245

Анонимен

преди 1 година

*** катоо губиш интерес бърши гъзза вдигай гащите и бягай. Всеки ден те еват тука и не ти омръзва

244

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 273 "организациите са основани на племена" Има организации, които са с корени в племенни структури, но нито Ал Каеда, нито Талибаните са такива. Изключенията не правят правят правилото, а правилото не е, че организациите са основани на племена. А тук дори няма изключения. Полека лека минаваш в чисто посредствени коментари, дори нямащи и опити за дискусия. Затъваш, а аз губя интерес.

243

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 275 "Аууу искаш да кажеш че си вчерашен пикльоо така ли?" Искам да кажа, че ти личи, че си отрасъл по форумите и си със съответната представа. Сигурно ще се шокираш ако ти кажа, че не съм още в Инстаграм, Тик-ток, Фейсбук и прочие безполезни сайтове и платформи. Тук е единствения форум в който пиша и то поради факта, че не се налага специална регистрация и в общи линии от разясняването на нещата каквито са имате нужда най-много тук. Ти си класически пример.

242

Анонимен

преди 1 година

273 *** аууу никога не си бил в дира ли? Аууу искаш да кажеш че си вчерашен пикльоо така ли? Отиде ти тролският имидж ***. И за дипломи и образования говориш? Шиизииик хапчетата :)) слава кокаина нали знаеш

241

Анонимен

преди 1 година

Шизика се прави на обстоятелствен винаги когато е сгащен. Не ***, организациите са основани на племена , не всички клонове на ал кайда имат досег с талибаните *** ***. Боко харам къде са къде са талибаните, а? Ал нусра е клон на ал кайда. Я кажи нещо забщ тях, щото щатите казват че са умерени. *** ***

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 274 "До вчера писа в дира" Когато стигнеш дотам, че да започнеш да пращаш хора там, където никога не са били, поне отстрани изглеждаш като пълен см-к. По-важния въпрос е защо ти се налага това. Другия предполагам не толкова интересен въпрос е, ти само с това ли се занимаваш - да обикаляш всички форуми до които имаш достъп, за да пръскаш руската отрова? Явно си и в дира. Къде другаде "работиш"?

239

Анонимен

преди 1 година

275 *** нищо не си чел, точно ти тогава се надъхваше на тия играчки. Е заминаха. Няма ги. Сега чикчирашкаш за химарсите. А утре просто ще те рита някой кадировец към затвора. Мапълно заслужено.

238

Анонимен

преди 1 година

*** не се прави на българин камо ли на антифашист. До вчера писа в дира че си бандерски украинец.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 270 "единатвеният избор на запада след химарсите е или да се предаде или ядрени оръжия." Това го четох след Джавелините, май пак от теб. Ясен си. "Светлото бъдеще за руските терористи е там някъде ...." Както ни лъжеха, че "ей сега" ще построим Комунизъма ... а той взе, че умрЕ, преди да сме го построили. :)))

236

Антифашист

преди 1 година

Само фашистката военна агресия на Руслямска държава предизвиква война в Европа.

235

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 269 "кой къде бил убит няма относителност между враждата на племената." Кви "племена" бе? :))))) Ал Кайда е ОРГАНИЗАЦИЯ, а не "племе". Талибаните са политико-военна структура, а не "племе". Лелееее, и тук взел да се прави на интересен. Пакистан даде интела на САЩ да ударят Ал Кайда в пограничните райони :))))) Впрочем, повтаряйки неграмотността си не я правиш по-оригинална, а само по-явна. :)))

234

Анонимен

преди 1 година

Не случайно някои говорят за трети етап или далекобойните оръжия. Западлото няма избор. Да вдига бялото знаме докато е време.

233

Анонимен

преди 1 година

272 ***, единатвеният избор на запада след химарсите е или да се предаде или ядрени оръжия. Много добре го прочете по долу. Защо обаче се правиш на улав. Неможач.

232

Анонимен

преди 1 година

*** и кой къде бил убит няма относителност между враждата на племената. Щатите плащаха десетки милиярди на Пакистан и накрая се оказа че Осама е там. Ето ти по твоята логика САЩ са платили на Осама. Неможач.

231

...

преди 1 година

Значи това което чуваме тука е, че явно рашистан губи войната! и единствената и техника която представлява заплаха за останалия свят са ядрените ракети! Така, че добре е, че рашките пак почват да р.вът за ядрените ракети! това показва, че са го закършили!!! :)))

230

ха ха

преди 1 година

Пак почнаха да плашат

229

Анонимен

преди 1 година

270 има има така се образуват думи, питай Иван Богоров. Няма думи като смути мъфин коачинг бийлдинг ама точно ти ги ползваш. Неможач смешен

228

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 267 "талибаните и ал кайда нямат много общо" Даже и индийците, които, не се славят с особено голяма прозорливост в международните отношения, съобщават по техните нюзфийдове, че не е случайно, че Ал Зауахири е бил убит в Кабул, където се е намира под протекцията на талибаните. В Българския език няма дума "неможач". Време е да се образоваш. Поне малко.

227

Локорски

преди 1 година

Американеца ясно заяви, че ако русия изплзва ядрено оръжие под каквато и да е форма, първата американска ракета ще е за кремълския гнoм - право в бункера. Така че жужето е спечено вече и неговата клика само си чеше езиците.

226

Анонимен

преди 1 година

До 265 "Крайна е руска територия" Разпространяваш руските нацистки идеи. Украйна е суверенна дръжава, и постове указващи и призоваващи за унищожаването й представляват нацистка пропаганда.