61

Може пояече

преди 1 година

Трябва.бляддоветее да бъдат унищоженин.това.теябва да се направи

60

мак

преди 1 година

Защо той по повод годишнина от въстание намесва Украйна. Толкова ли е обсебен от украинците, че дори на този ден мисли за тях? Все едно не е полски президент, а украински. Но какво не правят някои, за да се харесват на целокупния ес. Поляците скоро ще реват заради скъпите гости, такава маса хора не се издържа лесно, а ес само ще ги потупва по рамото с една ръка, а с друга ще им спира пари под всякакви претексти.

59

Анонимен

преди 1 година

И да добавим: Пудинга скоро ще умре :)

58

Анонимен

преди 1 година

Факт. Само трябва да се добави че путинска Русия е опасност не само за Европа, а за целия свят. Руски фашисти

57

999

преди 1 година

До коментар 60___ Струва ли си да говорим за религии при положение,че войната в Украина е икономическа?Основен процент от украинците са православни,малък процент са униати и римокатолици.

56

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мисля че полша е опасна за европа, поляците изгориха милиони евреи в концлагерите а не немците или руснаците. Именно поляците

55

Анонимен

преди 1 година

Полският президент: Русия е опасност за Европа - ПОЛША СЪЩО! Просто авантаджии!

54

Анонимен

преди 1 година

Воят на едногласните е музика за нашите уши.Трябва само като чуят руска реч и да се нaсират. Браво Путин.

53

Анонимен

преди 1 година

Минусчета от русороба, че не били православни християни, очакваше се, щото не е виждал украинец през живота си.......хахахахаха :)))

52

Някой

преди 1 година

До Ами така е Да така е.Европа с нейните "умни" лидери ще са в каменната ера.Ще се топлят с въглища по 10 човека в една стая,както каза много "умната" лаиен.Какво сте замислили руснаците.Виж ти на какво ще се топлиш.Колко ще струва хляба защото си ..... и не знаеш че и той се пече с газ.

51

999

преди 1 година

Как така Полша и балтийските страни ще бъдат заплашени от разширяващо се руско влияние в централна Европа?Тези страни нали членуват в ЕС?,Или това изказване на Дуда предполага,че населението в тези държави подлага на съмнение политиките на ЕС и не ги подкрепя безусловно?

50

Анонимен

преди 1 година

Ние пък твърдим ,че Русия трябва да смаже всички крaварски пoдлоги , и го одобряваме.

49

ПЕШЕВ

преди 1 година

За мен бля.до.вете са адски надути коп..та със самочувствие до небето, а те са абсолютно посредствени хорица без значим потенциал..

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43Украинците са поляци ве мен, въобще не мразят Полша, но от русофилче като теб всичко се очаква :))) Сигурно ще кажеш, че украинците са православни, ми не, те са католици като поляците :)))

47

Пян_Гъ

преди 1 година

Добре де, защо е тази полско-латвийска омраза към Русия? Ама Катинската гора, ама убийства... ОК. Кои са дали повече жертви? Ние през турско или поляците през "руско"? Ами ние, българите, и то в пъти повече. Дори и чудно как сме оцеляли като народ. Въпреки това сега имаме нормални отношения с Турция. Защо Полша и прибалтийските държави не успяват? Заради ментален дефицит или по друга причина?

46

С поляците

преди 1 година

ще наторя европа е казал адолф.

45

Анонимен

преди 1 година

Поляците ца тор, една от 4-те нации които трябва да бъдат затрити за да има траен мир по света.

44

Анонимен

преди 1 година

Полша е най-противната и цинична държава. Тя е опасна за света, не само за Европа.

43

Тт

преди 1 година

Вие поляците мълчете, че да не запукат и вас, че и вие какви фашисти сте, не е истина.

42

Ами така е

преди 1 година

Русия след тая война и след санкциите и изолацията от цивилизования свят ще се е върнала в каменната ера. Ще е нещо като Венецуела където хората нямат какво да ядат а парите им нямат никаква стойност както и труда им . Благодарение на Путин ...