21

Радослав

преди 1 година

До 22-то нещото:драго безполово, кажи за пленения чисто нов все още не влязал в масова употреба руски танк от китайски граничари!За това кажи драго, а не да ръсиш глупости които си запомнило от комсомолеца днес докато си киснел във външната тоалетна!Руската доктрина гласи:победа може да има само ако можем да пратим повече чебурашки напред отколкото врагът да има патрони! Всички знаем руския метод на водене на война-с милиони убити и повече от половината с патрон в тила за мотивация на останалите

20

Анонимен

преди 1 година

Цялото ви НАТО е такова. Продънени гемии и изгнили кошници. Само фacoнитe ви големи. Въшкapи. Утре да се наложи да ползвате оръжие, ще го ползвате като сопи, няма да знаете от коя страна стреля.

19

ало испаците

преди 1 година

Белканто сме! Оказваме съдействие!

18

Радослав

преди 1 година

До 17-тата/ то нещото. И къде е тази технология сега? Защо не я ползват в Украйна, Сирия, Афганистан? Всички са чували за лазери, портите на ада и какви ли не глупости. Вместо да даваш акъл, вземи го ползвай и си задай сложния въпрос: ако СССР имаше върховна технология дали нямаше да пороби целия свят още 60-те години? А, че китайците пленяват Т 62 танк още при първото им бойно ползване? Това знаеш ли го мила/мило или там каквото си? Ако не прочети за остров Дамански

17

Tanka

преди 1 година

е анаболна глупост.1000 Байрактара и всяка държава е свалила ***....

16

Анонимен

преди 1 година

Те тия танкове докато пристигнат, няма да има държава Украйна. Ще има Киевска Рус на нейно място.

15

Граф Цепеш

преди 1 година

До АнонимеН....Наполеон,ти ли си бе?

14

Радослав

преди 1 година

До 13: да и Нацистката лунна база се готви да ни нападне с летящи чинии, пленени в Розуел и преотстъпени от САЩ за да може да имат сигурен съюзник във войната с киборгите на СССР.

13

Анонимен

преди 1 година

Руските комбайнери няма да ги откажат !

12

рН

преди 1 година

Ама разбира се, че такива "Тежки Оръжия" са опасни за хората в ръцете на п.имати! -))) Колко дипломатично се изразиха испанците! - ))))

11

АнонимеН

преди 1 година

ТАНКОВЕТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШО СРЕДСТВО ЗА ВОЙНА! ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ВЗРИВЕНИ СЪС МИНА ИЛИ ГРАНАТОМЕТ , ЧЕ И РАЗТОПЕНИ С КОКТЕЙЛ МО-ЛОТОВ!

10

Анонимен

преди 1 година

И да ги пратят нищо няма да се промени

9

абе

преди 1 година

не мислите ли че всички изоставиха тая украйна, и путин е прав че избива тия бандити!

8

Радослав

преди 1 година

М113, вие сигурно се шегувате! Че те са почти толкова стари колкото Т54! Това да няма да е битката на антиките? То вярно, че Русия започна да вади всякакви антики, ама това вече си е гавра, още малко и мускети ще започнат да се пращат в Украйна, а Русия ще ги посрещне с конни стрелци. Явно всичко което ще е скъпо да се преработи на скрап ще се праща в Украйна за да се изчистят и двете страни от антики които залежават вече половин столетие по складове!

7

АнонимеН

преди 1 година

ТАНКОВЕТЕ СА АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ ! ИМАТ НУЖДА ОТ КАРТЕЧНИЦИ И ГРАНАТОМЕТИ!!! СЪС 10 000 ГРАНАТОМЕТА И АРМИЯ ОТ 50 ХИЛЯДИ ЩЕ ПРЕВЗЕМА ЦЕЛИЯ ДОНБАС И КРИМ ЗА 1 МЕСЕЦ!

6

Анонимен

преди 1 година

Що бе , дайте им ги и ще ги препродадат някъде .

5

Анонимен

преди 1 година

и през следващата седмица заглавията в медиите ще са от типа на "мистеризно появили се танкове леопард в Украйна"

4

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са в негодно състояние, но това е по-скоро оправдание, за да не пратят. Ще бъде страшен удар за Германия като се появат първите снимки на изтърбушени от руски ракети Леопарди по полетата на Донецк...

3

Анонимен

преди 1 година

Сегашните оръжие са предимно в банкови сметки...

2

Хаха

преди 1 година

Да ви пихая и на натовските армии. И тия щели да ни пазят ?! Испанските джипсита