62

Анонимен

преди 1 година

За какъв енергиен баланс питате като газта ви поскъпва с 60%? Докато му правите стойки на Путин и чупки в кръста на Байдън, че рупате марули през зимата. Ама те тия марули ще са с цената на черен хайвер.

61

Анонимен

преди 1 година

Комунист само знае да лъже и да краде!Ще усетят какво се случва, чак когато зимата в студа всички включат на ток да се топлят.Ще гърмят бушони и ще се наложи режим на тока пак,не за друго,а защото мрежата няма да издържи.И като рипне тоя народ,ще ги изтрепа!!!!

60

Слабо...

преди 1 година

...Булгаргаз, очаквах от вас повече - тоест поскъпване около 10ина пъти! Тоест като си пусна у нас газовият котел само и минималната ми заплата на общак да излитне през прозорецът, само докато пали искрата. Не ми харесва работата ви, мирише ми пак на смяна на ръководството!

59

Анонимен

преди 1 година

Газта ясно,ама пелетите защо поскъпнаха двойно,че и с транспорта излизат двойно и половина по-скъпи?!Хайде газ нямаме,ама дървета бол.Яко спекула има.От 420 лв за тон миналата годинна,станаха на 900 лв.На какво прилича това?!

58

Анонимен

преди 1 година

Апелирам: Незабавно да бъде арестуван Петков и съден до дупка. Също и Борисов и Гешев.....Нинова...и много други мафиоти и национални предатели.

57

Анонимен

преди 1 година

А народа сляпо вярваше на водачите си, че свободният борсов пазар ще доведе до намаляване на цените.

56

Анонимен

преди 1 година

Плащайте руския газ в рубли или ни плащайте нашите сметки.

55

До 64

преди 1 година

Единственото генерално решение в момента е на Българската Банка за Развитие за кредити за зелена енергия https://bbr.bg/bg/produkti-i-uslugi/produkti/finansirane-za-zelena-energiya/ Другото е да се смъкне цената на газа на борсите, което много ме съмнява или да се измисли решение и да взимаме от Газпром, което също много ме съмнява. Най добре е да се приемат още закони за зелената енергия и раздаване на средства на фирми които искат да преминат на такава.

54

до 62

преди 1 година

Секторът ми е без значение когато мащабът на щетите покрива цялата държава. Това не е ситуация в която всеки индивид се спасява сам, това е ситуация в която всяка държава се спасява сама. Или взимаш генерално решение за решаване на проблема или обявяваш дефолт.

53

Анонимен

преди 1 година

Ako си от неохим, които ползват 3 теравата в газ на година там вече ще ти трябват около 3 милиона в инвестиция за да минеш на соларно

52

Д 61

преди 1 година

20 киловатова соларна инсталация с литиевата батерия е около 30к долара. Но трябва да знам в каква индустрия работиш за да ти кажа каква алтернатива може да използваш.

51

Анонимен

преди 1 година

"Неразбираш ли,че е по-добре да се отръпнем и да измислим друга алтернатива, отлкото да се принизяваме."--------Пич, това е 90% скок на цената. Алтернативите ако се измисляха така, вече щяхме да сме превключили на нов доставчик вместо цяла Европа да говори за икономии за да избутаме зимата. Виденовата зима ще ти се стори като лято ако не си изпълним договора с Газпром. Индустрията разчита на постоянен поток от газ, в противен случай гасим лампите скоро, не знам как по-ясно да ти го кажа

50

Анонимен

преди 1 година

Неразбираш ли,че е по-добре да се отръпнем и да измислим друга алтернатива, отлкото да се принизяваме. Ако тези пари които се плащат за парно, от което се оплакват всяка години вскички потребители се инвестират в соларни паркове и соларни панели по - блоковете ще ни излезе много по - евтино в дългосрочен план.

49

Апокалипто

преди 1 година

Когато и последният топъл ден си замине, много евро-шматки ще осъзнаят каква е жестоката реалност и как за пореден път ни го нахендриха нашите западни приятели...

48

Анонимен

преди 1 година

"Не на протест срещу ниските цени а на това,че си поддаваме на натиск от диктатор."----------Осъзнаваш ли, че тези нови 60% се добавят към досегашните 30% поскъпване на газта? В кой момент точно ще осъзнаеш, че оцеляването на държавата е приоритет над лозунгите?

47

Анонимен

преди 1 година

Не на протест срещу ниските цени а на това,че си поддаваме на натиск от диктатор.

46

Анонимен

преди 1 година

"Е предлагаш на плащаме на Кремъл в Рубли ? Единствени от целия Европейски Съюз? Това ако го направим тогава ще видиш хора по площадите!"---------Хора колкото за четворка белот. Сериозно ли си въобразяваш, че някой ще излезе на протест срещу индустриална газ на ниски цени?

45

Анонимен

преди 1 година

""Булгаргаз" с поскъпване с 60% на природния газ"______Киртака днес каза, че не бил оставил държавата пред апокалипсис.

44

До 52

преди 1 година

Е предлагаш на плащаме на Кремъл в Рубли ? Единствени от целия Европейски Съюз? Това ако го направим тогава ще видиш хора по площадите!

43

Анонимен

преди 1 година

Малко е! Трябва да е 1000%, колкото поскъпна газта на Амстердамската борса. Все пак 95% глосуваха да слугуват на Урсулата, а Урсулата искаше газта да се купува на борсата. Дано изм'рете европеидни про'стаци от студ и глод тази зима!