16

Анонимен

преди 1 година

Вие знаете ли, че не е задължително да ви управляват самоФатмаци и генерали? Феодализъма свърши още преди няколко века, оттогава нормалните народи избират цивилна власт чрез демократични избори. А не военнаДиктатура с чалга оркестър.

15

Брат

преди 1 година

Тоя филм сме го гледали вече. А после Румката няма да има нищо общо с тях и целият ще е бял, както Боко нямаше нищо общо с крадливите министри.

14

Анонимен

преди 1 година

Ама вие пак ли ще си изберете същите клоуни, рапъриФатмаци и чалгари да ви управляват? Вие избори ли правите или ЧалгаФест?

13

Анонимен

преди 1 година

България е всичко друго ,но не и демократична държава , свободия да ,защото политиците ги устройва да си правят далаверите ,законите са само за бедните,нормалните ,които не могат да си позволят добър адвокат ,само лични интереси и лицемери !!!

12

Край

преди 1 година

Хората нямат доверие в политическата система съвсем обосновано - при тези избори както и да гласуват резултата е един и същ защото властта не се избира а назначава от олигархията.Лека се нарича МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в 2 тура но олигархията не разрешава даже да се спомене думата в нейните телевизии, а народа ... За народа има бира 2литра- 1лв. и кебапчета от пилешки клюнове и кожи за 50 ст. парчето.

11

Гиб Мелсън

преди 1 година

Възраждане явно ще са първа политическа сила. Въпроса е дали ще могат да направят коалиция с партията на Янев или няма да могат. На БСП не може да се разчитат, те продават оръжия на Украйна значи са обвързани с ПП и другите търговци на оръжия и са нагазили дълбоко в схемите като Герб и останалите

10

До 18

преди 1 година

С руските знамена, които развявахте, дори няма да влезнете в Парламента. Отивате на бунището на историята редом до Сидеров, Бареков, и останалите.

9

А това ..

преди 1 година

"но ясно е, че те започнаха да се превръщат от извънреден в нормален политически инструмент" ... уважаеми българи е ДИРЕКТНО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, която ЯСНО казва, че служебните правителства имат ОСНОВНО задача да подготвят следващите избори.

8

Анонимен

преди 1 година

При бай Радев така се получава по някога. Но този път ще му вържем тенекията. Тези които не сме гласували през последните 30 години ще отидем и ще Въздигнем Държавата като гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ. Достатъчно търпяхме да ни качват на власт мутри пееераси кулви про ст итутки и тем подобни шанто нерки. Омръзнани евро гейци да ни дават наклон на хея. Знаем че всички ги е страх от Възраждане защото ще им секнат далаверите и няма да има пачки. Но тяхното време свършва Баста.

7

до 14

преди 1 година

Борисов в коалиция с кой? Говоря за реалистични варианти на база текущи предизборни нагласи. Дори да има 4-5% разлика в прогнозите, пак това са вариантите.

6

Анонимен

преди 1 година

Чрез служебните кабинети Русия ни управлява. Радев е марионетка без собствена воля.

5

Анонимен

преди 1 година

До Българин -- дрън - дрън та пляс! точно тия които ни предлагаш ни докараха до това дередже! само борисов може да ни оправи..

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

Добре, че са Киро и Асен, че да разберем, че западните университети не струват и половината на Шуменския университет или на Бургаския свободен. Един Гълъб завършил Русенския е исполин в свранение с Кирчо и Асенчо завършили Харвърд. Не могат да се мерят с него по нито един показател освен в лъжите. Там са много добри. Явно на запад на това ги учат. Да лъжат яко без да мигат.

3

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА ---- всъщност по малкото зло беше борисов! а именно фигуранта ни ги натресе тия от времето, когато размаха юмруче...

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

С разпокъсан...лобистки парламент и силно...обременена съдебна система, България...плаче за еднолична президентска власт. Някой трябва да отговаря...персонално за ръководството на държавата в това време на превратни исторически...трусове. Парламентарната демокрация и...четиривластието са неспособни да се справят с тези...предизвикателства.

1

Българин

преди 1 година

Вариантите за България са три: 1. редовно правителство с ПП, БСП и още една партия - добър вариант, който няма да позволи България да бъде вкарана във война. 2. редовно правителство контролирано от Козяк на ПП и ГЕРБ - това ще гарантира тотален срив на България и вкарването ни във война. 3. продължаваме със служебните правителства, които не могат да правят много, но и не могат да ни вкарат във война. А от войната по-лошо няма.