59

Анонимен

преди 1 година

Абе да не би нашият Върховен главнокомандващ пак да си е играл с дрона? Трябва да внимава този човек, ще направи някой сакатлък за БГ-то.

58

Анонимен

преди 1 година

До 52 като какъв се изявява "запада" че да решава кой е диктатор и кой демократ. По същата логика Саудитска Арабия са диктатори преди няколко месеца изпълниха масова смъртна присъда на около 100 човека. Катар нападнаха Йемен.всички арабски републики са диктатури,обаче който е с американците е демократ който бе иска да им се подчинява диктатор.америка е империята на злото

57

Анонимен

преди 1 година

Една и съща "новина" се пише по няколко пъти под различни заглавия. Първият път - срещу щаба на флота. Вторият път - вече срещу самия флот. Следващият път атаката ще е срещу руската армия, накрая срещу руска територия. Всъщност става въпрос за самодейна диверсия, вероятно от младеж, чиято мечта е да служи в Черноморски флот на РФ, но не са го намерили за годен. Или пък от някой Джеймз Бонд, който толкова си може:)

56

Da Da

преди 1 година

На зеленски му рябват наркотици от америка повечко за да спечели войната

55

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 56: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви.

54

Анонимен

преди 1 година

До 55, пий си хапчетата по редовно, бе пияна ватенко! Зеленски бил виновен че кремълския бандит му нападна държавата! Ах че не си ми пред очите, да ти обясня кой е сатрапа

53

Сатрап е Зеленски

преди 1 година

До Анонимен 52: Кървавият сатрап е в Киев и се казва Зеленски. Няма да бъде елиминиран. но ще се изнесе в Полша когато руската армия стигне до Киев. По негово нареждане укронацистите обстреляха лагера им през по-миналата нощ с ракети Хаймърс. Да стреляш по свои военнопленници, това е не самое военно престъпление, това е морална деградация.

52

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 47: "Защо тогава "цивилизованите държави' нападнаха Ирак под предтекст ,че имат химическо оръжие.а такова не намериха". Защото само се представят за цивилизовани, а вършат военни престъпления по цял свят.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 "Айде хаирлия да е! Другият път дано издумкат щаба на главната мутра - военнопрестъпника в москва!!!" И това ще стане. :)))

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 Ирак беше диктатура изнасяща тероризъм. Трябваше да му резнат зелката на Саддам още когато нападна Кувейт, а не да го чакат още. Западът е прекалено мек с диктатурите. Вечната надежда, че бит диктатор поумнява. Историята продължава да показва обратното. Затова сега Кървавия сатрап в Кремъл трябва да бъде елиминиран.

49

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 45: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

48

?

преди 1 година

До 33, все пак разработката е от 70те, може и по-късно да е призната, но факта си е факт - американците притежават изключителни технологии, които не се знае по какъв повод ще видят бял свят. :)

47

Анонимен

преди 1 година

Айде хаирлия да е! Другият път дано издумкат щаба на главната мутра - военнопрестъпника в москва!!!

46

Анонимен

преди 1 година

До 40, те от толкова стелтове дето прелетяха над тях, свалиха 1 или 2, дето вика един приятел, с прашки да бяха стреляли, щяха да свалят повече! Самата технология е невидима за радарния честотен спектър, ама те тези самолети какви кълба от изгорени газове изстрелват след себе си, това как не го виждат... Просто сръбските оръжия още бяха още от времената на Втората световна война

45

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава "цивилизованите държави' нападнаха Ирак под предтекст ,че имат химическо оръжие.а такова не намериха. Създадоха най-голямата терористична организация в света ИДИЛ. Сенатор Маккейн им беше куратора и спонсора. Има го на снимки с албагдади и другите ръководители на ИДИЛ. Значи е цивилизовано да нападаш другите страни и да създаваш терористи и бежански вълни.

44

Нерде нерде

преди 1 година

Счупени стъкла, и това ни се поднася като атака срещу руският черноморски флот? Не е ли малко несериозно.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 - защото цивилизованите държави ще защитават Тайван от поредните варвари, на които светът се опита да им помогне да развият икономиката си, а те, както руснаците, решиха да се "отблагодарят" за помощта. Затова чуждите компании бягат масово от Китай, затова избягаха и продължават да бягат от русия. "Който се цепи от колектива, колективът му го нацепва колективно" - знаеш го този лаф, нали? Е, сега ще го гледаш наживо как се случва.

42

Пак по опорката?

преди 1 година

До Инспектор Дюдю: Откъде са го командвали? Инспектор Дюдю сигурно щеше да се сети. Не е толкова сложно, като си помислиш.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 "Ами факт е че свалиха стелт сърбите. Оказа се, че не е чак толкова невидим." Свалиха го случайно. Даже е известно как: пукали са на сляпо в посоката от която "може би" идва "нещо". :))))

40

Зе

преди 1 година

Обикновен терористичен акт.