14

Анонимен

преди 1 година

До ***-о Киро Цените на горивата в България се контролират от Лукойл. Прокуратурата трябва по най-бързия начин да започне разследване за опит за застрашаване на националната сигурност от страна на Лукойл. Очевидно е, че цените нямат нищо общо с цената на петрола в момента.

13

Анонимен

преди 1 година

До номер 11:Не си разбрал.Нас ще съдят за 1 милиард,а не обратното.Ако ние ги осъдим ще пратят газ или паричната сума,което едва ли.ще стане.

12

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

Нашият канадски Остап Бендер ни оправи хубаво и без вазелин !!! Честито харвардски чалгаристанчета !!! Петролът днес е около 94 долара за барел!!! При "лошият" Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв !!! Коментарите са излишни !!!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 "Ужас!1 милиард ако загубим делото" Ще го спечелим. България продължава да е изряден платец, а Русия неизряден доставчик. Сега целта на руските слуги в България е да натискат за сключването на нов договор, за да могат да отпаднат претенциите от наша страна към Русия за неизпъленнието по договора досега.

10

Опааааа

преди 1 година

"Всяко съгласяване за нов договор с Газпром анулира всякакви претенции, които България може да предяви към Русия за обезщетения за неизпълнението на стария, ако в съда докажем, че руснаците не са били изрядна страна. Става дума за над един милиард долара" Другаре, сега разбрахте ли защо предателите на националния интерес БЪРЗАТ за ново договорче с Газпром и са ви изпратили на амбразурата? За да може да отпаднат искания от наша страна за недоставени количества и пропуснати ползи за 1 МИЛИАРД!!!

9

Анонимен

преди 1 година

"Ако загубим, ще платим от порядъка на милиард долара без да сме получили нито капка природен газ от "Газпром". Ако обаче го спечелим, в този случай "Газпром" трябва да ни платят всички щети и, съответно, пропуснати ползи от това, че не са ни доставили газ", коментира Николов."Ужас!1 милиард ако загубим делото!Не вярвам да го спечелим.На Кирчо къде му беше акъла...закопа ни.

8

Анонимен

преди 1 година

па я газ съм на ползвал никогаш и ся нема да ползвам - ко ми тряа - имам боб - праи газ безплатно - не зависми от никой

7

Анонимен

преди 1 година

С климатик. С това ще се топля зимата. Така излиза най-евтини, дори преди да повишат парното.

6

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос за оставане без газ няма да останем без газ щото ше се мине на друго гориво ако вдигнат цената на газта което усложнява много работата на бизнеса

5

Опааааа

преди 1 година

"В момента от Азербайджан получаваме горе-долу на цена, както бихме получавали от "Газпром"." И кво, значи азерите ни продават като на "евтините" цени на Газпрома лииии? :))))) И за какво се пънат русофилчетата да говорят за "евтин" руски газ? :))))

4

123

преди 1 година

Тате ще му купи колело, ама друг път......

3

Анонимен

преди 1 година

Е па и без диаманти няма да остане....

2

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

И всичко това благодарение на Бойко Борисов!!

1

Анонимен

преди 1 година

няма, но ще се радвате на най-скъпата газ в света