61

ЕЛИ

преди 1 година

ТОВА НЕ Е ПОДАРЪК А ЗАЕМ -ЗА КУПУВАНЕ НА ОРЪЖИЯ ОТ САЩ

60

aa1830

преди 1 година

Е чак пък помощ - САЩ си записват в дебелия мазно кървав тефтер от коя държава колко пари да измъкнат като започне възстановяването. Няма по-голям бизнес от това да изграждаш държава на ново по твоите правила. Гражданите и ти стават роби за много време напред, докато не изплатят същите тези помощи, дето Америка раздава.

59

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До ,,знаещия,, Анонимен,,65. АМЕРИКА изнесе Втората Световна война. След Пърл Харбър,САЩ се хвърли срещу мощната Япония по вода и въздух,докато не я унищожи. Когато Хитлер блокира Ленинград и бе на 27 км от центъра на Москва,АМЕРИКА задейства спасителната програма за СССР,т.н ЛЕНД ЛИЗИ. САЩ спасиха и Великобритания,чрез продоволствия и унищожаваха немските подводници,които пречеха на американските кораби,носещи помощи на Великобритания. И на други фронтове САЩ унищожаваха Хитлер.

58

анонимен

преди 1 година

фалшификаторите здраво печатат фалшиви пари,пари без стойност,пари на компутър

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюва с Русия до последния украинец ,пушечно месо все още има в запас за половин година .После идва пушечното месо на източнооевропейските държави.Важното е военния комплекс на САЩ да трупа трилиони долари печалба

56

Какъв е проблема?

преди 1 година

Не е проблем да бъдат отпечатани 1 милиард зелени хартийки/долари. Те отдавна нямат никакво покритие.

55

Анонимен

преди 1 година

Като има отчаяни глави да се бият за Зеленски и Окраина, защо президент Байдън да хвърля бойци от US Army срещу руските куршуми? Така постъпиха САЩ в Първата и ВСВ - оставиха войниците на Антантата и след 26 години тези на Съветска Русия да се бият и загиват, а те се намесиха в края на световните касапници. Само че миналата година настъпиха мотиката в Афганистан и се оттеглиха, а сега провокираха Китай и оставиха Тайван да се оправя.

54

Анонимен

преди 1 година

Тези милиарди са зелени хартийки при положение че САЩ дължат трилиони

53

Анонимен

преди 1 година

Чакайте де, още предишните помощи не бяха изхарчени а сега нова...

52

?!?!?!

преди 1 година

По-добре да пестят военната си помощ ... Ще им трябва за срещу Китай ;)

51

БАНко

преди 1 година

ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ РУСИЯ ЩЕ ПРЕКЪСНЕ ЕЛЕКТРОСНАБДЯВАНЕТО И ГАЗА В ЦЯЛА УКРАЙНА !!! ДО СЕГА НАИСТИНА Е ,, ОПЕРАЦИЯ " , СЛЕДВА ВОЙНАТА СРЕЩУ ЕВРОПА И АМЕРИКА , СРЕЩУ НАТО !!!

50

Анонимен

преди 1 година

До ДжоБаеца, к.36 Като искаш да 'избиеш до крак руските кучета' (такава агитация е наказуема по закон) утре се вдигай и отивай да се биеш в редовете на ВСУ. Дано Прокуратурата и МВР ти прочетат откровения призив за убийство на голяма група хора и те привикат за обяснения. Смятам, че друг път няма да си позволиш такива призиви.

49

До русофенове

преди 1 година

Не се ядосвайте! Пу ги троши, като орехи....

48

Някой

преди 1 година

До ДжоБаеца Ами отивай.Пред монитора си смел ама ако ти изсвири един куршум край главата и ще ревеш: Да живее Русия.

47

ХХХ

преди 1 година

Откритият бизнес наречен "война" на САЩ ! Ето за това във всяка война са намесени уж миротворците.....ето защо те предизвикват войни навсякъде ....от една на друга ...забравиха за близкия изток...файда вече нтам няма насочиха се към Украйна и Европа !

46

Учуден

преди 1 година

Германци в ръководството на ЕС? Вместо в Газпром и в Лукойл!

45

Срок

преди 1 година

Толко години не могат да забранят свободната продажба на оръжия и ги водят за стока от първа необходимост. Няколко умрели заради луди, не е причина. Не може да се спре бизнеса с оръжия.

44

Анонимен

преди 1 година

Байдън ги тормози фино.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е официалната сума.

42

Гост

преди 1 година

От 2 години и половина вече свикнахме със лошите новини за смърт, загуби, терор и мизерия. То не бяха извънредни положения, локдауни, задължителни ваксини, инфлация, а вече започнаха и войните.