123

Нешка

преди 2 години

Е на баща си, голяма грешка !От глупост човешка !

122

Петрова

преди 2 години

Ако Нешка /Природна Грешка/ се беше родила като мъж щеше да има повече убийства от Чикатило. В този студен поглед при нея няма нищо човешко.

121

Иван

преди 2 години

Нешка може би е прекалено елементарна социалистка за да осъзнае че инфлацията е по целия свят, не само в България. Добре че Нешка не ви е бил треньорка. Щяхте да сте световни и олимпийски шампиони но щяхте да искате никога да не сте се раждали. Нешка е тормозила своите гимнастички не защото е перфекционистка, а защото просто обича да издевателства върху човешки същества.

120

Пена

преди 2 години

Нешка е 100% психоПатка. Дали са й някой лев от ГЕРБ и ДПС да плюе по промяната. Ванга е казала: Нешка ке пукне от злоба и ке се отрече от Россията коги е на смъртен одър.

119

Анонимен..

преди 2 години

Искам си малката пенсия и нормалните цени, не ми трябва двойно увеличение на пенсията с тройно увеличение на цените. Добре , че беше Бойко да си поживеем нормално , а сега сме в период- садо-мазо.

118

Анонимен

преди 2 години

Бабо Нешке в голямагрешка си ,защо се появи сега,да не си била на хранилка при Боко Тиквоко ?

117

Нешке,

преди 2 години

То и ти с Бареков щеше да оправяш България.Прави си гимнастиката,там където беше наистина добра.

116

анонимен до 127-греш

преди 2 години

Явно си малък и още пикаеш на шумка да ти тропа. От такива като тебе се срина България.

115

До анонимен 124

преди 2 години

Грешка Безродова се бори за красота, хармония и съвършенство точно колкото руският политически елит се бори за целомъдрие и непорочност в средите на руските гимнастички.

114

...

преди 2 години

Ей гербари нагли сте си, умирате та се късате от яд , че не можете да крадете както по времето на крадливата хиена вожда. Точно пък вие ли ще оправите държавата начело с крадецът вожда и ония от дпсъ а ?

113

анонимен

преди 2 години

Никой в България не може да се доближи до нивото на Нешка Робева. Да изискваш и се бориш цял живот за красота, хармония и съвършенство е много трудно, да не кажа съвсем невъзможно да се примириш с лъжата, лиц-емерието, неадек-ватността некадър-ността на нещо отвра-тително и умело .прикрито зад фрази като борба с коруп-цията , задкул-исието, маф-ията. В същото време както казва Нешка те забиват към абсолютното дъно. Призовавам всички мазохисти да гласуват за същите. Другите ще ви гледаме сеира.

112

???

преди 2 години

Нешка Робева не се срамува да си признае когато е сгрешила. Защо гласувалите за ГЕРБ и СДС се срамуват да признаят грешката си?!

111

Анонимен

преди 2 години

Докато в България управляваха мутpите, инфлацията в ЕС беше почти нулева, а в България над 2%. Свалихме Бойко Борисов и инфлацията в ЕС скочи на около 10% и продължава да расте.

110

БАНко

преди 2 години

В ЕВРОПА ОТНОВО БОЯДИСАХА СТУДИЯТА СИ , ЗАМАЗАХА СИНЬО ЖЪЛТОТО , ЗАТРИХА ГО !!!

109

hahahahahahahahaha

преди 2 години

тази сама си натиска копчето. НИКОГАНЯМА да се оправим. ОЩЕ много поколения ще бъдат смукани от руските ***. жалко. много жалко.

108

Анонимен..

преди 2 години

Благодаря ви майко и татко, че не ми разрешихте следване в Хардвард. Като, че ли сте чувствали какво чудо ще ни връхлети от там.

107

Тошо

преди 2 години

Нешка седи, но всъщност е ...права!Тя е била, е, и ще е Националното богатство на този народ и тази страна!Коментарите и са винаги детайлни и съвършенно точни!Най ми хареса извода накрая, да, той също е съвършен и за зло или добро, работещ винаги, при всеки, по всяко време и навсякъде в този наш, иначе прекрасен свят !

106

Iwan Drandarow

преди 2 години

Нешка, на природата Грешка...

105

БАНко

преди 2 години

П О К Л О Н , ГОСПОЖО РОБЕВА !!!

104

Анонимен

преди 2 години

СТИГА ВЕЧЕ,ИМА МЛАДИ, УЧЕНИ,И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КОИТО ДА ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ,ТАЗИ ЖЕНА Е СИМВОЛ НА ДЪНОТО, ТОЛКОВА ГОДИНИ ДОВЕЛИ ДА БЪДЕМ ВЕЧНО ПОСЛЕДНИТЕ.СТИГА!