10

Анонимен

преди 1 година

Отговорът е в златото на Русия. Иначе, нормалните граждани на Европа си мечтаят за подобна политика.

9

анализатор

преди 1 година

До: номер 10 Въпросът е не че Хитлер не е пипнал Швейцария. Въпросът е ЗАЩО не я е пипнал? И не, не са парите причина.Не знам за евреите, но нацистите са имали злато там и това е известен факт!!! Всъщност, Хитлер е искал да нападне Швейцария. Изненадааа!!! Разработил е "специална военна операция" както сега е модерно да се казва, под кодовото име "Таненбаум".Провалила се е по обективни причини.Прочие, Хитлер е казал, че "Швейцария е един цирей върху иначе красивото лице на Европа".

8

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме политици, а не мутри във властта, щяхме да бъдем втора Швейцария. От 1989 г. всички в правителствата само крадат и редят схеми, нямаме истински политици, само чуждопоклоници и ***. Народа беден, а те живеят в охолство. За хората няма пари за заплати и пенсии, но за тях има. Тези които избираме на избори ни ограбват безпардоно и съсипаха България.

7

Анонимен

преди 1 година

Е как хем налагат санкции,хем са неутрални,това не мога да разбера...с не може ли и ние така,хем санкции,хем едно договорче с Газпром за евтина и бензин ...или на нас шерпите такива врътки не са позволени...

6

анонимен

преди 1 година

много има да се учим на политика, много.....и пак ще си останем под-логи!

5

АнонимеН

преди 1 година

ШВЕЙЦАРИЯ Е ВЪТРЕШНА ДЪРЖАВА КОЯТО Я ПАЗИ ТОЧНО НАТО ОТВСЯКЪДЕ!!! ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СЕ МОЛЯТ ДА СА В НАТО В МОМЕНТА!

4

Анонимен

преди 1 година

Липсва им Нинова да им наруши принципите.

3

Анонимен

преди 1 година

Евала на Швейцарците от Хитлерово време си останаха независими и пред никой не свалят шорти нито разстварят бузи. Свалям им шапка.

2

Анонимен

преди 1 година

Краварите не искат кравари.

1

Анонимен

преди 1 година

А ния с гайдите на фронтовата линия, така значи? Пак ни прекараха кривоносковците...