174

до от Вселената

преди 1 година

пийте ги тези хапчета бре, не ги подценявайре - те са, за да помагат на хората

173

От Вселената

преди 1 година

Всички Арийски държави - България, Швайцария, Бавария, Унгария и Иран са потомци на рода Дуло - потомци на Исус и Диана. В Иран до покоряването му от исляма народа е вярвал в Зороастризма - Звездите. Ние Българите сме ХОРА, играеме Хоро и пееме заедно в Хор в името на Бог Хор - Загрея(Слънцето) като се появи на ХорИсОнта на Връх ХорБел на Рилските Езета -(преименуван от исляма на Мусала) и затова сме ХорИстиЯне - Хора на Истината - Исус Христос!

172

Анонимен

преди 1 година

май месец - пак, и така докато не остане следа от ИТН,ПП,ДБ и всякакви такива аматьори и безидейници

171

Анонимен

преди 1 година

оклук лъжлив.

170

Анонимен

преди 1 година

Да я видим тая работа с вота, на дали хората за 2 месеца ще забравят какви ги надробихте за половин година

169

Пич

преди 1 година

Не, бе, не е тревожна: газ си имаме до края на август (цели няколко седмици!), пък единият блок на АЕЦ като влезе в планов ремонт и изобщо няма да предизвика паника на борсата. Ще се тревожим чааак септември. Дотогава нищо не е тревожно.

168

От Вселената

преди 1 година

Швайцария - Ария, Бавария - Ария, Унгария - Ария, България - Ария, Иран - Арийските народи на планетата Земя! Понеже ние Арийците на Балканите - Българите сме Швайцария на Балканите трябва да се поучим от Швайцарските Арийци. Швайцарските Арийци не са биле под Византийско, Османско, Руско Робство. Швайцарцарските Арийци са обединители, говорят три Езика и имат своя Вакутата. Ние Българските Арии трябва да сме Обединители на Балканите, да запазим Българския Лев и приемем Швайцарската Конституция!

167

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо този път няма да победиш този път Възраждане ще победи. Запомни какво ти казвам после да не кажеш че не си разбрал. Вие ни вкарахте в най дълбоката криза от Жан Виденовата зима. Мислиш ли че някой ще гласува за унищожители. Ти пазаруваш ли бе я погледни цените на храната с 50 лева за два дни ядене неможе да се купи. Или ти не пазаруваш на теб ти пазаруват и готвят. Не ни стигат високите цени ами и на студено ще стоим Ще спечелиш от трите най дългото.

166

маалата

преди 1 година

Ако случайно, народонаселението изпадне в маразъм и гласува за Киро Т. и оКо.***, значи си заслужава теглото и още по-тежката орисия! Тогава не винете никой, нито ромите, нито турците, нито руснаците, та дори и американците! Анадън му???

165

Minuva42

преди 1 година

На тези не им пука за българите. Нагли лъжци и измамници!

164

Анонимен

преди 1 година

П П , ако са на власт четири години, ще довършат държавата.

163

Даже сам си вярваш!

преди 1 година

Жалко за тебе, Асене! Роден на 09.09.1977. Имаш даден ум и капацитет свише, но предпочиташ да ги използваш за чужди интереси и за лично облагодетелстване. Бог да те съди! Тебе и Кирил, дето се продадохте наРода си за няколко сребърника в повече.. И благоДаря, че събудихте българите и ги накарахте да разберат що е Род и Родина! Единственото добро беше увеличението на пенсионерите, но България не е само пенсионери. Даже не изчетох. Да видим кога ще падне цената на бензина както падна на борсата..

162

Тои бил сигурен

преди 1 година

Сигурно можете да победите само Славчо куция. Ще имате 2% той 1 %. А може и да направите коалиция заедно със Мама Мая с нейните 0.5% плюс 2% на Хаджигенчо и Бабишкян...но извън парламента ! Там да си Продължавате Провала.

161

Анонимен

преди 1 година

До 170, ДБ даже няма и да влезе според мен

160

Кокорко и Кирчо…

преди 1 година

няма да влязат в Народното събрание!,*

159

Пижо

преди 1 година

Няма отказ на Газпром за доставки. Имаше отказ на правителството да плаща!!!!!!!!!!!!!! Само Беларус получава безплатен газ. Макар, че и тя плаща, макар и минимално! Германия как може да плаща и да има газ?! Турция как може да плаща в рубли?!? България нямало да плаща. И Полша. Само те двете. Ми като не плащате, няма газ! НЕЗАБАВНИ ПРЕГОВОРИ С ГАЗПРОМ за намаляване на щетите от управлението на Киро Американеца!

158

Колева

преди 1 година

Докога ще ни ги пробутвате тия бивши " величия " да се самоизтъкват и да се хвалят ?! Не разбраха ли, че освен за торището за никъде другаде не стават ?! Смотаняциииии!!!

157

Вьзмутен

преди 1 година

В нормална дьржава за далаверите с газа , тока , горивата щяха да са в следствието с кирил вместо да дават интервюта

156

Чудя се

преди 1 година

Още ли не са задьржани с кирил

155

та така

преди 1 година

асенчо и кирчо скоро ше ходят при Гешев да си поговорят , да се готви рашкОФ .