181

ПЛОВДИВ

преди 1 година

Ами когато Бойко Рашков, като служебен министър удряше несправедливо по ГЕРБ, ти къде спа??? Или сега те боли? А, ДРУГАРЮ????

180

Срам

преди 1 година

Свиленски намери място, където да избива комплексите си на изоставен съпруг и ненужен политик. Когато Нинова оволняваше и сменяше ръководители всичко беше на ред. Нахалството на тези алчни с щества граничи с цинизъм.

179

Ох ли

преди 1 година

Горе главата баджанак Може рогата да са големи ама Президентски

178

Ха,

преди 1 година

че на Борисов БСП-ито винаги му е било през оная работа

177

Анонимен

преди 1 година

Спокойно бадже, ше се разбЕрем!

176

видял

преди 1 година

БАДЖАНАК ЗАЩО СЕ ОПЛАКВАШ БЕ!!!!

175

От Вселената

преди 1 година

Родствени Балкански Богове(Легиони, Армагедони) и Богини(Амазонки), Маги, Магьоцници. Влезте във Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна... Тя е в Нас и Диша заедно с Нас - нашият Божествен Космичен ДНА Дух и престанете да вярвате в последната Религия на Комунизма. Идете на Врък Мусала - преименуван от ислямските навлеци на Мойсей аллаха - МусаАллах - Мусала и възвърнете името му на така както са го наричали нашите деди ХОРБЕЛ - Върха на Хората, играещи Хоро и пеещи заедно в Хор!

174

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да удари БСП по-добре от нея самата!Зарков ми е много мазен, Лечева беше в АБВ...това ли са ви ценните кадри? Или горно-оряховецът, който дори не е член на БСП? Петър Кънев и той не е член на БСП? БСП нямаше работа в тази власт. Никой не ни пита за нищо, нали? Само по членскиявнос ли си в БСП?

173

Анонимен

преди 1 година

Ами удря защото е истински президент и се ръководи от принципи, а не от партии! Иначе разни плевели и други подобни любимци на народа съвсем друга песен щяха да пеят.

172

сина

преди 1 година

Президента Радев не удря по БСП, удря триъгълника на жена ти, за това скачаш и червенееш баджо. А човека на *** в НКЖИ наистина за нищо нне става - едвам дочакаха да падне *** за да я изгонят - тотално некадърна шефка ми е!

171

Анонимен

преди 1 година

Хак ви е! Така ви се пада!

170

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече ревете ,толкова сте по.......жалки .

169

Анонимен

преди 1 година

Радев трябва да обяви БСП за незаконна партия, а ръководството на БСП да се прати в затвор за дълго време.

168

Дидо

преди 1 година

След като мислят за наказания за това че са станали министри..какво да говорим. Друго си е да имаш в партията Румен Гечев и да си го харесваш, нищо че фалира цяла държава!

167

Анонимен

преди 1 година

Свиленски и Нинова са отвратителни тоталитари. Минаха толкова години и тези хора не се преформатираха. Не преодоляха егото си. Задушават всичко прогресивно наоколо. Не са на власт и започнаха да съскат и бълват глупости,

166

Анонимен

преди 1 година

До ОФ помните ли го? Помним ! От 6 милиона народ ,станаха 9 милиона .Че и на туй отгоре ,строиха заводи ,мръсниците !

165

da

преди 1 година

Да бе да, Герб ги смазаха с протести, раследвания и после нищо.

164

Анонимен

преди 1 година

Горката П артия - тя била пухкава и бяла! Ама с кърваво-червено в корените на косите!

163

питащ

преди 1 година

Ало днес и вие като факти почнахте да триете коментарии които не харесвате, но те отговарят на истината. В коментара си писах, че проблемите на БСП са породени единствено и само от арогантното поведение на Нинова. Тя не е над закона. Заради нея много хора няма да гласуват за БСП, като аз ще съм един от тях, въпреки че досега съм гласувал за тази партия. Пожелавам им да не влязат в следващия парламент. Изтрийте и този коментар.

162

Анонимен

преди 1 година

Абе, тази голяма сграда на пъпа на София, полага ли се на партийка с 9% от гласовете?