161

kiro

преди 1 година

лено гугленова,много ти смърди устата от лапане на немити пи лета а за парапета неznам

160

ББ

преди 1 година

До Анонименуау...от *** отчаяни...явно пеевски и пАсолството им спират парите,заплашват с...пребиване...и то не случайни хора,раша ще играе с насилие,ще бие и убива...ще продължим да ви презираме...за векове ще е,пАсолството и балета...с минусите моля...не ни пречите да сме Свободни!!!

159

Наблюдател

преди 1 година

Толкова млади, а вече завършени лъжци и демагози! Всичкото това , надали са го учили в Харвард! Това си е българска, комунистическа ДС-закваска! Явно и през времето, когато Радев им връчи да управляват, няма с какво свършено да се похвалят, а цялата предизборна кампания ще мине с примитивна помия по Борисов! Жалки са!

158

Анонимен

преди 1 година

Петков и партията му НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ. И не искат да имат!. Тези "момчета" са възпитавани и получили образованието си на запад, затова мислят много различно от българите и особено от възрастните, които са възпитавани в руско- социалистическата пропаганда. Радев може да ги е назначил с идеята да се харесат на младите, но е разчитал, че ще ще имат една умерена политика към Русия. Петков обаче се оказа ребъл (бунтар) и не можеше да търпи назиданята на руската посланичка

157

Тези момчета...

преди 1 година

са раснали в средата на такива, като Нинова, Бойкикев, Рашков, Радев...... Е как да харесват другата, по-голямата част от свободните българи..?..Искат другите да им работят, а те да лапати командорят..... Айдееее - да си хващат пътя-кой от къде е...

156

шопендар

преди 1 година

ТЕЗИ МОМЧЕТА МНОГО СЕ НАПЪВАХА ДА СЕ ДОКАЖАТ КАТО МЪЖЕ,НО ИЗБРАХА ТАКТИКАТА НА КОМУНИСТИТЕ И НА НИНОВА,ПЛЮЙ,ПЛЮЙ,ВСЕ ВЪРХУ НЯКОЙ ЩЕ ПАДНЕ,И ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОВЯРВА,И НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ,Е,ТАКТИКАТА ИМ ГИ ПРОВАЛИ.НООО ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УКРЕПВАТ ПОЗИЦИИТЕ НА БОРИСОВ

155

Анонимен

преди 1 година

Въпрос от Стани министър:- Колко випусници от Харвард са необходими, за да завият една електричека крушка?Отговори:А) Двама - единият да звънне на баща си, а другият да му държи коктейла. B) Трима - един да пита в Гугъл, друг да му държи парапета, а третият да чете на глас упътването. C) Двама са много, трима са малко. D) Четирима - един да търси в Гугъл, втори да превежда, третият да му прави гръмоотвод, четвъртият да се обяви е енергото да спрат тока на квартала.

154

До 189

преди 1 година

Хахахаха това е годежния пръстен на Асен от Наско.

153

Лена Парапета

преди 1 година

Наистина е тъжно, че сега Лена Бориславова няма да взима 13 690 лв заплата, няма да философства на брифинги в МС за неща, които генерално не разбира.Единсъвено й остава да се държи за парапета, ще й отива някак си!

152

пасарела

преди 1 година

И тия почнаха да реват като вдовица за х.й , понеже нищо не можаха да направят , започнаха с други да се оправдяват !! Наша работа . Да видим ;архитекта ; Радев какво ще сътвори !! По броя на служебните правителства си правя сметка за кадърността на Президента !!

151

Гиб Мелсън

преди 1 година

Рано или късно всичко се връща. Това което правеше Винету години наред, сега му се връща. Той винаги се оправдаваше със Станишев, с Орешарски. Все другите му бяха виновни, че е некадърен. Сега новите пък се оправдават с Винету и това ще продължи още. Каквото си постлал, върху такова лягаш.

150

Анонимен

преди 1 година

Асенчо освен, че е ко ко рчо се окза и масон.

149

Minuva42

преди 1 година

Всички пак си правят предизборна кампания като плюят по Бойко. Интересно това ще мине ли за трети път? Едва ли българина е чак толкова ***. Ако искате да бъдете избрани си оправете посланията и започнете да мислете за българите.

148

Анонимен

преди 1 година

Жалки тpaнзиcтopи...

147

До 181

преди 1 година

Може би.Но е възможно Борисов да ги отиграе прекален демократ и да им се размине.Асен спомена, че ги натискали от посолството за широка коалиция. Кроят нещо. Борисов е набожен човек.Не е отмъстителен. Ще го вкарат в *** игра.Не можаха да го свалят с протести и с компромати. Ще го свалят както се самосвалиха Киро и Лена. Миро пусна лайф на живо от зала Запад в деня когато казаха, че Асен ще е премиер. Така свалиха и Нинова. Как Асен ще е премиер, а Киро да е никой. Лена сивия кардинал ги мъти.

146

Анонимен

преди 1 година

А вие вашите как ги държите? Хайде да се разкарваме вече кой откъде е!

145

Боряна

преди 1 година

Кики не преживявайте толкова тежко с тате ти Петко ,загубата на кокала .Слушай повече майка си,тя май е нормалната,за разлика от баща ти и тебе.Виж се колко си посърнал и замислен.Даже не ти е и до кристали и Лена

144

Анонимен

преди 1 година

Ами такива са отиват за 10 бона заплата, власт, далавера и гласуват всичко, което вожда заповяда.

143

Анонимен

преди 1 година

Ами такива са отиват за 10 бона заплата, власт, далавера и гласуват всичко, което вижда заповяда.

142

чичо

преди 1 година

Оставете Кирчо и Асенчо.Радев е виновника.