91

123

преди 1 година

Както си го направиш. При добра организация и добро стечение на обстоятелствата, почивката ти може да излезе на нормална цена, т. е. не много по скъпо от ежедневието.

90

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нямам такъв проблем. Още преди да отида на почивка началото на юли в Слънчев бряг ги питах дали имат паркинг хотела. Казаха ми да и ми пратиха потвърждения за резервация в което пише, че е включен и безплатен паркинг. Сега за втората почивка в средата на август отново имам потвърждение за резервация и в резервацията дори пише от коя до коя дата имам право на паркинг-0 лв. Никога не избирам хотел, който не може да ми осигури паркомясто. Щом хотела не може да осигури паркомясто, значи не е наред.

89

Джжж

преди 1 година

Пичове, със 7к заплата не мога си позволя ваканция и едвам свързвам двата края. В такива времена живеем, че останнаха само богати и бедни и средно вече нема. Как се плащат по 200лв за нощувка в бетонен коптор ? За две седмици ваканция трябват вече 5-6к. А хората масово взимат по 1.5к. Потресен съм.

88

AZ

преди 1 година

Солени са за баламите, които ходят на бетономорието да плащат 15 лв за една шопска салата с пласмасови домати.

87

1

преди 1 година

До До 112,г..ан..ч..о грешиш,тточно концесионерите дерат обикновенния българин,затова бягат да почиват в Гърция и Турция,те искат за едно лято да станат милионери.

86

???

преди 1 година

Няма нормален българин, който да ходи на море в България. Какво ни интересуват таксите за паркинг нас, нормалните хора?

85

1

преди 1 година

Ето,защо българите предпочитат да летуват в Гърция и Турция.

84

До 112

преди 1 година

Като държавата е собственост на плажовете в БГ що дере концесионерите с милиони левове с арендни такси ????

83

Анонимен

преди 1 година

Има отлични места ,плажове и хотели по българското черноморие.И добре ще те гледат.Само трябва да можеш да си платиш около 2-3000 лв. за 8 дни за двама и плажа до теб..И се пристига за 3-4 часа.И в Гърция за по- малко пари добри условия няма да намериш.А имаш и два дена път и чакане по границите.Ако нямаш пари работи повече,образовай се а не дей да бъдеш зъл.Е писането е без пари.

82

Анонимен

преди 1 година

шо бе, искате без пари да паркирате, къде ви е удобно!? а не искате ли и по една напитка "бонус" или по един *** за "сваляне на напрежението"!? нема угодия на булгарина за тва само "скоби" и "паяци" да се научи, че всичко си има цена, в европа и пред дома си да паркираш - плащаш!

81

Hoqsan

преди 1 година

Така трябва да е... ходих на евтинко all-inclusive... е няма такива изтървани хора като масата от бедни туристи... Дори стадата и глутниците си имат някакви правила, а тези - гладни, арогантни, агресивни.. като невидели. Храната на all-inclusive НЕ СВЪРШВА бедняци такива! Та и затова приветствам да се слагат такси и да се вдигат цени.. не защото ми се плаща, а защото т'ва единствената "цедка и стена" между типичният български дивак и нормалният образован човек отишъл на почивка.

80

до 90

преди 1 година

До Анонимен,не е верно че не отнасяш нищо в гроба,българите ги погребват с влакови композиции и пак не могат да вземат всичко откраднато,иначе защо е тая чудовияна лакомия,ако няма да си го носят на оня свят,не ги отчайвай,не си ли ги чувал да казват"осигурени сме и за оня свят"и го вярват,само единственият проблем е,че колкото пари и имане да си занесат друг такъв рай като българския няма да намерят

79

До 105

преди 1 година

В селска таверна в Гърция за две пълнени чушки с гръцко сирене и заливка ни взеха по 9 евро на порция...КОГА МИ НАМЕРИШ ОКТОПОД ЗА ЧЕТИРИМА ОБЩО ЗА 14 ЕВРА, МИ СЕ ОБАДИ, освен ако порциите не да по 50 грама.

78

До лютеницата

преди 1 година

Пич, на тия глупости може да повярва човек, който не е стъпвал в Гърция. Ти или си такъв, ли по-вероятно - синче на местен селски дерибей с хотел по южното лай.номорие.

77

С ЛЮТЕНИЦА

преди 1 година

И кренвирши в Гърция. Магистралите са хубави...караш и пееш, само да не те спрат ченгетата..приготви поне 200 евра. Българските автомобили са любими на тамошните ченгета...Бензиностанция...литъра..5 кинта...честито.....кроасан от бензиностанция 3 евра...честито...минерална вода 0.500л пак 3 евра....ЖЕГА, ВЛАГА, много каманяци...лозя, овошки....ама дърветата като българските са кът....цените за нас са високи и рядко в заведение ти дават косов бон....

76

Анонимен

преди 1 година

Как ли пък не. Ходим на различни плажове с колата всеки ден само, че тук, само да ми видят колата и някакви потни момци вече щракат касовата бележка на апарата.Е веднъж, два пъти човек се прекарва ама не до безкрай.Стойте си на буренясалите паркинги и чакайте да забогатявате от хората тръгнали на почивка.Аз ще си ходя в Гърция, където колата ми стои на сянка под тента или дърво,на разчертано място и никой не ме преследва с касовия апарат дори за цент такса.

75

С ЛЮТЕНИЦА

преди 1 година

И кренвирши в Гърция.....Керамоти...огромен плаж...чадъри които вече се плащат...СЕЛО Е... Тихо,спокойно, комари те налитат заради високата влага,..до плажа се ходи пеша през горичка...комари и оси като врабци. "Хотелът"...бивша къща, с малки прозорци, дървени легла които в много случаи се оказват къси....храна, приготвена от хазаите...що годе...излезеш ли навън те режат до кръста с цените....

74

Анонимен

преди 1 година

До Новак, много ви моля НЕ ИДВАЙТЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА! Не сме длъжни да ви траем само защото сте в отпуск!

73

С ЛЮТЕНИЦА

преди 1 година

И кренвирши в Гърция......скъпо е там. Почти навсякъде се плаща вече за чадър у и шезлонг. Обикновенно кафе в пластмасова чашка под 2 евра нема. За другото да не говорим.....

72

Анонимен

преди 1 година

1 лев за паркинг ви е много в морски курорт? Заповядайте в Пловдив да паркирате срещу 2,40 лв.