69

Анонимен

преди 1 година

Поне едно добро е направила Нинова - не е спряла уръжията на Полша.

68

Анонимен

преди 1 година

Петков сега ще се прибере в къщи. Купил си е билет за Канада

67

Анонимен

преди 1 година

До 89 Сгромоляса се. Искал ООН да разследва събитията в затвора, но нямал намерение да чете документите на ООН. Руснаците трябва по-добре да ви подбират.

66

Анонимен

преди 1 година

Нинова и Пвтков незабавно да бъдат арестувани!

65

Анонимен

преди 1 година

До 82 "Значи признавам какво се пише из форумите от половин година" Признаваш, че освен да повтаряш лъжите на някой друг, писани по форумите не си прочел ЕДИН ред от официални източници. Хайде, от мен да мине, ще те ограмотя малко. Основната организация, която се занимава с отчитането на жертвите в донбас е Комисариата на ООН за човешки права (ОХЦХР написано с латински букви). Оттам помжеш да прочетеш ВСИЧКИ доклади по въпроса за жертвите в Донбас от 2014 насам ....

64

Анонимен

преди 1 година

8 000 000 000 хора на планетата!? Това са поне 7 500 000 000 ненужен и гнил матерял.

63

Сахар

преди 1 година

Много добра работа са свършили значи. Браво!В крайна сметка хем помагаме, хем произвеждаме, което значи кеш.

62

Анонимен

преди 1 година

Продажбата на оръжие не е престъпление Българските фирми законно могат да продават оръжие на всички държави които не са под възбрана. Украйна не е под забрана и сделките с нея са законни.

61

Анонимен

преди 1 година

Тоя с 14 те хиляди избити руснаци идея си няма за какво говори. 14 хиляди трупа не се крият и погребват ей така все едно нищо не е станало. Ама какво да говорим за някакви пияни жмуляци дето хем обвиняват Зеленски,че е нацист,хем,че е еврейн. Само рашките може да измислят такава комбинация

60

Анонимен

преди 1 година

Време е за ядрена воина вече.

59

Анонимен

преди 1 година

До 78 "така нямаш правото да ми говориш за доказателства за избитите 14 000 руснаци" Значи признаваш, че нямаш такива?

58

Тошо

преди 1 година

4 200 000 кг. оръжие лелеееееее, що нещо сме дали "за мира" , иза да просъществува добросъседство между двете страни !!!Срам, позор, какво да кажа друго, държавата не дава, ама пъдаря - частната фирма давааааааааа и още как !Все пак утешителното е че самолетите не са кацали в Киев, а на друго място, а от там какво става малко сме в ...неряка връзка със загубата на хиляди войничета славяни!След като София значи мъдрост, би следвало да не се месим и да наблегнем на хуманитарната помощ!

57

Анонимен

преди 1 година

Да живее Русия. Добре че я има нея иначе краварите с евроджендърите да бяха напънали целия свят на задна вече.

56

Анонимен

преди 1 година

До 74 НЕ съм заинтересован да препускам през руските лъжи, само за да изоставиш всяка, за която те хвана. Сега съм се фокусирал върхи 14 те хиляди уж избити РУСНАЦИ. Чакам да дадеш източника си за тази информация, а не да ми подскачаш насам натам с общи приказки за "нета" и "по форумите"

55

Анонимен

преди 1 година

Вместо да си траят и да печелим пари,всички публично го говорят. Това очевидно е против националния ни интерес да се говори къде и колко оръжия продаваме. Всички държави продават. Въпросът е да си намерят пазар. Щом имаме да гледаме да не го губим. Руснаците могат да ни помпат сметките на газа и бензина и да ни дерат кожите,а ние не можем да печелим някой и друг лев от продажба на оръжия на украинците. Ич ми не е. Да се трепат там. Интересува ме ние да сме добре

54

Анонимен

преди 1 година

До 72 ТОЧНО това се е случило. Взели са едно чиссло, което дава ДРУГА информация и са променили значението му. Факта, че не можеш да дадеш източник на твърденията си е ПОКАЗАТЕЛЕН за това, че даже ти го знаеш. Иначе досега да си го предоставил, за да докажеш, че си прав.

53

Анонимен

преди 1 година

До 69 Аз прочетох за какво говориш. Вече не се и криеш, че разпространяваш руски лъжи, щом "форумите в нета" са ти източника. Нека позная, други такива като теб твърдят същото и това ти е "източника", нали?

52

Анонимен

преди 1 година

Долу украине..... украйна трябва да бъде заличена.

51

Анонимен

преди 1 година

Живея в един от кварталите над които минава въздушния коридор за летище Сф и допреди месец през вечер през две минаваше едно военно чудовище предполагам Boeing C17,който си е като 747 по мащаб.Те си мислят, че като летят нощем никой няма да ги види, ама как няма да го чуеш - то още малко щеше да счупи прозорците тоя дзвер.. Да не се правят,че не са знаели кирЕ и корни..

50

Анонимен

преди 1 година

До 63 Говореше за някакви 14 хиляди човека, и ги изостави, за да се впуснеш във всякакви други твърдения. Сигурно и аз ако бях платен руски мегафон и аз щях по същия начин да искам да отвлека вниманието от това, че са ме хванали в лъжа.