опъват софрите с ядене,пиене и кечеци и следят кой е гласувал !Мижи да те лажем!Аз за това по избори не ходя!Като ги направят платени за всички-тогаз!

5

Minuva42

преди 1 година

И привикването на депутати в джипове на "бизнесмени" да проверят :)

4

Евала

преди 1 година

Браво, купуването и продаването на гласове е престъпление. Вижте какво можете да направите и с корпоративния вот, където шефове на заводи задължават работниците си да се гласува под строй.