37

Анонимен

преди 1 година

Със газ не се отопляваме и никога не сме. Почти на 40 години съм и нямам такива спомени. До 20 години живях в Силистра на камина и следващите във Варна на ток. Гъзта ще ми се отрази на по - високите сметки само. Нито ще зъзня нито няма да ми върви колата от липсата на газ.

36

Анонимен

преди 1 година

Така както изглежда ще купуваме руска газ от Турция,но ще плащаме с рубли на турците...това ще бъде най-големият майтап...

35

До 36

преди 1 година

Ква маймунска шарка бе, още грипа не е минал. Междуобластните КПП-та и глоба от 5000 лв. за сядане на пейка в парка да ги припомням ли? Това е 12 годишният избор на "УМНИЯ" български народ!

34

До 33 Весел

преди 1 година

Радвай са , че ше исчезнст не само комунистите ами от маймунската шарка ше умрътПедалете, ти да не си от тех бе

33

Познай

преди 1 година

от три пъти - КОИ от нашите се облажиха то турЕЦкия пАток и защо беше това бързане да го направят. По пАтока тече кървав газ, а в джобовете на КОИ - яко кинти. РР/ББ - едни и и същи путински марионетки.

32

Пешев

преди 1 година

Май трябва да са благодарни и на България...но това никога няма да се каже...но who cares...ако бг врътне крана...?

31

Весел

преди 1 година

Единственото хубаво нещо в българските комунистие, че изчезват с бързи темпове :)

30

Анонимен

преди 1 година

Абе евроатлантиците мекокитковци, кво стана бе тоя "лошия" Путин не го ли свалихте от власт вече хаха

29

циник

преди 1 година

Двама азиатски лидери са се загрижили за Европа! Вай, недейте бе.... повярвахме ви! Хубаво, че до една-две години ще се осигури достатъчно газ и петрол от възобновените за експлоатация находища на Либия, Алжир и Египет, както и разработката в морската зона на Израел! Азербейджанския газ ще е просто допълнителен, заедно с този от Ирак ! Тогава какво ще правят с турския паток?

28

Анонимен

преди 1 година

До 29: Нещо да допълниш за легитимността на Косово? За един приятел питам...

27

Анонимен

преди 1 година

След кървавата война която започна Русия,никой в света не трябва да търгува с нея.Утре *** ще реши да признае тексаска или шанхайска народни републики.Ще изкара документи за референдуми на които са гласували по 5 милиарда руснаци и на двете места и на другата сутрин там ще нахлуят руски воиски!Който търгува с Русия си играе с огъня!

26

Анонимен

преди 1 година

До 26: Няма редно и нередно! Има само интереси, ама (мало)умният български избирател не го осъзнава!

25

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

Турски поток е вреден за България, защото ще доведе до ПАДАНЕ на цените на газа!

24

Анонимен

преди 1 година

Не е редно докато цивилизованите държави се опитват да спрат полуделия ядрен диктатор с икономически средства някакви селски хитреци като Ердоган, Китай и Швейцария да правят алъш вериш с него. Трябва и на тях да им спрат, я високотехнологичните услуги, я някоя суровина, че да се сетят за какво става въпрос.

23

анонимен

преди 1 година

Не е зле да се предоговори вместо таксите, които получаваме от балкански поток, да се получава газ.

22

Анонимен

преди 1 година

С Русия търговията трябва да се избягва.И винаги трябва да има същите стоки да ги купуваме и от друго място.Още Тодор Живков е правел същото.Купувал е нефт и от СССР,а също и от арабските страни.Само е говорил,че ще станем 16 република.Но машините за заводите ги е купувалот ГФР!Сега уж ни управляват демократи.А сме по зависими от Русия!Човек домати от пазара не си купува само от един търговец! Наистина трябва да има диверсификация.

21

анонимен

преди 1 година

Не е зле не само такси да взимаме, но в трите отклонения, които имаме към български консуматори да отпускат от време на време газ на бедна България.

20

Тенгри кан

преди 1 година

А, "Турски поток" щеше да бъде "Български поток" и това щеше да вдигне изключително много тежестта на България в Европа, но това не стана, благодарение на Бойко. Чрез Бойко ние бяхме лишени от възможността да сме, какъвто и да е фактор за нещо в настоящето и бъдещето, а Киро Кукуригов;))) просто финализра краят на Българската държава. Защото, нашият шанс за държавна стабилизаиця във вътрешен и международен план бе "Български поток".Русия така или иначе щеше да влезе в НАТО по един или друг начин

19

Анонимен

преди 1 година

До АЙЦ Козлодой АЙЦ? Първо т,ва к,во е? Може би част от на майкато вагината? И второ АЕЦ - пиша ти бавно защото четеш трудно, работи 100 процента с руско гориво! А дано научиш нещо и ти в твоя ненужен живот!

18

ЕВАЛА БОЙКО

преди 1 година

Може да врътнеш кранчето на турски поток, ако руснаците не слушкат....