23

Сандокан

преди 1 година

Поредният нагаждащ - така дошъл и така си отишъл. Като е имало нарушения защо чак сега проговори? Или до вчера беше удобно да се мълчи за тези неща

22

Анонимен

преди 1 година

А оня, дето му гръмна склада с оръжие край Карнобат - къде се покри?

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Нинова, ама Кире да обясни за 6-те БТР-а, които изорати през Русе в Укр.

20

До и кво

преди 1 година

Няма проблем че изнасяме, а че Нинова лъже, че не изнасяме за да се хареса на хората които са против. Това е проблема! Комунист дойде ли на власт почват далавирите.

19

Анонимен

преди 1 година

Нинова трябва да се обеси веднага

18

Анонимен

преди 1 година

Как така Корнелия Нинива е изнасяла оръжие за Украйна? Ама моля ви се, тя един патрон не е изнесла. :)))))

17

Те такова...

преди 1 година

До И кво .... Необявения износ , ръководен от Импексова НЕ СЕ ОТЧИТА КЪМ ДЪРЖАВАТА .... ЩОТО ПО НЕЙНИ ДУМИ - НЯМА ИЗНОС .... ЩОМ НЯМА ИЗНОС - НЯМА ОТЧИТАНЕ НА ПРИХОДИ ... а това си е чиста печалба в джобчето на тая комунистка ... Ти какво ? Защитаваш ли я ?

16

Мухаха

преди 1 година

Хайде при Баце Бойко в ареста .... или както се разбра вече , двамата са си обещали че нито Импексова ще праща Тиквон в арест , нито пък Банкянския ще вади някакви обвинения срещу Другарката . Кой каквото е откраднал от народното шкафче - негово си е да си го харчи .... Колко хубаво е когато има разбирателство между политиците ни ...

15

СМЕХ...

преди 1 година

...видяхте ли сега , как Нинова ви пързаляше през цялото време и пълнеше гущата от комисионните за износ на оръжие??!!....ЧЕТИ ДОКУМЕНТИТЕ , БАКЕ ...НЕ СЛУШАЙ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!

14

така е

преди 1 година

Така е, тия самолети се виждаха и на флайтрадар. Хора ги бяха снимали по нашите летища, украински АН-12 май беше. Такъв се разби в Гърция тия дни. Ама Нинова викаше, че отивали в Полша. Защо са и на Полша въоръжение от съветско време за милиарди? Бе ясно, че летището в Жешов обслужва Украйна. Освен това НС прие, че няма да се изнасят оръжия. Нарушения колкото искаш.

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще го очистят.

12

О хо хо

преди 1 година

Нацистите от Русия викат: " Бийте неонацистите!" . Крадецът вика :" Дръжте крадеца!". Пълно безумие! Путин не разрешава на Ук да живее както на тях им харесва! Иска да харесват него! Да, Ама те не щат!!! Сигурно си имат причини!

11

7777

преди 1 година

Вади доказателствата и да се приключва с тази нагла лелка.

10

До 9

преди 1 година

Сега правят обиски за нелегални бутилки с бира.

9

карачанаков

преди 1 година

Нещо си се объркал Корнелата да лъже, абсурд е викат и г-жа Лъжа ама тези които я мразят а тези които я обичат като президента например,Гергов,Миков, Кирчо Добрев,Янаки и др, знайни и незнайни герои от БСП и се възхищават на способността и да не казва истината и да заблуждава наивните пенсионери основната част на електората и

8

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тоя няма ли да си...покаже бележника от прогимназията,където класната му е писала...забележка,че е дърпал плитката на момиченце от предния чин.

7

Анонимен

преди 1 година

Официално изнасяме за Полша оръжията, пък те какво ги правят после, не може да им се държи сметка. Нали ни ги плащат?!?! По-добре търсете парите къде са отишли, това са много милиони!

6

Обективен

преди 1 година

Почна се. Раден е набрал много на Корни, Киро и Асен. И сега ще им види сметката.

5

Ралица

преди 1 година

Пъпъ бкп дб чалгарите бяха назначени да саботират България и да грабят и сега Гешев спи СЪБУДИ СЕ

4

Анонимен

преди 1 година

Господина с каскета да се задейства! Нали имаше решение на НС да се изнасят! То ако ще е така да отменим конституцията и законите, и всеки да си прави официално каквото си иска!