20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Двойната...преварка оправя...всичко. Поне за ракията е така.

19

От Вселената

преди 1 година

Забравих да напиша, че по времето на Соца унищожиха и думата "Бъчва" в която хората си правеха Сирене, Зелева Чорба, Туршия от домати, краставици, чушки, Ракия, Вино! Сега като отидеш на магазина да си купиш сирене, те ти предлагат пластмаса за ядене! Забраниха и думата "Извор","Чучур". Примерно! Отивам на Чучура да си напълня стомната с вода за пиене!

18

АнонимеН

преди 1 година

БИЛИ: КЕМП РАЙД ГО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА НО СТАВА БАВНО!! ТИЯ ЧАСТИЦИ СА УЖ ЗА ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО А РЕАЛНО СА ЗА ТРОВЕНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ! ЗАТОВА ИМА И НА АНТАРКТИДА ЩОТО Е В ГОРИВОТО НА САМОЛЕТИТЕ!

17

От Вселената

преди 1 година

По време на Соца унищожиха думите "Геран", "Кладенци", "Стомна", "Менци", "Дамаджана"! Остана само думата "Бутилка от Пластик - направен от Петрол, пълна с вода в която се разтваря пластика и ти пиеш тая отрова всеки Божи ден?" Същото както и облеклото направено от Петрол - разваля функциите на кожата, енергията около тялото, сърби те кожата. Еххх какви времена бяха. Дрехи от Коноп, Коприна, Памук, Вълна. Какви прекрасни, жизнени дрехи имаше?

16

Анонимен

преди 1 година

На мен д-р Радева ми е забранила

15

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън ярина!Вечни химикали шменти капели.Вулканите като изригват има цялата менделеева таблица,ама иначе хората виновни ти да видиш?! И каква вода да се пие?Бутилирана нали?Бабите ви все такава са пили а?Хахахахах!Глупости,ама глупости,ама големи глупости!

14

Зевзек

преди 1 година

На мен доктор Радева ми е забранила да пия вода! Цоцам само ракия.

13

От Вселената

преди 1 година

Цялата вода по земята е отровна, само по Mагазините - Не е отровна! А знаете ли защо е така? Извода идва от "Понеже жeнскoтo кoритo на реката упрaвлява мъжkия пoтoк в планината!" Та Търговията в магазините управлява водата за пиене! Като се качиш горе в планината немаш право да пиеш. Трябва да си носиш бутилка????!!!! Пук, пук, пук по главата! Забраниха да си имаш своя изворна вода в двора. Забраниха Кладенците, Гераните. Окрадоха земята на Селяните и хоп в ТКЗСето... А сега Водата хоп - Плащай!

12

Терористи

преди 1 година

Както винаги никаква информация за приятелите Убийци. ИЗРАЕЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БОМБАНДИРА ИВИЦАТА ГАЗА.ИМА ЖЕРТВИ ДЕЦА ЖЕНИ ЦИВИЛНИ. КЪДЕ СА ЕС, ООН, САЩ, АНГЛИЯ....ДЕМОКРАТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ.. ???? НЯМА ЛИ ДА ЧУЕМ ПРИЗИВИ ЗА КРАЙ НА ВОЙНАТА???? КЪДЕ СА САНКЦИИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ РАЗДАВАЧИ НА СПРАВЕДЛИВОСТ -САЩ??? КОЯ ФИРМА ПЪРВА ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ИЗРАЕЛ В ЗНАК НА НЕСЪГЛАСИЕ С ВОЙНАТА НА ИЗРАЕЛ??? ТРОЛОВETE НЯМА ЛИ ДА ТРОЛЯТ НЕЩО ЗА ДИКТАТОРИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ?????

11

Анонимен

преди 1 година

Ново изследване показва че трябва да си купувате водата в бутилки. Спонсорирано от Нестле, вероятно. А догодина още по-ново изследване ще покаже че и въздухът е вреден и трябва да си купуваме пречистен от магазина.

10

Смях на корем

преди 1 година

За тефлона благодарете на Дюпон и то с реверанс. Искате да спирате прогреса защото водата била опасна за пиене, прогреса ще ви го върне. В "индустиализираните "държави дъждът знае как се заобикалят водохранилищата, нали е индустриализиран дъжд?

9

Зелен Демократ

преди 1 година

Огромни благодарности на послушния и коректен *** за това, че търпи всичките ни издевателства и извратености ;) Също и въздуха по Земята е вреден- спрете да дишате за по 10 мин.дневно като преди това се ваксинирате, ха ха!

8

Анонимен

преди 1 година

Това го знам и без изследване

7

До Анонимен 5

преди 1 година

това явление описано от теб съм го виждал цели 2 пъти за 40г. Може би на други места да е регулярно...

6

Анонимен

преди 1 година

"В България питейната вода е от язовирите" ......... Едва ли само в България.

5

ъхъъъъ

преди 1 година

Е да, и жълтият сняг не бива да се яде!

4

Анонимен

преди 1 година

Що ми разтегате врели не кипели краварски измишльотини ами не прочетете дебелите книги. Там пише че под въздействието на човешката дейност в атмосферата се наслояват химически вещества който падат на земята и водоисточниците когато завали дъжд. На никой ли не му прави впечатление че след дъжд листата на дърветата пожълтяват и падат. Това се нарича киселинен дъжд. Когато такъв дъжд падне в язовирите става страшно. Може би се учудвате защо ви капе косата. Защо зъбите ви пожълтяват. Ами сетете се.

3

Анонимен

преди 1 година

Подпочвените води не стават, дъждовните не стават, морската не става...кво остава? Девин? Това изследване от компания за бутилирана вода ли е поръчано...

2

Анонимен

преди 1 година

В България питейната вода е от язовирите а те познайте откъде се пълнят!

1

Локва

преди 1 година

Градушката също е опасна за пиене, и жълтия сняг също. Това не е новина.