62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Ако се движеш с 200 в центъра на който и да е град, значи си тръгнал да убиваш :)) Не е оправдание, че си се надрусал до козирката и си убил някой (без да искаш), разбра ли комрад :))

61

Лекар

преди 2 години

Звучи интересно!, Пич, наркотиците са забранени, при всички положения си престъпник

60

Звучи интересно!

преди 2 години

Единствено и само трябва да оправят закона преди това тъй като в момента гласи "След употреба на" а трябва да бъде "Под въздействието на". След това ако искат не колата, в затвора да ги вкарват!

59

Анонимен

преди 2 години

Може, но само ако проверяват и разни като Кирчо, "аз съм Наско" и подобните! Тия е чудо ако ги срещнеш трезвени!

58

Анонимен

преди 2 години

Ако тестват ушевите за наркотици,ще си самоконфискуват патрулките . А останалите ще маат крачоли напред -назад.

57

Анонимен

преди 2 години

До IvДа- Нямаме гаранция,че подобен закон няма да се използва за репресия срещу избрани лица. Върви доказвай после,че теста ти за наркотици е отрицателен.. Имаше случай на човек без да е пил алкохол го писаха пиян,а той вземал лекарства.

56

Анонимен

преди 2 години

С токова много пояндета и дрогирани МВР-то няма да има нужда да харчи милиони за оперативен лизинг на автомобили, да ги конфискуват и пускат в употреба. Между другото в повечето страни отнетите от престъпни структори или некоректни данъкоплатци автомобили отиват именно за тази цел. Чудно ми е у нас какво се случва с тях?

55

Анонимен

преди 2 години

До МВР = ОПГ- в авто моргата, преса и претопяване . Като си бил тарикат да не спазваш закона - закона ти го слага на сухо . Ако не щете конфискация - по идеологически причини - тогава наистина яка глоба - от 50 К евро нагоре, според марката и състоянието на аутото .

54

Iv

преди 2 години

Държавни служители, отдавна извън всякакъв контрол, да вземат своеволни решения за присвояване на частна собственост??? Безумие. А според предложението - дори и да е чужда. Още по-голямо такова. Не шофирам ни пиян, ни дрогиран, ама каква ми е гаранцията, че утре един точно такъв сиво-син, няма да се направи на интересен. Бездруго прекалено власт им дадохте вече. Абсолютно против такова показване на елементарни закони.

53

Анонимен

преди 2 години

Като гледам медиите оставам с усещането,че поне половината водачи на пътя са друсани и ли пияни,или и двете. Ако е така най-лесното и полезното и за тези,които не шофират е да се арестуват наркодилърите. Полицията тях ги знае добре.

52

МВР = ОПГ

преди 2 години

Като конфискуват колите, какво ще ги правят после? Ще си ги раздават по службичка ли, или ще се пълни държавната хазна хаха

51

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - нещо не си в час със законите . А как ще докажеш, че ако се движеш с 200 в центъра на града под въздеиствие на дрога и алкохол,и застрашяваш другите участници в движението и прочие ,това не е опит за терористичен акт, примерно ?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71Не разбира се, но те се чувстват безнаказани, така става белята :)

49

Някой

преди 2 години

Същите тези разбирачи от тази асоциация предлагат автомобила да се конфискува, независимо чия собсгтвеност е. Добре, аз, ако дам на мой приятел колата и той кара с дрога, значи, че ще остана без кола, така ли ? Не разбрахте ли, че тези наказания не вършат работа. Не може шофьор да кара друсан при пълно съзнание, че така образува над 70% риск самия той да умре, а ти да го плашиш с наказания. Явно той, щом си го позволява, няма какво да губи и не го е страх дори да умре, камо ли от наказание!!!

48

Гиб Мелсън

преди 2 години

Депутатите никога няма да гласуват такъв закон, защото могат да останат без коли. Страх лозе пази.

47

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...и каква е разликата?..И да караш без прожарогасител и да "застрашиш живота на друг",ако няма настъпило произшествие,все едно:-Можеш само да си ФАНТАЗИРАШ за евентуални щети..Нещо повече:..-Според Конституцията Частната собственост Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!!!!...Нали за това избягахме от "комунизъма",в който ВСИЧКО БЕШЕ ОБЩО ?!...Или нещо греша?..Впрочем ,май не си разбрал,или аз не се изразих ясно:..-За тежки глоби и ВРЕМЕННИ АРЕСТИ -ДА,за КОНФИСКАЦИЯ-твърдо НЕ!..

46

Анонимен

преди 2 години

До 70 - Разстрел на място ли предлагаш?

45

Анонимен

преди 2 години

Единственото което ще сресне джигитите е по строгото наказание, едва ли конфискацията на превозното им средство ще ги спре :))

44

Анонимен

преди 2 години

Все тая. Това са предложения на хора които нямат нищо общо с писането на законите. Демек всичко си остава само пожелателно. А тези неща трябваше да ги галсуват Славчо,Нинова,просто Киро които обясняваха как ще променят съдебната система. Обаче естествено нищо не промениха. Важното беше да вземат едни комисионни от газа,от границите,от дървената мафия и изчезнаха.

43

Анонимен

преди 2 години

Нямаш книжка , но караш. Нямаш кола, ходиш пеш!