39

Анонимен

преди 1 година

Харвард Лaw ние сме на вски километър ..припев

38

Анонимен

преди 1 година

преди 1 секунда 1 0Тоя половин година не можа да направи план , никакъв опит поредния експеримент на фар,мака

37

Зозо

преди 1 година

Некадърник. Плана за възстановяване му го връщаха с 250 грешки. Го е** в експерта!

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя половин година не можа да направи план , никакъв опит поредния експеримент на *** .

35

Помнещ

преди 1 година

Само аз ли си спомням, че същият беше в Служебно правителство ,което нямаше кризи в която не ни заби? Да не говорим как искаше да извади най-успешния европроект от Европарите...Софийското метро! Щом се върти покрай превратаджията Радев , за нищо не става! По-добре да си бяга около Виена !

34

Анонимен

преди 1 година

Харварска калинка!

33

Анонимен

преди 1 година

Мене Кембрич по ме кефи, може и Оксфорт или нещо Бъркли такова да дойде да ме оправя.

32

Анонимен

преди 1 година

Това е следващият премиер ! Ще гласувам за него - харесах го. Предпочитам Харвард пред Московския Государствен Университет и дипломите по научен комунизъм.

31

Чудя се

преди 1 година

Да не го гласи козяк и него за премиер след простия

30

Анонимен

преди 1 година

И тоз ли е с фалшива диплома от Харвард за 20 долара. Забелязвате ли как в началото ни ги водят като аслани и после си ги прибират като ***

29

Кънчо

преди 1 година

Тва не беше ли тоя дето имаше за задача да преработи плана за възстановяване и ес му го връщаше 3 пъти и после на кирчо още един два...общо взето същия киртак. Просто му дайте време да се изяви. Може и той като адаша си някой лайв от министерството да направи...ще видим

28

Вива харвард

преди 1 година

Канадеца ни кара газ от сащ тоя за по евтино може да поръча от луната

27

Анонимен

преди 1 година

Можехте да не публикувате мнението на австрийската медия за г-н Пеканов,който за разлика от двамата пишманхарвардци е сериозен учен и беше един от стълбовете в последния състав на Президентството на ген.Радев. В България останаха малко сериозни и образовани хора, дори синът на леля Нинова хукна в САЩ. В момента имаме два екипа кандидати за власт,които са хвани единия, та удари другия. пожарникар БиБи срещу Лъжливия Киро. Така прогрес не се прави, а все повече затъваме.

26

Анонимен

преди 1 година

Този мисля, че Кирчо и Кокорчо са го канили да се присъедини към тях в разграбването на държавата, но е отказал. Така, че може и да не е като тях (въпреки мръсната вече дума "Харвард").

25

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова охарварден, защо ог Брюксел ме връщаха ЧЕТИРИ пъти Плана за развитие и възстановяване на страната?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30Всичко е въпрос на комплексно мисленене и манталитет. Западните хора и да нямат пари, ще намерят начин да осмислят съществуването си. За разлика от руските хора, които се зариваха от пари за суровините им, но нищо не можаха да сътворят, освен една война. всичко е в главите на хората.

23

Lina

преди 1 година

Типична ха.й.л статийка .Както и всичко повърнат.то в нея. Петканов ще работи където си поиска, и няма да ви пита. Голяма жлъч!

22

времетощепокаже

преди 1 година

ще поживеем ще видим ...

21

Ужас

преди 1 година

Като чуя учил в харвард и вече се готвя за нови бедствия с цените на всичко И просто киро колко го хвалиха преди да го видим колко струва

20

моч

преди 1 година

.....този 1 към 1 с кировци и асенчовци , от същата матрица , неокомунистче......Този доказан нека_дърник само до преди 8 месеца се занимаваше с плана за възстановяване и устойчивост , от който до тук сме взели 0.00 евра - ФАКТ !!!!Ета такава е "промяната" на преZидента клетвопрестъпник и хунтата му болшевишки копои !!!