109

Анонимен

преди 1 година

До 117 БългаринРазликата между Мол в България и Мол в чужбина е че в чужбина човека отива да кува,а тук отива да гледа.И още нещо!Там за да отидеш да си купиш нещо,ще се решиш на опашка и то доста голяма,а тук в магазините има само гледащи,защо ли?.

108

Българин

преди 1 година

Цената няма значение , хората в Бг съвсем не са "бедни" ! Този който Ви казва че е "беден" Ви гледа вочите и Ви лъже , защото ако се огледате ще видите че начина му на живот не е на "беден" човек : Коли , почивки , обзавеждане , ресторанти , заведения , телефони , дрехи , идете в един Мол и ще видите че никой не е беден ! Всички данъци и цени трябва да станат като в Европа , и те ще станат де много скоро !

107

124

преди 1 година

Българите трябва да се борят против спекулата!Не може 1 кг бяло саламурено 45 дневно сирене в Бг да бъде по скъпо от 12 месечен пармезан!Със всички стоки е така!

106

От Вселената

преди 1 година

Млякото вика Майко на Бозата, а Бозата вика къде е млякото от козата, овцата, бивoлицaтa и кравата за да си нахраня със сиренце децата? Та така е колко птичи грип, колко *** грип, инжекции не знам си кво и ни коза остана, ни овца, ни ***, а за бивoлици да не говорим. Ама Корана и Данайците си запазиха всичко. Прекръстиха името на Киселото мляко на Йогурт и така до края на света...

105

От Вселената

преди 1 година

До 113 Анонимен .... На психиатър ходя всеки ден, но хапчета не пия, защото Кончето си водя с мен! "Хей Ковачо добър ден. Кончето си водя с мен! Ще го подковеш ли пак? Хайде конче вдигай крак!" За да могат Вихрогоните да бягат заедно Вихрите. "Ах летете Ескадрони... В устрема ви милиони погледи са приковани с поглед към Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Cтрaстнa и Cрaмнa!"

104

От Вселената

преди 1 година

До 111 Голям прос ... Прав си! ... единственото растително олио, което може да се използува и е здравословно е от Студено Пресовано Маслинено Олио - и то от Каламата от Гърция... там дето едно време нашите българи от Спарта се биеха за свойта Божествена Челяд... ама нищо не остана и от нея... Данайците ни изпотрепаха с хитрини... Ужким Добрини! Имахме Данайско робство, Византийско робство, Османско робство, Комунистическо робство и нито Мляко остана, нито Сирене остана, ни Кашкавал!

103

Голям прос

преди 1 година

Ще купуваме от комшиите. Може да е скъпо, но е качествено. Аз лично си ги правя, но не всеки път. Да се научат как се прави. Дерат производителите на мляко с 0.80 лв за литър, а цената после е да не я стигнеш. Купувам мляко, вадя масло, правя сирене, кашкавал и от суроватката извара. Нищо общо вкуса с купешките в които има растителни масла и креда.

102

От Вселената

преди 1 година

Настана Мyтрeнскa вoйнa, стогодишна ръкoпaшна борба докато не се изтeпaхa в ръкoвинитe, кой да заеме место на иcпoлинитe. Там без oбрaзование се стига, само да има кой да ти нaмигa. Но не Щеш ли нови избoри дошли и отново циkъл се зaвихри със лозyнг прoфилaктичен: "Слава, Сиси. Меч и Кръв си протегнали ръце. Прах и въздух на Земята започнали да сеят те" Славата им се струвала малка та повикали Хитрината с хитрина да побеждават Лъжата за "Какво е туй нещо Мляко, Кашкавал и Сирене и как се прави?

101

Joko

преди 1 година

Пазаувам от Одрин ! Висококачествено козе сирне е 12 лв/кг. Кравето - 9 лв/кг. Дугите цени не коментирам. Идете ги вижте !

100

Пенсионер

преди 1 година

Малко ви е. Тези които ви го сложиха, и то без олио защото е скъпо, вие си ги избрахте

99

От Вселената

преди 1 година

Не на тез комункатърски Mъдe. Аз не ставам за глобално kюфтe... Майта задача е да раждам Лъвове, Да давам мляко пълно с коластра.Храна на децата и майчина обич да изпълват сърцата... Обич за Истина, Обич към Род, понеже сме Бял Арийски наРОД. Тогава Гошо се изправил. Изцвилил и нaдървил. Юнак исполин, като димящ, заводски комин. Та Балкана затреперял Утрепал рибата с парите и ги заврял в банка при пчелите Щом изям един Домат, аз готов съм за Дебат, Щом изям един Картов, Аз за Битка съм готов!

98

Идеалист

преди 1 година

В " Метро" сирената са 24-26 лв/кг, кашкавалите 30 -32 лв/кг, Имитаците са по 15 лв/кг. Поскъпването за клиента на дребно спрямо миналата година е 100 %.

97

Споко

преди 1 година

Няма страшно - в сравнение с това което ни предстои тези цени са направо ефтиния !!!!

96

Мандраджия

преди 1 година

Цените не са високи а нормални, като са ви високи гледайте овци и крави и си правете сирене сами.

95

Липилов

преди 1 година

Тавариши, кремълското жуже пак се обосра, в нагорни карабах руските миротворци вече не пеят в хора, там сега положението се дирижира от обединените армии на Турция и Азербайджан.

94

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Логик Ееее,нещо трябва да се яде,но не...всичко,което се предлага по магазините.

93

Мика

преди 1 година

1 кг сирене ,Борино" в мандрата е 13.50 лв.,докато стигне до магазина скача с 5 лева(поне)и ние го купуваме на близо 19лв.

92

Логик

преди 1 година

До Гошо...ТъпотоНай безвредно е да не ядеш изобщо

91

Ед

преди 1 година

Такъв е резултатът от икономическата война срещу Русия.

90

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Не яжте кашкавал,защото...запича. Сиренето е...същата работа. Всичко се прави от мляко на прах,внесено...вероятно от Китай. Закваските също са вносни,палмовото масло се налива,като бетон в...основи. Срока за...узряване е съкратен,като...петилетките при Бай Тошо...двойно. От цялата тази...симфония,излиза един...запичащ продукт,вреден за организма. Пази се сам,няма кой друг да мисли за теб! ( платено...съобщение на доктор Емилова)