12

Анонимен

преди 1 година

На мъже с боядисана коса не вярвам. Sorry!

11

Анонимен

преди 1 година

Още ли се занимавате с двата политически трупа?

10

Анонимен

преди 1 година

Лена и Киро сами се компрометират. Няма кой да си губи времето да вади компромати срещу тях. Камерите от МС са в прокуратурата. Компромат ли е да вдигнеш правителствения Еърбъс за 26000 лева гориво и да кацне за вечеря в хотел Хаят, докато уж си на Среща на високо равнище за Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Там са били както Еди Рама и Димитър Ковачевски, така и примерно хърватският премиер Андрей Пленкович, президентът на Сърбия Александър Вучич и др., но Киро го няма.

9

Анонимен

преди 1 година

ПП са американско СДС . Кво бъдеще могат да имат ? Там нишата е заета от герб . Всички помним как прегръщаше боко и купуваше чертежи за милиарди . Той ще глътне американския вот в България . Много българи си мислят че като станем колония на САЩ и ще живеят по американски . Истината е че ще задлъжнеем като американци . Само това .

8

Патън Майк

преди 1 година

Хора , Защо не коментирате как Тиквата от Банкя бе хванат със списък от обслужващи го манекенки-прости-тутки.....Маги эБадер , мис Бикини , Мата Хари.....На едната дори подари къща , щото явно била много умела ! Хайде стига сте чоплили Киро и Лена ! За простака Бойко защо мълчахте , как ползваше правителствения самолент за да ходи по курортите със своите ДЪРЖАНКИ и МЕТРЕСИ ?

7

ленето

преди 1 година

абе не съм държала киро за ръката ,,,,, за друго не казвам

6

Анонимен

преди 1 година

Те са компромат като цяло. Не са нужни компромати, за да видят хората какво са всъщност.

5

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали го осъзнахте, но снимката дето се били "хванали за ръце" се оказа ПЪЛЕН ФЕЙК! Който е гледал целия клип, може ясно да го види! На клипа такова нещо няма! Това че БНТ - Кошлукова цял ден си е играла за да намери кадър, който да наподобява такова хващане, е въпрос на морал, който при БНТ - Кошлукова и останалите Пеевски парцали, просто липсва!

4

Анонимен

преди 1 година

Само по това че цялата Пеевска медийна групировка се е хванала да вади всевъзможни компромати срещу ПП, ми е достатъчно да знам че те са на прав път и да гласувам за тях без никакви колебания!

3

Ася

преди 1 година

Ха,ха,ха какви компромати да очакват бе господине,като всичко е документирано и те само се оправдават?!А лъжите им и те ли са компромати?!Всичките им защитници сте толкова плоски,полкова прозрачни, че сте жал.ки.

2

ПЕШО7

преди 1 година

Няма нужда от компромати, просто Киро и Свалената видимо са дебилни крадци, лъжци и некадърници. Трябва много да си друсан, или платен *** за да не го виждаш.

1

Mаксиме!

преди 1 година

Максимално хитро еврейче...