35

Данчо

преди 1 година

Тая ИдЙотова се просна като мръсен пешкир в краката на руския поп Гундяев. А на нашия Патриарх подава само дебела ръчица.Руско мюре от най -долните.

34

Анонимен

преди 1 година

Другарката Йотова или се прави на луда, или просто е зомбирана с кремълска пропаганда. Такъв човек не може да е вицепрезидент.

33

Анонимен

преди 1 година

Яхай москвича и марш в Русия

32

Брахмапутров

преди 1 година

Тази апът актап пак иска да принуди Русия и Украйна да седнат за преговори. Демек да не се доставя оръжие на украйна и тя да капитулира, нали това имаш предвик мa како дундеста? Еми няма да стане. Пpеговори ще има след като кремъл се ocepe хубаво в украйна и президента гнoм си тегли куршума като колегата си хитлер. И още нещо, как Кирето се обръща към Москва, като изгони 70 руски бота ли? Айде у лево.

31

Д

преди 1 година

Тази е с нерак да разбие БСП и да направи нова лява партия за зеления чорап, който да я углавни като свърши мандата. Но народа е казал : нов бардак със стари . Не става! Слаб кабинет и дано след изборите си отидат завинаги тези служебни недарозумения

30

еееееее

преди 1 година

за нинова толко ли не можахте едно местенце да намерите в някое министерство ? мноо съм разочарован значи :)

29

От Вселената

преди 1 година

Италия е зоологическата градина на европа, затова като ходите там ходете само с магаре или кон. Не вземайте с вас овце, крави и кози понеже ще им изпият млякото.

28

Анонимен

преди 1 година

Е, това служебно правителство ще се справи ли два месеца с кризите или ще назначите ново служебно?? Те ,както са се затюхкали и заохкали от първия ден, едва ли.ще направят нещо, освен да.нагласят изборите.

27

ББ

преди 1 година

гласувах за Радев ...и му искам оставката заради Предателство...Импийчмънт

26

ББ

преди 1 година

да ти опресня паметта авера ви бочко държеше родителите ми отддали живота си в изграждането на България...на 160 лв пенсия моме,изграденото от предците ми авера ви бочко го продаде на скрап...продавате животите ни ...за скрап,активирани от путин...бедна ти е фантазията какво ще видите!!!препрочети Историята...ама не по гьобелс-путин!Национални предатели сте резиденто,дпс,гроп,***,крепостни сте...и слепите го видяхме!!!

25

От Вселената

преди 1 година

Джерусалем е Сердика, Средец - Средата и Сърцето на Света. Храмът е разтурен от римските навлеци, а с квадратите са си направили стадион за гладиаторски борби. Стадионът сега може да се види в основата на хотел "Арена ди Сердика" в момента фундаментите на Храмът се избушват от метрото. До година строителството на метрото ще бъде спряно и ще започне проектирането за възстановяване на Храма. >>>>>

24

Импийчмътнт

преди 1 година

ще има, румдьо си мисли, че така стават нещата!?

23

От Вселената

преди 1 година

Политик, който трепери за народа си, със сигурност има Паркинсон.

22

От Вселената

преди 1 година

Аххх, дано спечеля... от ТоТоТо... Ще си купя депутат. Па бой, бой!

21

Хохо

преди 1 година

Баце бил неприемлив дето е бачкал цел живот за две пачки евро и три кюлчета от унция. Ами Йотовица с три подсвирвания изкара сто пъти повече .

20

Ал Бънди

преди 1 година

Пеги, стига си бращолевила врели-некипели!

19

Сата НАТО

преди 1 година

Весела Лечева е с Георгиевска ленточка на профила във Фейсбук. И тя е в лагера на Путин.

18

Сата НАТО

преди 1 година

Новият военнен министър преди няколко дни ни натопи, че пращаме боеприпаси на съюзницата на НАТО Украйна, от утре откровено ще саботира България и ще ни бута към Просията.

17

Сата НАТО

преди 1 година

Тоест, президентството като институция обвинява Европа за войната в Украйна..., Блокът ГЕРБ-Възраждане-БСП- Радев води страната СРЕЩУ Европа и СРЕЩУ съюзниците ни от НАТО.

16

Анонимен

преди 1 година

До Руска поодлога Чи не е ли руски ? Да не е арийски ? Не само че е руски ами руснаците даже го разшириха . Сега е тройно по голям . Никой не предполагаше че са толкоз кадърни и още не могат да поверват на очите си :)